OMG network

Omg Network is een crypto project welke is gebaseerd op de Ethereum blockchain en werd gelanceerd door een bedrijf welke reeds over een jarenlange ervaring beschikt voor wat het aanbieden van zakelijke, financiële oplossingen betreft. Het bedrijf achter Omg Network luistert dan ook naar de naam ‘Omise’. Deze Aziatische onderneming heeft meer dan 100 werknemers in dienst en biedt haar diensten vooral aan op lokale markten. De nadruk lijkt hierbij te liggen op Japan en Thailand. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het project Omg Network en wil je er graag meer over te weten komen? Dan kan de informatie welke we hebben opgenomen op deze pagina je daar zonder twijfel bij helpen.

Kennismaking met Omg Network

De gedachte achter het project is dat het voor iedereen waar dan ook ter wereld mogelijk moet zijn om zijn of haar eigen financiën te beheren. Dat lijkt in de Westerse wereld vanzelfsprekend te zijn, maar in veel landen is dat absoluut niet zo. In menig aantal landen in de wereld zijn er ook op vandaag nog steeds mensen die geen bankrekening (kunnen) hebben omwille van corruptie of armoede. Door het aanbieden van niet alleen een laagdrempelige, maar bovendien ook zeer voordelige betaaloplossing welke toch bijzonder veilig en ook nog eens ontzettend schaalbaar is wil Omg Network de financiële wereld voor iedereen toegankelijker maken. De cryptocurrency waar op het netwerk gebruik van wordt gemaakt luistert naar de naam OMG.

De ICO van Omg Network

Voor het lanceren van haar project heeft het team achter Omg Network er voor gekozen om een ICO te houden. In eerste instantie werd de ICO gehouden om een bedrag te bekomen van 20 miljoen dollar, maar ze bleek zo’n groot succes dat dit bedrag uiteindelijk werd verhoogd tot 25 miljoen dollar. De ICO vond plaats op 27 juni 2017 en werd een maand later afgesloten. Uiteindelijk werd er door het team achter dit project voor gekozen om een duidelijke onderverdeling van haar OMG-tokens te hanteren. Deze onderverdeling ziet er als volgt uit:

  • 65,1 procent van de tokens werden verdeeld onder investeerders;
  • 20 procent van de OMG-tokens blijven in reserve staan;
  • 9,9 procent van de tokens is voorbehouden voor het team achter Omg Network;
  • 5 procent werd aangewend om als incentives te geven aan houders van ETH-tokens;

Vooral actief op de Aziatische markt

Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven moet er op moment van schrijven worden vastgesteld dat het bedrijf achter Omg Network, namelijk ‘Omise’ zich hoofdzakelijk richt op de Aziatische markt. Niet alleen Thailand en Japan hebben reeds kennis gemaakt met haar platform, dat geldt tevens voor bijvoorbeeld Singapore en Indonesië. Verwacht wordt er in de komende maanden en jaren nog heel wat nieuwe (Aziatische) markten zullen worden aangedaan.

In Azië beschikt Omise met haar Omg Network platform reeds over een werkend product welke in de praktijk door verschillende grote namen wordt ondersteund. Zo liet McDonalds eerder in Thailand weten betalingen met Bitcoin en Ethereum te aanvaarden. Om dit te kunnen realiseren maakt ze gebruik van het Omg Network platform. Het zou alleen al bij deze deal gaan om niet minder dan 214 verschillende locaties. Bovendien is bekend dat Omg Network eveneens samenwerkt met Alipay van Alibaba en ook andere grote partijen zouden hun interesse hebben laten blijken. Verschillende geruchten wijzen zelfs in de richting van Google Pay en Venmo.

Omg Network kopen

Omg Network kopen is mogelijk bij tal van verschillende exhanges. Op dit ogenblik blijkt Huobi het meeste volume te hebben voor het verhandelen van OMG-tokens, maar ook het volume bij Binance is allerminst onaanzienlijk. Enkele andere partijen waarbij je er voor zou kunnen kiezen om handel te drijven in OMG tokens zijn Bithumb, Upbit en Bittrex.

Omg Network kopen met iDeal

Wist je naast bovenstaande dat ook Omg Network kopen met iDeal mogelijk is? De Nederlandse partij LiteBit heeft er namelijk voor gekozen om in het voorjaar van 2018 Omg Network op te nemen in haar aanbod met cryptocurrencies. Dit betekent dat je nu op zeer eenvoudige wijze met behulp van vers fiat-geld in deze cryptocurrency kan investeren. Voor Belgische gebruikers spreekt het voor zich dat ook de betaaloptie Bancontact perfect tot de mogelijkheden behoort bij LiteBit.

Welke Omg Network wallet gebruiken?

Op het ogenblik dat de informatie op deze pagina wordt geschreven is er helaas nog geen sprake van een Omg Network wallet. Dit betekent dat je de ERC-20 token van Omg Network moet opslaan bij MyEtherWallet. Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om je tokens op de exchange te houden. Wees er in dat geval wel zeker van dat je gebruik maakt van een betrouwbare exchange zoals Binance en je alle mogelijke beveiligingen aan hebt staan. In het bijzonder 2FA is dan (eigenlijk nooit) geen overbodige luxe meer. Van zodra er een echte wallet voor Omg Network gelanceerd wordt zullen we je daar uiteraard hier op Cryptobeginner.nl van op de hoogte brengen.


Omg Network Links