Cryptobeginner.nl

NEO kopen bij Anycoin Direct

NEO houders krijgen op 1 maart gratis ONT tokens

NEO is één van de cryptocurrencies waar erg veel van wordt verwacht. Dit heeft niet in het minst te maken met het feit dat ze de steun geniet van de Chinese overheid. Er doen zelfs geruchten de ronde die stellen dat men er in China aan denkt om het gebruik van alle cryptocurrencies sterk te beperken of zelfs te bannen buiten NEO en / of Qtum. Wat daar precies van aan is, is uiteraard nog maar de vraag, maar feit blijft wel dat de overheid in China geen grote fan is van Bitcoin en aanverwanten. Zij willen het liefst hun ‘eigen’ cryptovaluta steunen. Dit heeft in het verleden reeds gezorgd voor een stevige prijssprong. Kijken we even terug naar 16 januari van dit jaar, dan zien we dat de koers van NEO toen boven de 160 Amerikaanse dollar stond. Op moment van schrijven is dit net wat meer dan 115 Amerikaanse dollar. Dit betekent dat er momenteel een interessant koopmoment kan gelden voor wat NEO betreft.

Alles over NEO (NEO) kun je vinden op cryptobeginner.nl

Bijzonder veel beginnende investeerders in cryptocurrencies uit Nederland vinden het belangrijk dat ze hun cryptovaluta snel en eenvoudig kunnen bestellen zonder dat ze veel risico lopen op bijvoorbeeld problemen of zelfs verlies van de coins. In eerste instantie wordt er dan ook door heel wat investeerders uit Nederland voor gekozen waar ze nu precies de cryptovaluta van hun keuze kunnen kopen met bijvoorbeeld iDeal. Dit geldt eveneens voor zij die voor het eerst een investering in NEO willen doen. Geldt dat ook voor jou? In dat geval kan het de moeite waard zijn om er voor te kiezen om jouw NEO tokens aan te kopen via Anycoin Direct. Dit is een betrouwbare, Nederlandse partij waarbij je in slechts enkele minuten tijd jouw eerste NEO tokens kan kopen. Hoe dat precies in zijn werk gaat wordt duidelijk gemaakt aan de hand van het onderstaande stappenplan.

1.) Registreren bij Anycoin Direct

In eerste instantie dien je een account aan te maken bij Anycoin Direct. Dit doe je zeer eenvoudig door bovenaan op de website op ‘Registreer’ te klikken. Op het ogenblik dat je dit doet verschijnt er een nieuw venster waar je verschillende soorten informatie in dient in te voeren. Hou er rekening mee dat er bij Anycoin Direct een onderscheid wordt gemaakt tussen een persoonlijk en een zakelijk account. Ga je handelen met een bedrijf? Dan dien je het vakje naast ‘Zakelijk Account’ aan te vinken. Net zoals bij elke partij waarbij je, je registreert voor het aankopen van cryptocurrencies is het tot slot van belang om een veilig wachtwoord uit te kiezen. Zorg er in ieder geval voor dat je op dit vlak gebruik maakt van een wachtwoord bestaande uit kleine & grote letters evenals cijfers en bij voorkeur ook andere tekens.

https://anycoindirect.eu/nl/bitcoin-kopen?discref=0d51fa7d-1b01-469f-bf05-fec9a2807b2e

Tip! Anycoin Direct biedt haar gebruikers de mogelijkheid om ‘2 factor authentication’ te activeren. Het wordt aangeraden om hiervoor ‘Google Authenticator’ te installeren. Het wachtwoord waarvoor je kiest mag nog zo veilig zijn, het is altijd de moeite waard om ook deze extra vorm van beveiliging te activeren. 

2.) Het kopen van je NEO token(s)

Op het ogenblik dat je, je hebt geregistreerd bij Anycoin Direct is het tijd geworden om je eerste NEO te gaan kopen. Let wel, op het ogenblik dat je, je nog maar net hebt aangemeld als klant beschik je uiteraard slechts over een level 1 account. Dit betekent dat je per 24 uur slechts 100 euro kan spenderen. Bovendien is het wekelijkse bedrag beperkt tot 250 euro. Dit is vrij beperkt, maar gelukkig is het erg eenvoudig om je account op te waarderen naar level 2. Voor dit level geldt een bestedingslimiet van 400 euro per 24 uur en 1.000 euro per week. Dat is al meteen wat aantrekkelijker. Door je persoonlijke documenten te uploaden kan je, je extra verifiëren indien je dat wenst. Voor het kopen van NEO navigeer je bovenaan de website naar ‘Koop’ en klik je op ‘NEO’. Vervolgens zal de onderstaande pagina worden geopend.

Een belangrijk aspect om rekening mee te kopen voor wat het kopen van NEO betreft wordt meteen op duidelijke wijze bovenaan de pagina weergegeven. In tegenstelling tot bij andere cryptocurrencies is het bij NEO namelijk niet mogelijk om ze op te delen in kleine stukjes. 1 NEO kopen is dus mogelijk, maar 1.1 NEO niet. Dat kan enigszins vervelend zijn afhankelijk van de actuele koers waar NEO over beschikt. Met een prijs op moment van schrijven van 96,36 euro (zie bovenstaande screenshot) loopt het totale bestelbedrag bij meerdere NEO tokens al snel op.

Anycoin Direct biedt haar gebruikers de mogelijkheid om voor het aankopen van NEO gebruik te maken van verschillende betaalmethodes. Voor Nederlanders is onder meer iDeal ongetwijfeld een interessante optie terwijl Belgen hun order meteen kunnen afrekenen met behulp van Bancontact / Mistercash. Belangrijk is wel om er rekening mee te houden dat de kosten voor de betaalmethode die wordt gebruikt sterk kunnen verschillen. Dit is zeker een factor om rekening mee te houden, want het heeft toch altijd een directe impact op je investering en potentiële winst.

Vooraleer je, je bestelling kan afronden dien je uiteraard nog over een NEO adres te beschikken. Een dergelijk wallet adres kan je bekomen door het installeren van de Neon Wallet. Deze wallet kan worden gedownload vanaf deze pagina. Wil je er zeker van zijn dat je wallet en de tokens die er in terug te vinden zijn zo optimaal mogelijk zijn beschermd? In dat geval is het mogelijk om gebruik te maken van een hardware wallet zoals de Ledger Nano S. Kopieer en plak het wallet adres in het daarvoor voorziene veld en controleer of ze wel degelijk volledig correct is. Een foutief wallet adres invoeren betekent dat je NEO tokens onherroepelijk verloren zijn!

Bevestig tot slot je bestelling en je bent binnen enkele minuten de trotse eigenaar van de gekozen hoeveelheid NEO tokens!

Tip! GAS tokens verdienen in de Neon Wallet

Veel mensen kiezen er voor om NEO te kopen voor BTC of ETH via een internationale exchange. Vervolgens kiezen ze er ook voor om hun NEO tokens gewoon op de exhange zelf te laten staan. Dit is absoluut niet interessant. Niet alleen is het op deze manier mogelijk dat je tokens erg eenvoudig gestolen kunnen worden, daarnaast is het ook nog eens zo dat je waarschijnlijk geen GAS tokens zal ontvangen. Er zijn enkele exchanges waarbij dit wel het geval is, maar bij het merendeel helaas niet. Omwille van deze reden is het steeds aan te raden om je NEO tokens op te slaan in de Neon Wallet. Zo kan je op regelmatige basis je GAS tokens claimen waardoor je op het einde van de rit over een mooi, extra rendement beschikt.

Ook NEO kopen bij Anycoin Direct?

Ben je overtuigd van de zeer eenvoudige werkwijze voor wat het kopen van NEO betreft via Anycoin Direct? In dat geval kan je, je zeer eenvoudig en meteen registreren  door gebruik te maken van deze link. Anycoin Direct is in ieder geval een zeer betrouwbare aanbieder van cryptocurrencies, beschikt over een overzichtelijk en toegankelijk systeem en hanteert bovendien lage kosten. Daarnaast is het voor Nederlanders mogelijk om zeer eenvoudig hun bestelling af te rekenen met behulp van iDeal terwijl Belgen gebruik kunnen maken van Bancontact. Dit maakt ze absoluut een geschikte partij om niet alleen jouw NEO, maar ook tal van andere cryptocurrencies bij aan te kopen.

NEO houders krijgen op 1 maart gratis ONT tokens

NEO houders krijgen op 1 maart gratis ONT tokens

Het team achter NEO heeft door middel van een blogartikel bekend gemaakt dat houders van NEO tokens op 1 maart gratis ONT tokens zullen ontvangen. In totaal zullen er zomaar even 20 miljoen ONT tokens worden verspreid onder de community als een teken van waardering.

Voor elke NEO token 0,2 ONT

Bovenstaande is een zeer mooi gebaar van het team achter NEO, maar de investering die hiervoor is vereist komt niet uit eigen portefeuille. Dit heeft alles te maken met het feit dat het team zelf de ONT tokens heeft ontvangen als een vorm van donatie door het Ontology team. Hoe dan ook, voor elke NEO token die iemand in portefeuille heeft wordt er 0,2 ONT toegekend. De helft hiervan is meteen beschikbaar terwijl de andere helft wordt vrijgegeven op het ogenblik dat het Ontology MainNet live gaat.

NEO ONT Airdrop rond 1 maart 2018

Alles over NEO lees je op cryptobeginner.nlDe NEO ONT airdrop zal plaatsvinden rond 1 maart 2018 op het ogenblik dat blok 1974823 is bereikt. Wil je er zeker van zijn dat je aanspraak kan maken op de ONT tokens? In dat geval is het belangrijk om je NEO tokens bij voorkeur in de officiële Neon wallet te hebben zitten. Laat ze dus bij voorkeur niet op een exchange staan. Niet alleen is dit onveilig, daarnaast krijg je waarschijnlijk geen GAS tokens (de vaste vergoeding voor NEO houders) en kan je ook je ONT token aan je neus voorbij zien gaan. Dit gezegd zijnde heeft KuCoin inmiddels wel reeds aangegeven de airdrop te zullen ondersteunen. Heb je, je NEO tokens bij deze exchange staan? Dan kan je dus wel degelijk aanspraak maken op je gratis ONT tokens.

Wil je zelf ook nog snel wat NEO kopen  voor de airdrop van 1 maart? Dat kan! We raden je aan om dit te doen bij de internationale exchange KuCoin of met iDeal via Anycoin Direct!

NEO 3.0 belooft betere schaalbaarheid en uitgebreidere adoptie

NEO 3.0 voor betere schaalbaarheid uitgebreidere adoptie

Het bleef enige tijd opvallend stil rond toch één van de meest veelbelovende cryptocurrencies uit de markt, namelijk het Chinese NEO. Nu lijkt het er echter naar uit te zien dat de (relatieve) nabije toekomst nog heel wat moois voor het project in petto zal hebben. NEO 3.0 zit er namelijk aan te komen en die zou zomaar moeten zorgen voor niet alleen een betere schaalbaarheid, maar ook voor een grotere, commerciële adoptie. De NEO 3.0 roadmap werd recent vrijgegeven en deze maakt alvast duidelijk dat NEO terug de strijd aan wil gaan met de nieuwere blokchains.

Afstappen van huidig blok productie systeem 

Eén van de vernieuwingen die NEO 3.0 met zich mee zal brengen heeft betrekking tot het feit dat het platform af wil stappen van haar huidige systeem op vlak van blok productie. Op moment van schrijven is het dan ook zo dat alle blokken worden geproduceerd door een set van zeven servers. Het nieuwe systeem met “delegated block production” zal in de praktijk grote gelijkenissen vertonen met deze van andere projecten zoals bijvoorbeeld EOS en TRON. Toch zal er ook sprake zijn van een niet onbelangrijk verschil. Elke blok op NEO is namelijk sluitend. Dat geldt niet voor EOS. Dit platform maakt het immers in de praktijk mogelijk om een zogenaamde “roll back” uit te voeren voor een bepaald aantal blokken vooraleer er een finale consensus is bereikt. 

Focus op voordelige(re) smart contracts 

Een andere duidelijke doelstelling welke het team achter NEO zichzelf heeft gesteld heeft betrekking tot het voorzien van goedkopere smart contracts. Op moment van schrijven is het namelijk zo dat het platform van NEO slechts in zeer beperkte mate wordt gebruik voor smart contract activity. Dit is vooral het gevolg van de hoge en bovendien ook onvoorspelbare GAS prijs. Dit wordt algemeen aanzien als één van de belangrijkste obstakels waar het platform van NEO mee af te rekenen krijgt. 

Negentiende plaats in CoinMarketCap 

Ondanks het feit dat de NEO 3.0 roadmap er absoluut veelbelovend uitziet (geen garanties) is het opvallend dat de bekendmakingen slechts een zeer beperkte impact hebben gehad op de koers van de Chinese cryptovaluta. Op moment van schrijven is het dan ook zo dat NEO noteert aan een koers van 9,70 dollar. Over de voorbije 24 uur werd er een kleine meerwaarde gerealiseerd van 2,03 procent. Het volume welke over 24-uur door het platform van NEO is gegaan bedraagt 273.240.888 Amerikaanse dollar. Op het moment van de crypto bubbel in januari 2018 bereikte NEO een koers van 162,11 dollar waarbij het volume rond de 633.000.000 dollar draaide in 24 uur. 

Lancering van NEO 3.0 in 2020

De beperkte impact van de bekendmaking van de NEO 3.0 roadmap is ongetwijfeld voor een groot deel te wijten aan het feit dat de lancering van de update niet meer voor dit jaar is. Het team achter NEO heeft bekend gemaakt dat NEO 3.0 dan ook pas (ten vroegste?) in de lente van 2020 zal worden gelanceerd. Dit heeft volgens het team alles te maken met de uitgebreide testfase van de nieuwe features. Het uitvoeren van uitvoerige tests is dan ook vereist om een vlotte overgang van NEO 2.0 naar NEO 3.0 mogelijk te kunnen maken. De volgende stap is dan ook de lancering van het NEO 3.0 testnet. Wanneer dat precies zal gebeuren is momenteel nog niet bekend.

Prijs van GAS-token schiet de hoogte in

Prijs van GAS-token schiet hoogte in

De prijs van de GAS-token heeft in het voorbije weekend een niet onaanzienlijke stijging weten te realiseren. De koers van de GAS-token piekte dan ook tot boven de 3,65 dollar. Gisteren viel ze echter reeds terug naar een waarde van 2,49 dollar. De rally werd meer dan waarschijnlijk voor een groot deel getriggerd door de aankondiging van de lancering van NEO 3.0. NEO heeft haar plannen voor consensus and distributed computing bekend gemaakt tijdens het DevCon 2019 evenement. Toch lijkt het er naar uit te zien dat niet alleen dit nieuws heeft gezorgd voor de waardestijging van de GAS-token. Wellicht heeft ze immers ook het voorbeeld van de ONG-token gevolgd. Deze token is gerelateerd aan het Ontology project. De waarde van ONG steeg over de voorbije week dan ook met een niet onaanzienlijke 137 procent.

Ook waarde van ONG-token terug onderuit

De ONG-token heeft er met een stijging van zomaar even 137 procent dus een fantastische week opzitten. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat ook haar waarde inmiddels sterk is teruggevallen. Haar waarde crashte dan ook van 1,80 dollar terug naar 0,28 dollar. Inmiddels blijkt ze ergens tussenin te stagneren. Op moment van schrijven bedraagt de waarde van de ONG-token dan ook terug 0,69 dollar. De activiteit waarvan sprake is bij beide projecten wordt voor het grootste deel getriggerd door hun aanwezigheid op Binance. Het is dan ook op deze exchange dat het belangrijkste volume wordt gerealiseerd.

Passief inkomen voor houders van ONT en NEO

In de praktijk is het zo dat de ONG- evenals GAS-tokens worden toegekend als een vorm van passief inkomen voor houders van ONT en NEO. Kenmerkend voor deze projecten is ook dat je als investeerder de wallet niet noodzakelijkerwijs open moet laten staan om de rewards te kunnen claimen, in tegendeel. Het volstaat om één keer in de zoveel tijd de tokens te bevestigen. Op deze manier wordt er een extra vorm van inkomen gecreëerd voor houders van de aangehaalde tokens. Het spreekt voor zich dat de waarde van bijvoorbeeld de GAS-token min of meer dezelfde evolutie heeft gevolgd als NEO. Dit betekent helaas dat er vooral een daling van de prijs is geweest sinds de all time high die beide tokens in 2017 wisten te realiseren.

10 dollar cruciaal punt voor NEO

Het is opvallend dat NEO, toch “het Chinese Ethereum” genoemd er niet echt in slaagt om zich door te zetten op de markt. De waarde van de NEO-token blijft dan ook (enkele uitschieters even daar gelaten) standvastig onder de 10 dollar noteren en dat is toch wel erg laag. Gisteren bedroeg de waarde van de NEO-token nog 8,63 dollar. Dit betekent wel een meerwaarde van 9 procent gezien over de voorbije week. Heel wat tokens die staan gelist bij Binance kenmerken zich regelmatig door een (kortstondige) prijsstijging waarna de waarde van de token in kwestie terug afzwakt. De explosieve stijging van de GAS-token is hier wellicht ook een mooi voorbeeld van. Dit betekent uiteraard niet dat we in de (nabije) toekomst geen nieuwe all time high kunnen zien voor de GAS-token van NEO.

NEO, hoe staat het met het ‘Chinese Ethereum’?

Hoe gaat het met NEO, het 'Chinese Ethereum'?

NEO, ooit één van de meest veelgeprezen cryptocurrencies lijkt een beetje naar de achtergrond te zijn verdrongen. Het lijkt dan ook al een hele tijd geleden sinds NEO was terug te vinden in de top 10 van meest waardevolle cryptocurrencies op de markt. Op haar hoogtepunt was één NEO-token een mooie 162 dollar waard. Op moment van schrijven is de koers echter teruggevallen naar een waarde van slechts 7,91 dollar. Wat is er toch aan de hand met het ooit zo veelbelovende ‘Chinese Ethereum’ en is er licht aan het einde van de tunnel?

NEO, eerder zelden in de spotlights

Het eerste wat opvalt is dat er eigenlijk slechts zeer beperkt nieuws wordt verspreid met betrekking tot NEO. Verschillende altcoins verschijnen dagelijks in het nieuws terwijl er over NEO slechts sporadisch iets wordt gezegd. Betekent dit ook meteen dat er niets gebeurt? Absoluut niet. Sterker nog, wellicht is NEO één van de meest actief zijnde tokens op vlak van ontwikkeling. Er wordt achter de schermen dan ook hard gesleuteld aan het project zonder dat de focus komt te liggen op het creëren van een soort van hype. Zonder veel woorden, maar wel met daden moet het ontwikkelingsteam achter deze cryptocurrency denken.

Bovendien heeft Erik Zhang, mede-oprichter van NEO recent duidelijk gemaakt dat hij niet mee wil doen aan het overcommercialiseren van ‘zijn’ token. De mede-oprichter gaf dan ook duidelijk aan helemaal niet veel belang te hechten aan de huidige waarde van de NEO-token. De nadruk moet volgens hem dan ook komen te liggen op het creëren van een degelijk platform welke bruikbaar is en bovendien een meerwaarde kan betekenen binnen de markt. Wellicht is dit de juiste filosofie om het platform op termijn een vaste stek te geven binnen de o zo concurrentiële cryptomarkt.

Meer transacties per seconde

Toen er Erik Zhang in een recent interview werd gevraagd naar de actuele stand van zaken gaf hij een blik achter de schermen. Zo stelde Zhang onder meer dat de focus van het ontwikkelingsteam op dit ogenblik vooral is gelegen op het creëren van applicaties op bedrijfsniveau voor commerciële doeleinden. Hij benadrukte bovendien dat er hard wordt gewerkt om de NEO infrastructuur nog geavanceerder en vooral ook gebruiksvriendelijker te maken. Zo zou er naarstig worden gewerkt aan het opwaarderen van het aantal transacties welke per seconde door het NEO-netwerk verwerkt kunnen worden. Bovendien zouden de ontwikkelaars eveneens op zoek zijn naar mogelijkheden om een “betrouwbaarder dBFT consensus algoritme” te realiseren. Zhang ziet de mogelijkheid om een grote hoeveelheid aan transacties te kunnen verwerken als één van de belangrijkste punten om op dit ogenblik op te focussen. Dit is een stelling die veel crypto-experts ongetwijfeld zullen bijtreden.

Technische details voor NEO 3.0 nog niet klaar

Bovenstaande informatie laat het beste vermoeden voor (potentiële) NEO-investeerders (geen garanties uiteraard). Toch heerst er ook nog wat onzekerheid met betrekking tot de toekomst van NEO. Zo liet Zhang merkwaardig genoeg optekenen dat de technische details voor NEO 3.0 nog niet klaar zijn. De upgrades die doorgevoerd zullen worden zouden volgens Zhang bovendien zomaar kunnen leiden tot de oprichting van een nieuw blockchain netwerk. Vervolgens zou men alle data van de oude naar de nieuwe chain gaan migreren. Dit zou echter nog niet meer zijn dan een hersenspinsel. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat er naarstig verder wordt gewerkt aan NEO, al is het nog maar zeer de vraag in hoeverre het Chinese Ethereum anno 2019 tegen de concurrentie is opgewassen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!