Coinmerce is een multi-currency crypto platform waar beleggers digitale tokens en munten kunnen kopen en verkopen en deze wanneer ze maar willen kunnen inwisselen. Het bedrijf biedt verschillende voordelen aan voor zowel beginnende als professionele beleggers die op zoek zijn om hun vermogen te laten groeien door middel van handel.

In 2017 werd Coinmerce opgericht door twee gepassioneerde broers om een platform met verschillende cryptocurrencies aan te bieden voor crypto beleggers. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Aalsmeer, Nederland, en 24/7 beschikbaar, waardoor gebruikers altijd en wereldwijd kunnen beleggen.

Coinmerce

Kenmerken van Coinmerce

Beginnersvriendelijk

De Coinmerce app biedt een eenvoudig te gebruiken platform dat geschikt is voor beginnende beleggers die nieuw zijn in de wereld van crypto handel. Als beginner kunt je je makkelijk registreren, een storting doen en direct bitcoins kopen. De app heeft ook een uitstekende gebruikersinterface, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren, ongeacht de acties die worden uitgevoerd.

Onmiddellijke verificatie

Een andere opwindende eigenschap van Coinmerce is de snelle verificatietechniek waarmee je kunt starten met het kopen en uitwisselen van digitale munten. Zodra je geregistreerd bent, slaat de app uw gegevens op, stuurt deze naar de database van het bedrijf, en je kunt direct starten met beleggen. Bovendien gaat het kopen en verkopen van munten snel, waardoor vertragingen door achterblijvende operaties worden geëlimineerd.

Koude opslag [Cold Storage]

Hacks en cyberaanvallen zijn helaas een aantal keren gebeurd bij meerdere crypto exchanges. Om dergelijke aanvallen te minimaliseren, is het essentieel om tokens en munten veilig en weg van derde partijen te bewaren. Dit is waar koude opslag komt in, die handelaren krijgen om hun cryptocurrencies offline op te slaan, wat een uitstekende methode is om munten en gelddiefstal te voorkomen. Coinmerce begeleidt deze functies die gebruikers in staat stellen om hun munten veilig tegen diefstal te bewaren.

Mobiele app

Coinmerce begeleidt een van de beste apps in de cryptocurrency handel die het hierdoor de beste in de industrie maakt. De app is compatibel met verschillende mobiele apparaten, voornamelijk smartphones, die tegenwoordig gemeengoed zijn geworden. Dit stelt gebruikers in staat om de app op elk mobiel apparaat te installeren, zich te registreren en direct te beginnen met handelen. Bovendien wordt het geleverd met alle noodzakelijke functies die de handel in cryptocurrency vergemakkelijken.

Geïntegreerde wallet

Coinmerce wordt geleverd met een geïntegreerde wallet met alle bijbehorende functies om beleggers in staat te stellen de tokens en munten gemakkelijk te beheren. De wallet bevat verschillende functies, waaronder een beveiligingsoptie om jouw munten naar externe wallets te versturen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor beginnende crypto-handelaren met beperkte kennis over cryptocurrency en portefeuilles.

Coinmerce heeft een enkele app waar je meerdere cryptocurrencies kunt beheren, kopen en verhandelen, variërend van Bitcoins tot Ethereum. Hier kunnen beleggers schakelen tussen tokens terwijl ze voortdurend verkopen en kopen. Dit is bij Coinmerce ongecompliceerd voor nieuwe beleggers, variërend van registraties tot het navigeren door verschillende plaatsen op het platform bij het kopen of verkopen van munten. Bij de handel is vaak authenticatie in 2 stappen vereist voor veiligheidsdoeleinden.

Coinmerce biedt een geweldig platform voor beleggers, vooral beginners, om een naadloos handelsproces te hebben. Hierdoor kun je met minimale kennis gebruik maken van de app, omdat alles vereenvoudigd is. Het is echter essentieel om de 2-staps authenticatie te activeren op elke exchange die je gebruikt om te handelen. Dit zorgt ervoor dat jouw account beveiligd is tegen een bedreiging van de veiligheid.

Wallet ondersteuning

Met behulp van de smartphone app, kunnen handelaren de crypto aankopen opslaan en beheren via de online wallet. Je kunt ook munten naar externe wallets sturen, zoals de cold opslag om deze te beveiligen tegen hacks. Gebruikers kunnen ook aankopen van cryptocurrencies moeiteloos uit hun externe wallet opnemen. Beleggers kunnen gemakkelijk het saldo op de wallet controleren binnen de app en het bedrag bepalen om munten te verhandelen.

Commissie

Zoals de meeste crypto beurzen, vraagt Coinmerce een variabel percentage van de servicekosten bepaald door de commissie. In principe is de commissie een specifiek percentage van het totale bedrag betaald aan de andere partij, Coinmerce. Bij Coinmerce, is het commissiebereik gebaseerd op de grootte van de transactie, het volume van de handel en de transactiekosten. Gemiddeld varieert de commissie vaak tussen 0,45 en 1,5 procent.

Voordelen van Coinmerce

Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze mobiele crypto app;

Groot aanbod van 200+ verschillende cryptocurrencies

Het kopen en verkopen van meer dan 200 verschillende cryptocurrencies is een belangrijk voordeel voor de meeste handelaren. Zo kunnen beleggers individuele cryptocurrencies van hun keuze kiezen en afhankelijk zijn van hun handelsdoelen. Bovendien kunt je ook Bitcoins, Ethereum, Ripple, en onder andere tokens onderling of voor contant geld verhandelen.

Regelmatig nieuwe munten toegevoegd

In 2018 had Coinmerce slechts 75 verschillende munten, wat investeerders leek te beperken. Op dit moment biedt het meer dan 200 verschillende cryptocurrency tokens. De munten worden duidelijk op het platform vermeld. Coinmerces Twitter-account houdt u op de hoogte van het laatste nieuws en listings. Wanneer de nieuwe munten worden toegevoegd, heeft de belegger een bredere keuze aan munten om te verhandelen.

Overal Handel met de App

Een smartphone is draagbaar, en met de app op je telefoon kun je de cryptocurrency overal en altijd verhandelen. Ook hier kunt je met de app munten kopen en verkopen zonder de website van de broker te bezoeken. Je kent ook de waarde van jouw munten omdat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken. Als je een goede kans ziet om de munten kunt verhandelen, dan kun je dit direct doen.

Ondersteuning via alle beschikbare kanalen

Coinmerce biedt elke dag tussen 09:00 en 17:00 hun klantenservice aan. Dit stelt klanten in staat om hulp te krijgen wanneer ze verduidelijking nodig hebben bij het handelen. Ze zijn altijd actief op alle websites, inclusief WhatsApp, Live Chat, E-mail, Twitter en Facebook.

 

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.