AI crypto’s hebben de markt in 2023 op stormachtige wijze veroverd. Nu deze nieuwe technologie alleen maar gebruikelijker zal worden in ons dagelijks leven, willen beleggers graag AI crypto tokens aanschaffen in afwachting van een enorme stijging dit jaar, ondersteund door een snel naderende bull run.

Met name twee tokens, Memeinator en The Graph, trekken de aandacht van beleggers. Nadat er een bedrag van $3,8m werd opgehaald om fase 13 van de presale te bereiken, is Memeinator hard op weg een van de populairste AI crypto’s te worden. Dit komt door de visie om de grootste meme coin te worden qua marktkapitalisatie. Duik erin om erachter te komen welk project de beste crypto zou kunnen zijn om in te investeren voor ongeëvenaarde winsten in 2024.

Memeinator: Door AI gestuurde dominantie van de markt voor meme coins

In de nasleep van de sensationele opkomst van Dogecoin in 2021 is de wereld van crypto getuige geweest van een explosie van meme coins. Alleen al op CoinMarketCap zijn bijna 1.500 van de 8.700 vermelde tokens meme coins, terwijl er nog veel meer op de loer liggen op gedecentraliseerde exchanges zoals Uniswap.

Toch is de harde realiteit dat slechts enkelen, zoals Dogecoin, Shiba Inu of Pepe, ooit in de schijnwerpers staan vanwege vooringenomenheid op het gebied van overleving. Dit fenomeen belicht alleen de succesverhalen, terwijl de stille meerderheid van de meme coins er niet in slaagt gedurfde beloften van rijkdom waar te maken. Crypto is gebouwd voor innovatie, niet om een broedplaats te zijn voor goedkope, repetitieve meme tokens.

Maak kennis met Memeinator, een uniek AI crypto project met een laser gerichte missie om de overvloed aan nutteloze meme coins die de markt verstoppen volledig te vernietigen. Terugkerend uit het jaar 2077, waar meme coins de markt als een plaag hebben overspoeld, wil Memeinator de koers van crypto corrigeren voordat het te laat is. De ambitie is gedurfd en anders dan ooit tevoren, gericht op het doel om de hoogste autoriteit op het gebied van meme coins op de markt te worden.

Tienduizenden hebben zich al aangemeld voor deze enorme verzetsbeweging. Ze zijn klaar om Memeinator naar de top van het klassement te stuwen en MMTR voorbij het initiële doel van een marktkapitalisatie van $1 miljard te laten stijgen.

Maar, in tegenstelling tot zijn collega’s, mikt Memeinator niet op korte termijn hypes; het bouwt aan een ecosysteem dat rijk is aan utility om de community op de lange termijn te betrekken.

Een opvallend kenmerk is de Meme Warfare game, een adrenaline-pompende arena waar spelers de Memeinator belichamen en grote schade aanrichten aan meme coinrivalen. Deze doelen worden dynamisch bijgewerkt door een door AI aangedreven Memescanner, die OpenAI technologie gebruikt om sociale media te scannen op de laatste informatie over de vijanden van Memeinator. Opvallend is dat dit spel grenst aan de bloeiende GameFi-beweging die momenteel cryptovaluta verovert, een markt die in 2031 naar verwachting een markt van $90 miljard zal zijn.

Aantrekkelijke staking beloningen tot 45% APY dragen alleen maar bij aan de opwinding. Gebruikers kunnen al tokens vergrendelen, die naar verwachting op 1 juni worden vrijgegeven. Memeinator wordt sterker met ieder token, waardoor de vitaliteit van het ecosysteem wordt vergroot. Er is ook een potentieel zeer lucratief NFT project op komst, dat naar verwachting in waarde zal stijgen naarmate Memeinator het crypto klassement beklimt.

Bovendien duidt de tokenomics van Memeinator op een project dat klaar is voor groei op de lange termijn. Naast het deflatoire mechanisme voor het verbranden van tokens, wijst het meer dan 15% van het aanbod van 1 miljard tokens toe aan marketing en lanceringen op exchanges, meer dan 10% aan voortdurende ontwikkeling en meer dan 7,5% aan een innovatieve concurrentiepool. De hoofdprijs in de presale? Een reis naar de ruimte met Virgin Galactic ter waarde van $250.000, symbolisch voor het ambitieuze traject van Memeinator.

Al met al ontwikkelt Memeinator zich tot een van de populairste AI crypto’s op de markt, ondersteund door een ongelooflijk unieke visie en echte utility. Het is goed gepositioneerd om schokgolven door de markt voor crypto te sturen en het verhaal van de meme coins te verstoren. Wat betekent dit voor de prijsvoorspellingen van Memeinator?

Memeinator 2024 prijsvoorspelling

Deze AI crypto is momenteel geprijsd op $0,0197 in fase 13 van de presale van 20 fasen, die zal eindigen op een prijs van $0,0292. Dit laat aanzienlijke ruimte voor groei, waarbij 48,22% winsten nog steeds op tafel liggen.

Nu de crypto bullrun aan kracht wint, aangedreven door Bitcoin ETF goedkeuringen en de komende Bitcoin halving in april, is Memeinator klaar voor een stratosferische golf. Het overtreffen van het doel van een marktkapitalisatie van $1 miljard lijkt zeer haalbaar, vooral gezien het feit dat Pepe Coin in 2023 een marktkapitalisatie van $1,5 miljard noteerde, ondanks een onderdrukte markt voor crypto en een gebrek aan utility.

Het bereiken van dit doel zou de prijs van MMTR op $1 brengen, een duizelingwekkende stijging van 3.300% ten opzichte van de uiteindelijke prijs in de presale. MMTR zou slechts $1,46 moeten bereiken om een 50x breakout-sensatie te worden.

The Graph: Transformatie van de toegankelijkheid van blockchain gegevens met AI

The Graph is een geavanceerd platform dat de manier transformeert waarop we toegang krijgen tot blockchain gegevens en hoe ze deze gebruiken. Het is in wezen een bibliotheek met blockchain informatie, waardoor gegevens in de keten gemakkelijk te vinden en te gebruiken zijn. The Graph maakt gebruik van een subgraaf systeem waarin gegevens worden georganiseerd en geïndexeerd, waardoor ontwikkelaars eenvoudig toegang hebben tot de gegevens die ze nodig hebben voor het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (dApps).

Het native token van The Graph, GRT, voedt dit ecosysteem. Netwerkdeelnemers verdienen GRT voor het verstrekken van gegevens, en consumenten gebruiken deze om te betalen voor specifieke informatie die ze nodig hebben.

Hoe verhouden The Graph en GRT zich tot AI? In november 2023 kondigde The Graph de ‘New Era’ routekaart aan. Een belangrijke innovatie die het introduceert is door AI ondersteunde query’s, een opmerkelijke tool waarmee ontwikkelaars met gegevens kunnen communiceren met behulp van menselijke taal. Dit proces doorbreekt technische barrières, waardoor de ontwikkeling van blockchain toegankelijker wordt voor een breder publiek.

Bovendien zou The Graph, gezien de focus op het leveren van betrouwbare, verifieerbare gegevens, binnenkort een bron kunnen worden voor het trainen van nieuwe AI modellen, vooral op het gebied van AI crypto projecten. Het lijkt op het verkopen van schoppen tijdens een goudkoorts en een visie die de GRT dit jaar hoger zou kunnen brengen.

De prijsvoorspelling van Graph 2024

Het native token van The Graph, GRT, staat momenteel op $0,16. Na een stijging van een recent dieptepunt van $0,08 in oktober 2023 naar een hoogtepunt van $0,2 begin januari, heeft het token volatiliteit getoond.

Op de korte termijn zou de GRT een lichte daling kunnen zien, mogelijk dalend naar de bandbreedte van $0,12-$0,16. Het token heeft echter het potentieel om later dit jaar te herstellen en mogelijk niveaus tussen $0,35 en $0,40 opnieuw te testen. Hoewel deze winsten indrukwekkend zijn, lijken ze bescheiden in vergelijking met het explosieve groeipotentieel dat voor Memeinator wordt verwacht.

Strijd om de AI crypto’s: Memeinator of The Graph?

De Graph heeft onmiskenbaar een veelbelovende toekomst, speelt een cruciale rol in honderden projecten en bloeit te midden van de AI-golf. Maar als het om puur potentieel om in te investeren gaat, is Memeinator een klasse apart.

Memeinator is niet alleen klaar om mee te gaan op de AI cryptogolf, maar is ook op weg om een revolutie teweeg te brengen in de markt voor meme coins met zijn ongekende verzetsbeweging. Omdat elke fase in de presale snel uitverkocht is en er nog maar 172.413.793 tokens over zijn, begint FOMO in overdrive te gaan.

De kans om een vroege investeerder in MMTR te zijn wordt snel kleiner, en als het later in het eerste kwartaal op de exchanges wordt gelanceerd, kan het omhoog schieten en nooit meer achterom kijken.
Bezoek de officiële website van Memeinator om Memeinator (MMTR) te kopen.