Benieuwd welke cryptocurrencies de komende weken en maanden het meeste groeipotentieel hebben? In dit artikel ontdek je een prijsanalyse van Solana en Polkadot na de recente neergang van de markt, wat hun volgende stappen zouden kunnen zijn en waarom Metacade dit jaar beter zou kunnen presteren dan beide.

Solana (SOL) presteerde slecht in het laatste kwartaal van 2022

Solana is een van ‘s werelds snelste layer-1-netwerken en is momenteel de 13e meest waardevolle cryptocurrency op de markt. Ondanks dat Solana pas in 2022 werd gelanceerd, is het uitgegroeid tot een leider in smart contract technologie dankzij de ongelooflijk hoge snelheden tot 65.000 transacties per seconde en verwaarloosbare kosten.

Het project kent echter nadelen. Alleen al in 2022 waren er vijf storingen, wat het vertrouwen van beleggers ernstig schaadde. Bovendien was het SOL-token een van de zwaarst getroffen tokens na het faillissement van FTX. SOL was de op één na grootste positie van Alameda Research, verbonden aan FTX, waardoor het met 61% kelderde van het hoogste punt van $31,72 op 8 november tot het dieptepunt van $12,37 op 9 november.

Solana (SOL) prijsanalyse

Sindsdien bleef Solana verder dalen en bereikte eind december een dieptepunt van $8. Een recente heropleving tot $16 heeft vertrouwen gewekt, maar dit gebied is er een van aanzienlijke weerstand. Het is waarschijnlijk dat SOL weer zal dalen om op zijn minst de $13 tot $14 regio te testen voordat een grote stap wordt gezet. Aangezien de algemene trend nog steeds bearish is, lijkt het te vroeg om SOL te kopen. Zodra het boven $19 stijgt, zou SOL hoger kunnen gaan om de weerstand rond $34 te testen.

Polkadot (DOT) heeft zijn potentieel niet waargemaakt

Polkadot is een layer-1-oplossing die zich richt op het oplossen van het probleem van interoperabiliteit in blockchain-technologie. Het stelt twee niet-gerelateerde netwerken, zoals Bitcoin en Ethereum, in staat om veilig te communiceren en gegevens te delen. Het maakt gebruik van parachains – meerdere blockchains die parallel aan elkaar lopen – om een gemiddelde TPS van 1.000 te behalen.

Net als Solana is Polkadot een relatief nieuw project dat medio 2020 van start gaat. Polkadot-prijsanalyse van de afgelopen jaren laat zien dat het consequent een van de meest waardevolle crypto-tokens is gebleven, met de 14e plaats vanaf januari 2023. Desondanks heeft DOT te maken met hevige concurrentie van andere smart contract enabled netwerken en moet het nog in de buurt komen van de rivaal Ethereum als het gaat om het aantal dApp-, DeFi- of NFT-projecten dat op de chain is gebouwd.

Polkadot (DOT) prijsanalyse

Naast SOL kreeg DOT een klap na de ineenstorting van FTX, met een daling van 43% van een hoogtepunt van $7,42 in november tot een dieptepunt van $4,22 eind december. Sinds het begin van het jaar heeft DOT enige bullishness gezien, met een hoogtepunt van $5,08 maar struikelend over de weerstand in dit gebied. Een daling naar ongeveer $4,65 wordt verwacht als de prijsanalyse van Polkadot correct is, en DOT zou kunnen dalen naar $4,38 als er meer negatief nieuws op de markt komt.

Metacade (MCADE) presale trekt de aandacht

Metacade is een nieuw project dat onlangs de aandacht heeft getrokken na de verkoop van meer dan $2,8 miljoen aan tokens in de presale. Het is een op de community gebaseerd project waar liefhebbers van play-to-earn (P2E) contact met elkaar kunnen maken en de onbeperkte mogelijkheden van blockchain-gaming kunnen ontdekken. Metacade geeft nieuwe en ervaren gamers de tools die ze nodig hebben om het meeste uit play-to-earn te halen, zoals beoordelingen, leaderboards, forums en de meest geavanceerde GameFi alfa die wordt gedeeld door ervaren spelers.

Er is ook een scala aan sociale functies, waaronder live chats, een pay-to-play-arcade en regelmatige toernooien die ongetwijfeld een hit zullen worden bij gamers. Community ruimtes zijn ingebakken in de gamecultuur en Metacade zal naar verwachting het voortouw nemen in Web3. Gezien het feit dat GameFi naar verwachting 10x sneller zal groeien dan regulier gamen (Crypto.com), zou het platform binnenkort gastheer kunnen zijn voor duizenden gebruikers die op zoek zijn naar een plek om hun thuis te noemen op het gedecentraliseerde web.

Met name twee functies zullen waarschijnlijk een hit worden bij potentiële gebruikers. De eerste is het community beloningsschema van Metacade, waarmee gebruikers MCADE-tokens kunnen verdienen wanneer ze beoordelingen, tips en andere content bijdragen die de community helpt. De tweede is het Metagrants programma, waarin game-ontwikkelaars het tegen elkaar opnemen om stemmen van gebruikers te verdienen en financiering voor hun projecten te winnen in reguliere competities. Het doel van Metacade is om in de loop der jaren tientallen van deze door de community goedgekeurde titels toe te voegen aan zijn virtuele arcade.

Metacade (MCADE) prijsanalyse

In vergelijking met de genoemde prijsanalyse van Solana en Polkadot presteerde Metacade de afgelopen weken beter. De beta-verkoopfase begon bij $0,008, en MCADE-tokens waren snel uitverkocht, voordat de prijs steeg naar $0,01 in fase 1. Zodra deze fase uitverkocht is, zal de prijs naar verwachting stijgen naar $0,012. MCADE zal $0,02 waard zijn in de laatste fase van de presale – het dubbele van de huidige prijs.

Metacade (MCADE) zou een van de beste presterende crypto’s van 2023 kunnen zijn

De winst zal naar verwachting daar echter niet stoppen. Sommigen hebben prognoses gesteld tot $0,50 tegen het einde van 2023, wat de eerste investeerders 6.150% winst oplevert! Maak je geen zorgen als je de bètasale hebt gemist. MCADE bevindt zich nog in de presalefase 2 van 9 en kan worden gekocht voor $0,012, wat zou betekenen dat je een winst van 4066% zou maken als de grens van $0,50 wordt bereikt. Vergeet de prijsanalyses van Solana en Polkadot – bekijk in plaats daarvan de Metacade presale.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.