Cryptobeginner.nl

Reserve Rights Koers

RSR    

https://reserve.org/

$0,006  

Market Cap

$265.994.301

Market Cap verschil 24h

$2.070.419

Volume 24h 

$14.413.247

Market Cap dominatie

0,02%  

Circulerend aanbod 

42.302.323.974                      

Max 

100.000.000.000      

Reserve Rights (RSR) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

Reserve Rights kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                                             

Actuele Reserve Rights Koers

Wil je Reserve Rights kopen? Ga naar Bitvavo

Reserve Rights Details

Start Date

Onbekend

Afkorting crypto Reserve Rights

RSR

Type coin

decentralized finance (defi)

RSR/BTC ratio

$0,006(RSR)/$20.737,00(BTC)

Koers veranderingen RSR

RSR koers afgelopen 24 uur

stijging van 1,24%

Koers afgelopen 7 dagen

stijging van 1,24%

Koers afgelopen 30 dagen

stijging van 1,24%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 1,24%

Reserve Rights prijs

$0,006

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$14.413.247

Market cap dominance

0,02%

Reserve Rights koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Reserve Rights was $0,12 op 16-04-2021 17:45. Als je dit vergelijkt met de RSR koers van vandaag wat op $0,006 staat zie je dat een daling van 94,65% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Reserve Rights vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 1,24%

Koers Reserve Rights verwachtingen

De Reserve Rights koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Reserve Rights vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Reserve Rights koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Reserve Rights koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Reserve Rights nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Reserve Rights kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Reserve Rights nieuws

Wanneer je erover denkt om Reserve Rights te kopen kun je het dagelijkse RSR nieuws vinden op kanalen zoals , en ook op de website van Reserve Rights https://reserve.org/.

Reserve Rights kopen

Reserve Rights kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Bitvavo en Coinmerce voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Reserve Rights, deze kun je vinden bij BitvavoCoinmerce, Binance, Litebit en Bitcoinmeester.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Reserve Rights of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 1,24%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen stijging van 1,24% en de actuele koers $0,006 geven een goed beeld. De markt cap rang 143 geeft weer hoe hoog op de lijst de RSR staat en het maximaal aanbod 100.000.000.000 geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!