Geld dat er eigenlijk niet is

Crypto, Depositphotos

Het jaar 2021 was voor cryptocurrencies interessant in alle betekenissen van het woord. Sommige mensen lijken ervan overtuigd dat crypto’s een nieuw onderdeel zijn van ons dagelijkse leven, terwijl anderen geloven dat ze gedoemd zijn tot ondergang. In mei verbood China zijn financiële instellingen om crypto-gerelateerde diensten aan te bieden, waardoor een beving op de cryptomarkt ontstond en de waarde $ 400 miljard lager werd. Meer recentelijk, eind september, verbood het Chinese leiderschap alle cryptomining en transacties. Hierna zakte Bitcoin met meer dan 9%. De zorgen die regeringen hebben geuit over crypto’s zijn dat ze de controle van financiële systemen door de centrale bank kunnen bedreigen, investeerders kunnen schaden en cybercriminaliteit mogelijk maken. Na de duik van Bitcoin in mei sprak de voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve, Jerome Powell, over de noodzaak om “Onze aandacht voor het juiste regelgevings- en toezichtskader” te vergroten, en sprak zijn overtuiging uit dat er meer regelgeving zou moeten zijn voor bedrijven die cryptobetalingen verwerken.

Aan de andere kant zijn veel analisten van mening dat het harde optreden van China geen invloed zal hebben op de wereldwijde prijzen van crypto-activa, aangezien bedrijven geen tekenen vertonen van stopzetting van hun gebruik van cryptodiensten en -producten. “De acties van China hebben de opkomst van crypto’s in het verleden nauwelijks tegengehouden”, zegt Craig Erlam van Oanda. Laten we eens nader kijken naar de recente prijsbewegingen van twee van de grootste cryptocurrencies, Bitcoin en Cardano, en proberen een kijkje te nemen in wat de komende maanden voor hen in petto kunnen hebben. Essentieel nieuws voor degenen die van plan zijn om in cryptocurrency te handelen in de vorm van CFD’s.

Bitcoin

Begin oktober vloog Bitcoin naar het hoogste punt in vijf maanden namelijk $55.499,96. Gevolgd door Ethereum dat steeg met 2,2% tot $3,594 en XP met 0,2% tot $1,087. Daarnaast lijkt de recente toename van Bitcoin-adressen volgens Ben McMillan van IDX Digital Asset “structureel bullish indicaties” te bevatten. Bitcoin-uitwisseling werd ook gestimuleerd door bevestigde berichten dat het hedgefonds van George Soros in bitcoin handelt.

In de zeven weken daarvoor stroomde het enorme bedrag van $ 390 miljoen de cryptomarkt binnen. (Sinds het begin van het jaar al $6 miljard ) Wat er achter dit late enthousiasme voor cryptocurrency ligt, kunnen de ”meer welwillende verklaringen van de US Securities and Exchange Commission (SEC) en de Federal Reserve” zijn, speculeert James Botervulling van CoinShares. Powell verklaarde onlangs dat de Fed geen plannen heeft om crypto’s te verbieden. In september had Gary Gensler, de voorzitter van de SEC, een veel strengere toon gebruikt met betrekking tot crypto’s, door aan te kondigen dat peer-to-peer cryptoplatforms die banken en beurzen omzeilen, onder de jurisdictie van de SEC vallen.

Cardano

Wat betreft Cardano, de op twee na grootste cryptocurrency, presteerden de prijzen goed vanaf eind juli en in augustus tot ze op 1 september een recordhoogte van $3 bereikten. De rest van september was echter minder indrukwekkend, ondanks grote eendaagse prijsstijgingen.

De prestaties van Cardano op 1 september brachten de totale waarde op $96 miljoen, waardoor de waarde steeg tot ongeveer 1/5 van die van Ethereum en 1/10 van die van Bitcoin. Het verdubbelen van de waarde in één maand tijd zorgde echter voor veel gefronste wenkbrauwen bij cryptohandelaren. Cardano staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid, vanwege zijn ‘proof-of-stake’-methodologie, hoewel het op dit moment minder geschikt is voor slimme contracten dan andere crypto’s.

Handel in cryptocurrency in de vorm van CFD’s

De markt voor cryptocurrency is meer dan tien jaar oud, maar is nog steeds relatief klein. Het is ook beladen met volatiliteit, deels vanwege het gebrek aan consistente regulering en de opwinding die zo nu en dan in het nieuws ontstaat. Mogelijk komt er in de nabije toekomst sterkere regelgeving aan, wat een effect zou kunnen hebben op het stabiliseren van cryptocurrency, maar dat is op dit moment nog niet te zeggen.

Zelfs een gerucht heeft de kracht om de prijs van een crypto omhoog of omlaag te laten schieten, zoals we hebben geleerd van de bewegingen die verband houden met de tweets van Elon Musk. Dit zijn bewegingen waar degenen die in cryptocurrency handelen in de vorm van CFD’s naar op zoek zijn. CFD-handelaren kunnen in cryptocurrency handelen zonder de onderliggende waarde daadwerkelijk te kopen door te profiteren van prijsbewegingen, of ze nu omhoog of omlaag zijn. Handelaren die verwachten dat de prijs van een instrument zal stijgen, openen een ‘buy’ of ‘long’ deal, terwijl wanneer een daling wordt verwacht handelaren een ‘sell of ‘short’ deal openen. De kans die bij dit soort handel hoort, gaat gepaard met gelijkwaardige risico’s, dus handelaren moeten zichzelf zoveel mogelijk informeren over CFD’s en hun handelsinstrumenten. Zoek uiteindelijk, voordat u in cryptovaluta in de vorm van CFD’s handelt, naar een gereguleerde broker die educatieve artikelen, videotutorials en handleidingen voor handelaren biedt om u te helpen beter geïnformeerde handelsbeslissingen te nemen.

Vestle (voorheen handelend onder de naam iFOREX) is een handelsnaam van iCFD Limited, die door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) is gelicenseerd en gereguleerd onder vergunningnummer 143/11. Het materiaal in dit document zijn gecreëerd in samenwerking met Vestle en mag op geen enkele wijze worden uitgelegd, expliciet noch impliciet, direct noch indirect, als beleggingsadvies of als aanbeveling of suggestie voor een beleggingsstrategie met betrekking tot een financieel instrument, op welke manier dan ook. CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 76.68 % van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. De in dit document vermelde resultaten uit het verleden of gesimuleerde resultaten uit het verleden vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Let op: berekeningen van in het verleden behaalde resultaten kunnen de futures vertegenwoordigen en niet de onderliggende waarde. Volledige disclaimer: https://www.vestle.nl/legal/analysis-disclaimer.html

Cuprum Munt “CUC”: De cryptocurrency van de toekomst trekt enorme belangstelling van cryptobeleggers

Op 08 oktober lanceerde Cuprum Coin s.l.l.c. de pre-sale fase van haar commodity-backed cryptocurrency, met een onderliggende waarde, ter waarde van meer dan US$60 Miljard, en trok meer dan 69,7k unieke bezoekers in 30 dagen.

Cuprum Coin project wil waarde leveren door het combineren van Blockchain-technologie gebouwd op het milieuvriendelijke Tezos-platform met een zeer gewilde en waardevolle grondstof – ultrafijn koperpoeder. Dit project zal iedereen in staat stellen om te investeren in een grondstof die al decennia lang beschikbaar is voor bevoorrechte instellingen.

Het bedrijf is daarom de eerste georganiseerde inspanning om de markt te creëren en bereid slechts 0,5%, of 1,5 miljoen CUPRUM Coins voor tegen de promo-prijs van US $ 10 per 1 coin. De voorverkoop is aan de gang via het Cuprum Coin handelsplatform, met Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) als exclusieve aankoopoptie in deze fase.

De verwachte duur van de voorverkoop is tot 26 november. Het zal worden gevolgd door een Initial Exchange Offer (IEO) in december met de vooraf vastgestelde prijs van US$15 per 1 munt, en vervolgens door handel op beurzen vanaf 1 januari 2022, of onmiddellijk na voltooiing van de IEO. Cuprum Coin moet beginnen met de handel op beurzen tegen een waarde die niet lager is dan US$25 per munt.

“De prijs van Bitcoin en Ethereum, die zich op de hoogste historische niveaus (ATH) bevinden, zijn op dit moment in ons voordeel, en beleggers zien een veel groter perspectief en de mogelijkheid om geld te verdienen in Cuprum Coin. Dat is hoe, alleen in de laatste 10 dagen, van 29 oktober tot 8 november, we meer dan 55 duizend unieke bezoekers hadden, en we hebben ook meer dan 7.500 nieuwe leden. “, verklaarde Mario Urlić, Cuprum Coin CEO en oprichter, op maandag, terwijl hij volledige gedetailleerde webstatistieken toonde op het officiële Facebook-profiel van Cuprum Coin.

Het management presenteerde een verbeterd fondsen distributieplan dat nu strategische investeringen in milieubescherming, duurzame energie, lucht- en ruimtevaartprogramma’s, medische technologie en donaties voor liefdadigheidsorganisaties omvat. De oprichter en zijn partners hebben besloten om maar liefst 12,5% van de totale omzet in deze sectoren te scheiden.

Het bedrijf bewaart en beveiligt uiterst waardevolle onderliggende activa in streng beveiligde faciliteiten in Duitsland. Potentiële investeerders zijn van harte welkom om de ondersteunende documentatie op te vragen en de gebouwen te bezoeken op speciale afspraken, maar vanwege de enorme belangstelling zal het bewijs van de waarde van een gerenommeerd bedrijf binnenkort worden gepresenteerd op onze website, verklaarde de CEO.

Bezoek de officiële Cuprum Coin website voor meer informatie.

Cuprum Coin: “Een van de meest waardevolle cryptocurrencies ter wereld succesvol gelanceerd”

Cuprum Coin s.l.l.c. kondigde de lancering aan van de pre-sale fase van haar commodity-backed cryptocurrency, met een onderliggende waarde in de vorm van ultrafijn koperpoeder, met een waarde van meer dan US$ 60 Miljard.

Hoewel de lancering was aangekondigd voor 15 september, als gevolg van kleine vertragingen, werd Cuprum Coin met succes gelanceerd op 8 oktober.

Cuprum Coin project wil waarde leveren door het combineren van Blockchain-technologie gebouwd op het milieuvriendelijke Tezos-platform met een zeer gewilde en waardevolle grondstof – ultrafijn koperpoeder. Dit project zal iedereen in staat stellen om te investeren in een grondstof die al decennia lang beschikbaar is voor bevoorrechte instellingen.

Het bedrijf is daarom de eerste georganiseerde inspanning om de markt te creëren en bereid slechts 0,5%, of 1,5 miljoen CUPRUM Coins voor tegen de promo-prijs van US $ 10 per 1 coin. De voorverkoop is aan de gang via het Cuprum Coin handelsplatform, met Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) als aankoopopties.

De verwachte duur van de voorverkoop is 2 maanden. Het zal worden gevolgd door een Initial Exchange Offer (IEO) vanaf 01 december met de vooraf bepaalde prijs van US $ 15 per 1 munt, en vervolgens door de handel op beurzen vanaf 1 januari 2022, of onmiddellijk na de voltooiing van de IEO. Cuprum Coin zou op de beurzen verhandeld moeten gaan worden tegen een waarde die niet lager is dan US$25 per munt. Gezien het feit dat één Cuprum Coin wordt gedekt met US$100 aan commoditywaarde, zijn de voorverkopen, evenals de IEO, een uitstekende gelegenheid om te investeren in de beginfase.

“We zijn ons volledig bewust van de nieuwsgierigheid en interesse die deze unieke marktplaatscreatie heeft gewekt binnen de cryptogemeenschap. Daarom hebben we besloten om de initiële lancering te verschuiven en transparantere en snellere tijdplannen voor muntverkenners te presenteren”, verklaarde Mario Urlić, Cuprum Coin CEO en oprichter, vorige week.

Daarom presenteerde het management een verbeterd fondsen distributieplan dat nu strategische investeringen in milieubescherming, duurzame energie, lucht- en ruimtevaartprogramma’s, medische technologie en donaties voor liefdadigheidsorganisaties omvat. De oprichter en zijn partners hebben besloten om maar liefst 12,5% van de totale omzet in deze sectoren af te zonderen.

Het bedrijf bewaart en beveiligt uiterst waardevolle onderliggende activa in streng beveiligde faciliteiten in Duitsland. Potentiële investeerders zijn welkom om de ondersteunende documentatie op te vragen en de gebouwen te bezoeken na speciale regelingen.

Bezoek de officiële Cuprum Coin website voor meer informatie.

 

KuCoin Shares, investeren in een exchange met potentie

KuCoin Shares: investeren in een populaire exchange

Wat zijn KuCoin Shares?

Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven kunnen we KuCoin Shares eigenlijk enigszins omschrijven als ‘virtuele aandelen’ die kunnen worden aangekocht. Dit betekent als het ware dat je door middel van KCS rechtstreeks investeert in de exchange zelf. Dat op zich zou mogelijks (geen garanties!) interessant kunnen zijn, maar er is meer. Door te investeren in KCS kan je namelijk nog aanspraak maken op de hieronder aangegeven voordelen.

 • 10% van de winst van KuCoin Exchange wordt gebruikt om KCS te ‘verbranden’;
 • Betaal je de fees met KCS-tokens, dan krijg je een mooie korting op de kosten;
 • Je hebt recht op een dividend welke elke dag opnieuw wordt uitgekeerd;

Verbranden van KuCoin Shares

Op moment van schrijven geldt dat de totale supply van KuCoin Shares 180.730.576 KCS omvat. Van deze totale hoeveelheid aan tokens zijn er op dit ogenblik 75.730.576 in omloop. Dit betekent dat er nog behoorlijk wat tokens in de komende jaren in omloop zullen komen. Anderzijds moet het gezegd dat er door het team achter de exchange voor is gekomen om 10% procent van de gerealiseerde winst te gebruiken om telkens KCS tokens te ‘verbranden’. Dit zorgt er voor dat er minder KCS-tokens in omloop zullen zijn wat een positieve invloed kan hebben op de koers van de cryptovaluta. Uiteraard geldt ook hiervoor dat er geen garanties gegeven kunnen worden.

Kennismaking met KuCoin Exchange

Laat ons in eerste instantie even kijken naar KuCoin Exchange. Dit crypto-handelsplatform werd opgericht in september 2017, maar begon onder de naam ‘Kubi.com’. Het hoofdkantoor is op dit ogenblik gevestigd in Hong Kong. In eerste instantie was KuCoin Exchange in China gevestigd, maar een verhuis drong zich op omwille van de aanzienlijke regulaties die in China werden doorgevoerd. Sinds de verhuis heeft KuCoin Exchange aardig aan de weg getimmerd, mede door het feit dat het zich profileert als een exchange die iets wil teruggeven aan de investeerders die er hun vertrouwen in stellen.

Er voor kiezen om gebruik te maken van KuCoin Exchange zorgt er voor dat je onder meer kan rekenen op zeer lage transactiekosten. Deze liggen bij deze exchange dan ook slechts op 0,1 procent. Alleen bij Binance zijn de kosten nog zo beperkt. Kenmerkend voor KuCoin Exchange is ook dat nieuwe coins in een sneltempo worden toegevoegd. Ook het ruime aanbod bestaande uit zowel vaste waarden als relatief onbekende, nieuwe coins is dan ook zeker een sterke troef van deze exchange.

We hoeven er eigenlijk niet omheen te draaien, iedereen die er voor kiest om te investeren in cryptocurrencies wil graag een bepaalde financiële meerwaarde realiseren. Indien je er voor kiest om de juiste posities in te nemen is dat zeker een mogelijkheid. De voorbije jaren hebben ons geleerd dat op het juiste moment in de juiste coins instappen er voor kan zorgen dat je leven er helemaal anders uit kan gaan zien. Anderzijds, stap je op het verkeerde moment in of kies je voor een cryptocurrency die haar potentieel niet waar kan maken, dan wordt het natuurlijk een compleet ander verhaal.

In ieder geval, om te kunnen investeren in cryptocurrencies hebben we nood aan zogenaamde ‘exchanges’. Het betreft hier natuurlijk handelsplatformen welke ons de mogelijkheid bieden om met BTC of ETH of zelfs gewoon met euro’s en dollars te investeren in (andere) cryptovaluta’s. Een exchange die sinds haar lancering in 2017 aardig aan de weg aan het timmeren is, is KuCoin Exchange. In eerste instantie werd ze opgericht in China, maar inmiddels week ze uit naar het minder geregulariseerde Hong Kong. Ondanks het feit dat deze exchange op moment van spreken nog iets of wat onder de radar vertoeft zijn er toch enkele interessante zaken over te vertellen. De mogelijkheid om te investeren in de exchange door middel van KuCoin Shares is daar één van.

Virtuele aandelen in KuCoin Exchange

De KuCoin Shares kunnen we als het ware vergelijken met Binance Coin (BNB). Ook deze exchange heeft er namelijk voor gekozen om een eigen cryptovaluta op de wereld los te laten. Dat is echter voor een ander artikel. In deze gaan we het hebben over de KuCoin Shares en op welke voordelen je kan rekenen wanneer je deze in je portfolio hebt.

1.) Potentiële meerwaarde op de koers van de coin

In eerste instantie is er natuurlijk de potentiële meerwaarde die kan worden gerealiseerd op de koers van de KuCoin Shares. Op moment van schrijven blijft KuCoin nog enigszins onder de radar, maar haar populariteit groeit snel. Naarmate de exchange nog populairder wordt zou dit zich moeten vertalen in een stijgende koers. Zoals steeds geldt echter ook voor KuCoin Shares dat er op dit vlak geen zinnige voorspellingen of garanties gedaan en gegeven kunnen worden. Niemand kan op vandaag voorspellen waar de koers van KuCoin Shares volgend jaar zal staan. Dit gezegd zijnde denken wij dat er (mede gezien de aanzienlijke stijging die bijvoorbeeld Binance Coin heeft doorgemaakt) best wat potentieel in deze munt zit. Nogmaals, geen garanties.

2.) Lagere fees op KuCoin Exchange

De standaard kosten die door KuCoin Exchange worden aangerekend zijn 0,1 procent. Dit zijn de laagste kosten op de markt. Alleen Binance hanteert deze kosten op dit ogenblik ook. Ben je houder van KuCoin Shares? In dat geval kan je zomaar even rekenen op nog lagere kosten. Hierdoor wordt handelen in cryptocurrencies via KuCoin Exchange nog interessanter.

3.) Dagelijks dividend voor KuCoin Shares houders

Een derde voordeel is terug te vinden in het dagelijkse dividend welke wordt toegekend aan houders van KuCoin Shares. Als eigenaar van KuCoin Shares ontvang je elke dag een bepaalde vergoeding onder de vorm van kleine stukjes van andere cryptocurrencies. Het gaat hierbij om zowel grote als minder grote namen. Enkele coins waar je dagelijks dividend op kan ontvangen zijn bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum en NEO, maar ook Dragonchain, Polymath, Telcoin, Electroneum, etc. Hoe meer KuCoin Shares je hebt, des te groter je aandeel is en des te meer dividend je dagelijks zal ontvangen. Ondanks het feit dat dit telkens maar kleine stukjes zijn is het wel zo dat dit bij significante holdings al snel behoorlijk kan oplopen. In ieder geval is het mogelijk om op deze manier een aardig passief inkomen te bekomen.

Tot slot is het zo dat het team achter de KuCoin Exchange reeds duidelijk heeft gemaakt dat het 10 procent van alle winsten zal gebruikt om KuCoin Shares te ‘verbranden’. Dit moet er voor zorgen dat er minder KCS tokens in omloop komen waardoor dit de waarde van een token een duwtje in de rug zou kunnen geven.

Ook investeren in KuCoin Shares?

Alle informatie welke in dit artikel wordt gegeven is de eigen mening van de schrijver en geen beleggingsadvies. Wij zien in KuCoin Shares een potentieel interessante meerwaarde, maar garanties zijn er in de cryptowereld nooit. Doe dus altijd je eigen onderzoek en maak voor jezelf uit of investeren in een bepaalde cryptovaluta nu mogelijks interessant kan zijn of niet. Ben jij van mening dat KuCoin Shares een interessant investeringsproduct kunnen zijn en wil je daarin participeren? Meldt je dan meteen gratis aan bij KuCoin Exchange door gebruik te maken van deze link.

KuCoin Shares kunnen bij KuCoin Exchange niet alleen worden gekocht met Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), maar ook met Tether (USDT).

Bitcoin-minen

Het proces van het digitaal toevoegen van transactierecords aan de Blockchain, is waar de Bitcoin- mining verwijst. Bij mining gaat het om het bijhouden van gegevens die uitgevoerd worden. Elke Bitcoins minen draagt over de hele wereld bij aan het decentraliseren van het peer to peer netwerk. Dit zal ervoor zorgen dat het betalingsnetwerk betrouwbaar en veilig is.

Bitcoin miner kopen

In de blockchain biedt Bitcoin een ontwrichtende technologie. Transacties kunnen hier wereldwijd plaatsvinden, zonder overheidsbeperkingen en vertragingen. Miners van Bitcoin zien waarde in de decentralisatie van cryptocurrency.

Je zult je weleens afvragen; Hoe werkt Bicoin minen? Bitcoin mining is het maken, genereren van Bitcoins met je computer. Deze computer heeft dus een specifieke hardware configuratie nodig om goed te kunnen minen. Hierbij hoef je niet eens een krachtige processor nodig te hebben. Je kunt gewoon een instap processor gebruiken, de videokaarten doen namelijk het zware rekenwerk bij mining. Het is daarom belangrijk om de juiste videokaarten te gebruiken in een Bitcoin configuratie. Dit bepaalde een bepaald deel van je succes tijdens het minen.

Als je minen ingewikkeld vindt of geen investeringen in hardware en geen hoge energie rekening wenst, dan kan je ook gewoon direct cryptomunten kopen. De aankoop kan in euro’s en ze daar ook eventueel verhandelen. De opkoop kan via de Nederlandse Bitvavo. Mocht de waarde van de Bitcoin, Litecoin, Ethereum en ga zo maar door, stijgen? Dan kan je daar ook gemakkelijk weer het verkopen starten.

Hoe moet je bitcoins minen

Momenteel is het niet meer rendabel om als individu bitcoin te kunnen minen. Met een simpele laptop kon je dit in de beginjaren met je technische kennis zeker doen. Nu hoe er meer miner bij zijn gekomen, is de moeilijkheidsgraad gestegen. Je apparatuur zal steeds beter en sneller moeten zijn, om te kunnen minen. Het minen van Bitcoin geschiedt nu door miningpools. Hieronder vallen bedrijven die in een keer hun krachten bundelen naar elkaar. Zodra je zover bent, sluit je je aan bij een miningpool, daarna worden de inkomsten van de Bitcoin verdeeld over een aantal deelnemers. Dit betekent dat het minen niet meer winstgevend is.

Bij het minen van Bitcoin kun je dat doen met geavanceerde ASIC-chips. De Chinese Btmain heeft de bekendste Bitcoin mining apparatuur gefabriceerd. Om de zoveel tijd brengt deze fabrikant nieuwe apparatuur uit. Met deze apparatuur is het mogelijk om cryptocurrency te minen zoals de Bitcoin en Litecoin. Om de nieuwste apparatuur voor Bitcoin te kopen ben je al zeker een euro 1000 kwijt. Je bent er dan nog net. Want de apparaten kosten veel stroom. Dit betekent dat je naast je mining apparatuur veel lawaai zal ondervinden. Ook komt er veel warmte vrij.

Het kan heel erg leuk worden om te minen. Ook kunt je heel veel winst mee maken. Je kunt gratis coins verdienen en profiteren van prijsstijgingen. De munt die je vandaag zal minen, kan bijvoorbeeld komende maand zeker verdubbelen in waarde. Je maakt dus winst op winst. Verschillende bedrijven bieden mining aan. Je zult geen grote investering moeten doen. Alles wat je nodig hebt is rekenkracht aankopen. De prijs is dan inclusief de stroomkosten. Al sinds 2017 is de cloud mining populair. Dit is natuurlijk ook een optie, maar ging in 2018 mis. Vele mensen hebben hun investering verloren.

In de begindagen was het minen van Bitcoin lucratief. Alles waarvoor je moest zorgen was dat de transacties op het netwerk verwerkt werden. Zo houd je samen met veel anderen het netwerk in stand. Dus voordat je zult beginnen met het minen, hou rekening dat je voor een anantal keuzes zal komen te staan zoals; het type apparatuur dat je zult moeten aanschaffen, ga je alleen minen of zal dat in een groep zijn. Wees dus altijd op de hoogte van dit soort zaken.

Bitcoin cursus

In het begin kan het vrij verwarrend voor je zijn als je in de wereld van Bitcoin stapt. Het zal je enige moed en stuntwerk kosten. Daarom is er voor beginners een korte cursus om zaken binnen de bitcoin wereld beter te begrijpen. Je zult je weleens afvragen hoe te starten met Bitcoin.

Interesse in een Bitcoin Cursus? Bekijk dan eens de Bitcoin Cursus van Madelon Vos!

Cursus cryptocurrency

Om te begrijpen waarom cryptocurrency’s zich langzaam maar zeker voor de gemiddelde consument klaarstomen, is het erg belangrijk om de huidige geldvoorraad te begrijpen en de inherente gebreken van het banksysteem te leren kennen. Je kunt een veel betere beslissing nemen over hoe je jezelf kunt positioneren voor succes.

Een van de meest opwindende eigenschappen van cryptocurrency’s is dat niet een entiteit er volledige controle over heeft, het is gedecentraliseerd. Dat contrasteert met onze huidige geldvoorraad, die volledig wordt gecontroleerd door de banken en de ECB. Ons huidige financiële systeem is nodig om uit het niets geld te creëren om te kunnen werken. Zonder schuld zou er toch geen enkele euro of dollar in omloop zijn.

Al zo een 10 jaar geleden had de wereld te maken met de geboorte van Bitcoin. Dat was niet toevallig, maar het ontstond als gevolg van een financiële crisis van 2007- 2008. Sinds die periode is het record van deze crypto gestegen van 34.000 in het jaar 2021. Voor mensen is dit enorm aantrekkelijk en zeker voor financiële instellingen om te investeren. Geen enkele bank is in staat om dit te controleren. Momenteel heeft de Bitcoin een totale voorraad van 21 miljoen Bitcoin en ongeveer 83% daarvan is gemijnd. Dit betekent dus dat er geen beschikbaarheid van zeker 21 miljoen Bitcoin zal zijn. Zeker in tegenstelling tot de mogelijkheid om zoveel euro’s of dollars te drukken als nodig is.

Heel veel mensen hebben vertrouwen in de Bitcoin verloren en geloven zelfs dat het zal verdwijnen. Maar op het moment je opgeleid wordt zul je dit zeker beter gaan begrijpen dat Bitcoin er alleen maar is om te blijven. Volgens statistieken is de Bitcoin nu in een dieptepunt. Toch begrijpen mensen die op lange termijn bezig zijn met Bitcoin dat ze in een ongelooflijke bull run zitten. Kortom de cursus bitcoin beleggen is daarom zeer belangrijk, zodat je zaken anders gaat begrijpen. Kies dus daarom altijd voor een crypto training, om jouw kennis bij te schaven.

Interesse in een Bitcoin Cursus? Bekijk dan eens de Bitcoin Cursus van Madelon Vos!

Cursus traden crypto

Online zijn er een aantal interessante cursussen over crypto te vinden. Chris Coney heeft er 5 online cursussen gemaakt, waarvan de ene puur informatief is en de ander je echt inzicht geeft over hoe je geld kan verdienen met crypto. Hierbij zitten er ook nog 2 cursussen bij, die jou helpen kijken op welke manier je geld kan verdienen online. Het gaat om waardevolle cursussen die jou op weg kunnen helpen naar het online verdienen. Als je plannen hebt om te stappen in de crypto wereld, dan is het goed verstandig om voorbereid binnen te stappen. Je kunt ook de cursussen vinden in het Nederlands of Engels.

Je hoeft niet te betalen voor een cursus. Je krijgt alle informatie gratis aangeleverd. Je zult met de cursussen leren over alle technieken die je kan toepassen in de crypto wereld. Ook de investeringsstrategieën, hoe je zult moeten investeren krijg je mee. Het is dus perfect hierna direct te beginnen. Een aantal aanbieders staan in de rij enkele cursussen aan te bieden om zo te starten met de crypto en Bitcoin basics. Je kunt dan de technische analyse meekrijgen. Je zult slechts de basics meekrijgen. Mocht je meer willen weten, dan zul je een betaalde cursus moeten bekijken. Alleen zo kun je cryptocurrency leren.

Interesse in een Bitcoin Cursus? Bekijk dan eens de Bitcoin Cursus van Madelon Vos!

Waarde bitoin

De waarde bitcoin nu is verder gedaald. Dat komt door zorgen bij beleggers dat de koers van de digitale munt mogelijk te hard is afgelopen. Beleggers verzilveren hun winsten ook. Met een stijging van 170 procent in het vierde kwartaal van vorig jaar, kan gezegd worden dat de waarde van de bitcoin goed stijgt. Enkele jaren geleden werd de munt voor een paar centen verhandeld. Dat was zeker tien jaar geleden. De meeste digitale munten staan op winst momenteel.

Dit is de grootste daling ooit in de wereld in de maand tijd. Vorige week tikte de Bitcoin nog een recordniveau. Dit niveau bereikte een plafond van zeker 57.000 dollar. Tesla schreef eerder dat koersen van de Bitcoin en Ethereum hoog lijken. Maar helaas, ook de Ethereum is fors gedaald. Wat is een bitcoin waard? Dat is de vraag die je eigenlijk aan je zelf liever stelt. De bitcoins is nog steeds veruit de grootste munt met een goeie marktwaarde. Naar schatting bestaan er nu ongeveer 2.500 verschillende crypocurrencies. Nu is het zo dat de waarde van de bitcoin langzaam impact heeft op de reële economie.

Bitcoin waarde

Economisch gezien is bitcoin een enorme bubbel. Ook geldt dit voor vergelijkbare munten zoals ethereum en Ripple. Er is nu geen enkel rede voor waarom de bitcoin zoveel geld waard is. Dit doet denken aan het internet gekte van 2000. Toen aandelen in van alles wat met communicatie en internet te maken had enorm stegen. Iedereen belegde in het nieuwe goud. Uiteindelijk spatte de waarde ervan uit als een zeepbel. Bitcoin wordt eerder vergeleken met goud dan met geld. We weten dat je van geld goud kunt kopen, maar van goud geen producten. Een bitcoin is maar een stukje code. Het is daarom mogelijk jouw stukje code om te wisselen in euro’s, anders heb je er niets aan.

Actuele waarde bitcoin

Op dit moment bedraagt de koers van bitcoin EUR 44.111,70 en dat is gelijk aan 5,98% minder dan gisteren. De rest van de cryptomarkt is geschrokken van deze forse daling. De correctiegolf is nog steeds gaande. Er is momenteel een toenemende volatiliteit. In het eerdere weekeind maakte de Bitcoin een volgende prijsrally en de $ 60.000 kwam toen in zicht. Helaas viel dit terug. Investeerders hebben daarom de rem getrapt. Ondanks het om een flink dip gaat, is er volgens analisten niet erg veel aan de hand. Het is gebruikelijk dat er met de correctie een CME-koersgat wordt gesloten.

Waarde bitcoin euro

Als je euro’s wil omwisselen naar Bitcoin, dan kun je via crypto koers euro zien hoeveel 1 waarde bitcoin euro is. Op dit moment is de Bitcoin euro prijs EURO 38,135.24 met een marktkapitalisatie van EURO709.81. De Bitcoinkoers is -4.95% omlaag gegaan de afgelopen uren. De huidige euro koerswaarde kan gezien worden via Crypto koers Euro. Bitcoin waarde euro Bitcoins hebben feitelijke waarde, omdat ze voldoende aan bepaalde economische wetten voldoen. Eenieder doet daarom mee aan Bitcoin met een eigen reden.

Zo zal er automatisch een vraag zijn, die de prijs beïnvloed. Dit zorgt dan ervoor dat de waarde van de bitcoin blijft stijgen. Bij Bitcoin gaat het om een globaal betalingsnetwerk, waarmee je op elk moment van elke plek waarde kan versturen naar wie dan ook. De betalingen kunnen dan niet gecensureerd worden, banken en regeringen kunnen de munt niet beïnvloeden. Dit doet de waarde van de munt ook stijgen. De btc waarde is dus kortom afhankelijk van vraag en aanbod. Alle andere invloeden kunnen de waarde niet beïnvloeden.

Bitcoin-automaat

Als je heel snel je Bitcoin wilt opnemen en je een mobiele telefoon bij je hebt, dan maak je kans om de automaat te gebruiken.

Al sinds 2017 maakten mensen gebruik van de Bitcoin pinautomaat. Op den duur werd het de nieuwste hype, en begonnen steeds meer mensen de automaat te gebruiken. Op den duur werd het een succes. Nu weten we ook al een tijdje dat de Bitcoin een virtuele munt is. Dit betekent dat we eigenlijk toch niet fysiek de munt vasthouden. Als we aan een automaat denken, dan komt geld direct in ons op. Toch is het zo dat bij een Bitcoin machine, er geen Bitcoins eruit rollen. Aangezien de koers per stuk op dit moment euro 7000 is, maar deze ook tegen de $20.000 aan heeft gestaan. En dat je een muntje met zo een waarde gaat pinnen of per ongeluk verlegd, dan heb je een groot probleem.

Bij een Bitcoin ATM Bitcoins kopen

Bij de Atm Bitcoin kun je wel kopen. Dankzij de ontwikkelingen binnen de technologie kan nu overal ter online geshopt worden. Dit geldt ook voor het open van Bitcoin. Je kunt het kopen van Bitcoin vergelijken met aankopen die je zou doen bij Bol.com. Je zult heir opnieuw met enkele zaken rekening moeten houden, maar het zal niet moeilijk zijn te begrijpen.

Een van deze zaken is de koers. Bij de Bitcoin schommelt de koers altijd. Het gaat hier om een echte volatiele koers. Dit betekent dat de koers snel omhoog kan gaan, maar ook juist omlaag. Daarom is het belangrijk hiermee rekening te houden bij het kopen van Bitocin. Het is daarom goed om alleen geld te besteden die je kan missen. Je kunt een groot deel van je vermogen kwijtraken als de koers van de Bitcoin klapt.

Een ander punt waarop je zult moeten letten is de wisselkoers. Dit alles is afhankelijk van het aanbod dat de aanbieder te bieden heeft. Dus voor het kopen van Bitcoin, zul je moeten kiezen tussen verschillende aanbieders. Tegenwoordig is het ook mogelijk om Bitcoins te kopen met contact geld. Je zult daarom een van de Bitcoin ATM- machines nodig moeten hebben.

Hoe werkt een Bitcoin automaat nou eigenlijk?

Hoe werkt een Bitcoin automaat? Deze automaat is met internet verbonden en kan transacties direct verzenden naar een bestaande Wallet. Je zult hiervoor een mobiele telefoon nodig hebben. Zo kun je gemakkelijk verbinden maken met je eigen Bitcoin Wallet. Hiernaast kun je dan ook gemakkelijk de transactie verifiëren. Zodra cash geld in de automaat gaat, wordt de transactie uitgevoerd.

Het is ook mogelijk om de gekochte Bitcoins op een paper Wallet te zetten. Deze bon wordt dan automatisch uitgeprint. Hiervoor zorgt de ATM zelf. Hierop vind je het adres en de Bitcoin die op dat moment zijn aangekocht. Over de transacties die op de Bitcoin ATM worden uitgevoerd, betaal je transactiekosten. De providers ontvangen de diensten en vindt de uitbetaling van de leveranciers plaats.

Bitcoin atm Nederland

In Nederland zijn er op dit moment ongeveer 34 automaten in werking. In Randstad kun je de meeste vinden. Hieruit zijn 17 actief in Amsterdam. In de hoofdstad is de helft van alle Bitcoin ATM te vinden. Verspreid over geheel Nederland kun je de andere automaten vinden. In de Noordelijke provincies; Groningen, Friesland en Overijssel geen Bitcoin ATM’s zijn de Bitcoin ATM’s gevestigd.

Het moet wel duidelijk zijn dat je naast Bitcoin ook altcoins zoals bijvoorbeeld Litecoin, Dash, Monero, ZCash, DogeCoin en Ethereum ook kunt kopen en verkopen. Momenteel zijn er veel discussies over de toegevoegde waarde van een Bitcoin ATM. Het apparaat kan eigenlijk hetzelfde doen als een online exchange. Een van de nadelen is dat je Bitcoin direct kunt omzetten naar cash. Andersom kan dit ook.

Bitcoin shorten

Onder shorten kan worden verstaan het proces van het verkopen van de cryptovaluta. Hierbij met de hoop dat de waarde zal dalen en dat je het dan kan terug kopen voor een veel lagere prijs. Handelaren verdienen winst van het verschil in marktprijs, door dit te doen. Door dat je zult hopen op waardeverlies van de munt, kun je wat geld te verdienen. Bij Bitcoin shorts gaat het om het adagium. Het laag kopen en verkopen voor een iets hogere prijs.

Short selling bitcoin

Short gaan op Bitcoin of Bitcoin shorten betekent in feite dat je Bitcoins verkoopt die je eigenlijk niet in je bezit hebt. Als het ware leen je een deel van je Bitcoin aan iemand, en deze persoon zal het je later geven. Zodra het moment daar is dat je Bitcoin short, verkoop je dus Bitcoin om het vervolgens op een latere tijdstip weer terug te kopen. Eigenlijk is dit een verkeerde volgorde.

Het is niet wijs om Bictoins verkopen die je in je bezit hebt. Om Bitcoin te kunnen shorten is het dus nodig dat je de Bitcoin gaat lenen. Als je bijvoorbeeld de piek van de bubbel, kon dus de stijging van Bitcoin niet zo door gaan, zo was een ommekeer van de trend onvermijdbaar. Dit was dan voor jou een perfect moment om short te gaan met Bitcoin. Je zou in dit geval dan Bitcoins van iemand kunnen lenen en deze direct verkopen voor een bepaald bedrag. Zo kon je lekker direct cashen.

Short gaan bitcoin

Op dit moment zit Bitcoin flink in de lift. Dit heeft niet met de halving te maken zoals velen denken. Iedere jaar vindt deze halving plaats. Ook al in mei 2020 werd de toestroom gehalveerd. Zo was het dan duidelijk dat ook de beloning voor Bitcoin- miners werd gehalveerd. Nu is het wel niet duidelijk als deze halvering in de prijs ingecalculeerd zit. Je kunt dus zeker shorten met Bitcoin, bij een verwachtte stijging van de koers.

In dit artikel zul je meer gaan weten over het shorten met Bitcoin. Bij het shorten met bitcoin kun je altijd de vruchten plukken in het verschil in marktprijs. Hoewel er tot nu toe nog laag wordt gekocht en hoog wordt verkocht, wordt de waarde in eerste instantie verkocht en op een later moment opnieuw gekocht. Shorten kan daarom op verschillende manieren.

Btc shorten

Als je de positie van Bitcoin wil vergroten, dan is het de kunst om op de juiste manier en moment bitcoin te verkopen. Tijdens de Btc shorts zul je die dan terug moeten verkopen. Hiermee zul je ervoor zorgen dat je met dezelfde hoeveelheid geld, meet bitcoin aan kan kopen. Het verkoop moment kan dan bepaald worden door de resultaten uit een technische analyse.

Ook kun je verschillende manieren aangrijpen om op het juiste moment te kunnen verkopen. En mocht je minder in deze materie thuis zijn, zou je kunnen overwegen een tradingbot voor je te laten bepalen. Een van deze aanbieders op de markt is Cryptohopper. Deze bot zal de vooraf worden ingesteld. Je kan uiteindelijk dan munten aan- en verkopen. Ook op de signalen van een andere trader kun je dan meeliften.

De cryptomarkt is ontzetten volatiel. Je kunt de koersen niet zo gemakkelijk voorspellen. Meestal alleen de koers bij conventionele aandelen. Je zult enige weet van de zaak moeten hebben, om hiermee te kunnen starten. Begin daarom altijd met een lage hefboom.

Coinbase aandeel

Coinbase, opgericht in 2012 door toen voormalig Airbnb-ingenieur Brian Armstrong en Goldman Sachs-handelaar Fred Ehrsam begon als een manier voor mensen en bedrijven om overal ter wereld Bitcoin te verzenden en te ontvangen. Het idee van Armstrong en Ehrsam bleek een schot in de roos te zijn en is sindsdien uitgegroeid tot een one-stop-shop voor financiën in de cryptowereld.

Samen met zijn populaire handelsplatform biedt Coinbase “op cryptovaluta gebaseerde producten” voor het kopen, uitgeven, sparen en lenen van crypto valuta. Vandaag de dag heeft het platform meer dan 43 miljoen particuliere gebruikers en 7.000 institutionele klanten. Er zijn ook 115.000 partners in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Coinbase zal de eerste crypto-uitwisseling zijn die openbaar wordt in de Verenigde Staten en de planning is dat het bedrijf 14 april zal worden genoteerd op de Nasdaq na officiële goedkeuring van de SEC. Hoewel 14 april de streefdatum is, kunnen de timing en andere details voor de vermelding veranderen. Wat vooralsnog vasstaat is dat het bedrijf 114,9 miljoen aandelen zal aanbieden als onderdeel van de directe notering en zullen worden verhandeld onder het tickersymbool “COIN”.

Coinbase IPO

Het verwachte evenement was oorspronkelijk gepland voor maart, maar het bedrijf kondigde vorige maand aan dat het de notering zou uitstellen tot april. In een particuliere veiling eerder dit jaar werden aandelen naar verluidt verhandeld tussen $ 350 en $ 375, wat een pre-IPO-waardering tussen $ 90 en $ 100 miljard impliceert.  Het bedrijf werkte later een aanvraag bij de SEC bij en onthulde een gemiddelde aandelenprijs van $ 343,58 op de privémarktveiling, die de Nasdaq waarschijnlijk als referentieprijs zal gebruiken voorafgaand aan de directe notering van het bedrijf echter hebben de Coinbase pre-IPO-contracten, handelend op FTX onder de ticker “CBSE”,het bedrijf zelfs gewaardeerd op een marktkapitalisatie van $ 116,75 miljard. Dit benadrukt het zeer optimistische sentiment en de hoge verwachtingen van investeerders voor Coinbase.

Op dat vlak zou de timing niet beter kunnen zijn voor Coinbase, aangezien de vraag in de detailhandel naar crypto niet lijkt af te nemen. Het bedrijf haalt het grootste deel van zijn inkomsten uit de handel en opslag van bitcoin en ethereum dat het afgelopen jaar met meer dan 700%  en 100% respectievelijk is gestegen. Coinbase verdient voornamelijk geld door transactiekosten en haar abonnementen en dienstenactiviteiten. In 2020 genereerden transacties 86% van de totale omzet, terwijl abonnementen en diensten 4% voor hun rekening namen.

Elke keer dat gebruikers activa op Coinbase kopen, verkopen of opnemen, betalen ze transactiekosten. Deze vergoedingen variëren op basis van de prijs en hoeveelheid crypto-activa die bij die specifieke transactie zijn betrokken. Als gevolg hiervan zijn transactie inkomsten natuurlijk afhankelijk van het handelsvolume op Coinbase, evenals de volatiliteit van cryptoasset-prijzen.

Toekomst van Coinbase aandelen

De abonnementen- en serviceactiviteiten van Coinbase bieden daarentegen een stabielere inkomstenstroom. Het bedrijf verdient ook licentie-inkomsten uit zijn data-analysetool, die wetshandhavings instanties en financiële instellingen gebruiken om blockchain-transacties te volgen. Hoewel deze tak slechts 4% van de totale inkomsten van Coinbase genereert, groeit het jaar op jaar snel met 126%. Coinbase zal moeten blijven uitbreiden om een ​​stabielere bron van winst te krijgen.

Wanneer Coinbase de komende weken op de openbare markt komt, staat CEO Brian Armstrong klaar om tot de rijkste mensen in de technologie te behoren met een bezit van 39,6 miljoen Coinbase aandelen op basis van een gemiddelde prijs van het particuliere marktaandeel dit jaar van $ 343,58.  In tegenstelling tot de meeste technische oprichters, kan Armstrong aandelen meteen verkopen nadat Coinbase openbaar is geworden. Dat komt omdat er geen lock-up-periode is als onderdeel van de directe notering van Coinbase, die verschilt van een IPO doordat het bedrijf geen nieuw kapitaal aantrekt, maar in plaats daarvan bestaande aandeelhouders toestaat om aandelen op de open markt te verkopen.

Het betreden van Coinbase op de openbare markt is in ieder geval een een nieuwe mijlpaal voor een branche die blijft groeien en in het algemeen steeds meer geaccepteerd wordt. Volgens de IPO-prospectus bedroeg de totale marktkapitalisatie van crypto activa $ 782 miljard op 31 december 2020. Dat is niet eens 1% van het wereldwijde financiële systeem en je mag aannemen dat de crypto economie alleen doorgroeit. Met een marktaandeel van 12% van alle crypto-activa is Coinbase in elk geval goed gepositioneerd om deze once-in-a-lifetime trend te volgen.

Hoewel Coinbase dus enorme kansen biedt, is de weg die voor ons ligt niet helemaal duidelijk. De groei van de crypto economie is immers afhankelijk van allerlei factoren, van adoptie en regulering tot technologie. Bovendien is het grootste deel van de inkomsten van Coinbase nog steeds van transactionele aard. Dit betekent dat een vertraging van de vraag naar Bitcoin – of andere cryptocurrencies – een enorme impact kan hebben op de financiële prestaties.

De prijs van Bitcoin is in 2020 misschien met 300% gestegen, maar het is niet te voorspellen wat er in 2021 zal gebeuren. Evenzo bestaat het risico dat de toekomstige groei van Coinbase misschien niet zo goed is als vorig jaar. Beleggers moeten zich dus schrap zetten voor stijgende en dalende winstprestaties.

Bitcoin verkopen voor de beste prijs

Bitcoin verkopen voor euro

Bitcoin verkopen voor euro

Als u investeert in cryptocurrency’s, moet u weten hoe u Bitcoin kopen kunt. U moet ook weten hoe u Bitcoin verkopen kunt. Tenzij u een echte evangelist bent die wacht tot het fiatvaluta’s verdringt, dan is het belangrijk om te weten wanneer u uw winst moet nemen en dat u dat nog meer kunt doen.

Digital Trends staat niet op het punt om beleggingsadvies te geven – dat is niet onze forte – maar we kunnen de technische basis voor u afbreken, zoals hoe u Bitcoin verkopen kunt.

Er zijn verschillende manieren hoe je btc verkopen kunt,, afhankelijk van of u wilt verkopen op een beurs of direct, maar hier zijn de top 3 beste mogelijkheden voor het Bitcoin verkopen voor euro.

1). Bitcoin verkopen op Bitvavo

Meer informatie over Bitcoin verkopen op Bitvavo

U kunt uw cryptocurrency verkopen met behulp van dezelfde pagina die u gebruikt heeft om het te kopen. Ga naar de Handelspagina en kies ervoor om de valuta te verkopen in plaats van te kopen (de tab bovenaan). Bitvavo zal uw cryptocurrency terug omzetten in euro’s en zal dit bedrag op uw rekening bijschrijven.

Bitvavo Betaling

Wanneer uw crypto wordt omgezet in euro’s, kunt u ervoor kiezen om een bankoverschrijving uit te voeren of te investeren in een andere crypto. Om een uitbetaling via bankoverschrijving te doen, kunt u klikken op Opname Credits. Selecteer het bedrag dat u naar uw bank wilt sturen, selecteer uw bankrekening, voer uw 2FA-code in en druk op Bevestigen.

Bitvavo zal het geld binnen een dag naar uw bankrekening overmaken. Meestal hebben we een uitbetaling binnen dezelfde dag (tijdens kantooruren).

Bitvavo zorgt ervoor dat al het geld van de klant veilig is. Als Bitvavo B.V. failliet gaat, blijft het geld van de klant bij de Stichting Bitvavo Betalingen. Wij hebben diverse betalingen gedaan op onze bankrekening. Op de screenshot kunt u één van de betaaltransacties zien.

2). Bitcoin verkopen op Binance

Meer informatie over Bitcoin verkopen op Binance

Het kopen en verkopen van cryptocurrencies kan soms zenuwslopend zijn als u niet bekend bent met de werking van een bepaalde beurs. Ook is het van cruciaal belang om de juiste crypto-omruil te kiezen die past bij uw behoeften.

Binance is er bijvoorbeeld in geslaagd om de aandacht van bijna elk individu in de crypto ruimte te trekken, voornamelijk vanwege de enorme handelsvolumes en het aantal munten dat het aanbiedt.

Binance was ooit een crypto-to-crypto wisselkantoor. In een notendop betekende dit dat het nodig was om al wat geld in cryptocurrency te hebben om in aanmerking te komen voor handel op Binance. Nu staat Binance haar gebruikers toe om bepaalde cryptocurrency’s met USD en Euro te kopen met behulp van een credit card.

Als u eenmaal geld in cryptocurrency heeft, kunt u naadloos handelen in meer dan 200 altcoins die Binance opsomt. Ook, als u Binance’s native coin (BNB) gebruikt voor de handel, dan kunt u ook profiteren van gereduceerde kosten.

3). Bitcoin verkopen op LiteBit

Meer informatie over Bitcoin verkopen op Litebit

LiteBit.eu is een online dienst die actief is binnen de cryptocurrency handel. Het bedrijf koopt en verkoopt zowel bitcoins als andere munten met een geweldige service. Het bedrijf biedt verschillende portemonnees aan waar munten kunnen worden opgeslagen.

Het biedt ook LiteBit-credits aan, een krediet dat de waarde van een euro heeft en dat gebruikt kan worden voor snelle transacties binnen het platform.

Het biedt veelgebruikte betaalmethodes zoals iDeal, Bancontact, Sofort/GiroPay, SEPA, en MyBank.

Hoe kies je de beste manier om bitcoin te verkopen?

Er bestaat niet zoiets als een beste manier om bitcoin te verkopen voor iedereen, want wat goed werkt voor de ene persoon is niet noodzakelijkerwijs een goede pasvorm voor de andere. In plaats daarvan gaat het erom uit te zoeken welke optie voor u de juiste is. U kunt dit doen door uzelf een paar belangrijke vragen te stellen:

 • Wilt u bitcoin verkopen voor USD of een andere cryptocurrency?
 • Hoe snel wilt u uw bitcoin verkopen?
 • Bent u bereid een prijs te accepteren die ver onder de marktprijs ligt, of wilt u onderhandelen over de best mogelijke prijs?
 • Als u voor USD verkoopt, hoe wilt u dan de betaling ontvangen?
 • Dit zou u moeten helpen om te beslissen hoe u uw bitcoin wilt verkopen, en u kunt dan uitzoeken welk platform alle functies heeft die u nodig heeft. Als u uw opties vergelijkt, moet u er rekening mee houden:

Prijs – Hoe wordt de wisselkoers die u krijgt vergeleken met die van andere platformen?

Kosten – Vergelijk alle handelskosten die van toepassing zijn en of er een vergoeding is voor het opnemen van geld op uw bankrekening of crypto portemonnee.

Handels- en opnamelimieten – Is er een limiet op de hoeveelheid bitcoin die u kunt verkopen, of op hoeveel USD u van uw rekening kunt opnemen?

Beveiligingsfuncties – Zijn er veiligheidsmaatregelen getroffen om uw geld en uw privégegevens te beschermen, bijvoorbeeld 2-factor authenticatie of een reputatiesysteem voor kopers en verkopers?

Klantenondersteuning – Als er iets misgaat met uw transactie, hoe kunt u dan contact opnemen met de klantenondersteuning? Tijdens welke uren is er ondersteuning beschikbaar?

Reputatie en beoordelingen – Zoek online beoordelingen en controleer crypto-forumberichten van andere gebruikers om te weten te komen of zij een bepaalde beurs, handelsplatform of bitcoin ATM-provider zouden aanbevelen.

Er zijn verschillende andere belangrijke functies om te overwegen, zoals waar een beurs is gereguleerd en de betalingsmethoden die door peer-to-peer handelssites worden geaccepteerd, dus bekijk onze cryptocurrency exchange guide voor meer tips over hoe u het juiste platform kunt kiezen.

Het opnemen van uw geld na de verkoop

Zelfs nadat je je bitcoin hebt verkocht, is je transactie nog niet volledig afgerond. De laatste stap is het opnemen van de opbrengst van uw verkoop op uw bankrekening of uw cryptocurrency portemonnee.

Bitcoin verkopen voor euro´s

Als u bitcoin hebt verkocht via een platform dat opnamen in Euro toestaat, controleer dan welke opnamemethoden worden ondersteund. Opties zijn onder andere:

Als u uw opnamemethode kiest, moet u er rekening mee houden:

 • Veel (maar niet alle) platformen leggen een opnamevergoeding op, en de vergoeding die in rekening wordt gebracht is meestal afhankelijk van de gekozen opnamemethode.
 • Zijn er minimum- of maximumlimieten voor hoeveel je kunt overboeken? Wat zijn de verschillen tussen de opnamemethoden? Kun je deze limieten verhogen door een extra verificatie of ID aan te bieden?
 • Hoe lang duurt het voordat de Euro´s in uw portemonnee of op uw bankrekening terechtkomt? Bijvoorbeeld, terwijl contante opnames direct plaatsvinden, kan het enkele dagen duren voordat een bankoverschrijving aankomt.
 • Eventuele andere beperkingen. Sommige beurzen vereisen bijvoorbeeld dat u geld opneemt met behulp van dezelfde betaalmethode waarmee u uw storting heeft gedaan.

Bitcoin verkopen voor beste prijs

Het opslaan van uw cryptocurrency op een ruil voor de lange termijn is niet aan te raden. Ruilingen controleren de privé-sleutels van deze portemonnees en zijn ook populaire doelwitten voor hackers, dus de veiligste optie is om uw crypto over te zetten in een beveiligde portemonnee waarmee u het eigendom van uw privé-sleutels kunt behouden. Het is een goed idee om deze portemonnee ruim voor de verkoop van uw bitcoin op te zetten, en zorg ervoor dat u uw portemonnee-adres dubbel controleert voordat u geld stort.

Controleer nogmaals of er grenzen zijn aan de hoeveelheid crypto die u per transactie of in een periode van 24 uur kunt opnemen. U zult ook eventuele opnamekosten moeten meenemen in de totale kosten van de transactie.

Wanneer is het juiste moment om bitcoin te verkopen?

Helaas is er geen gemakkelijk antwoord op deze vraag.

Timing is cruciaal voor het maximaliseren van het succes van een transactie – iedereen die bitcoin verkocht op of in de buurt van de ~20.000 dollar piek in december 2017 kan dit feit bevestigen – maar het uitwerken van het juiste moment om te verkopen kan een lastige taak zijn. Van crypto-reglementaire ontwikkelingen en bredere economische factoren tot hype-niveaus van bitcoin en zelfs uw eigen risicobereidheid, er zijn vele factoren die van invloed kunnen zijn op de vraag of u uw BTC al dan niet moet verkopen.

Analyseer de markt zorgvuldig om te beslissen of u wilt verkopen of niet. Onze gids voor technische analyse van cryptografie is een nuttig instrument om u te helpen de crypto-markt beter te begrijpen en te lezen.

John McAfee biedt crypto expertise aan, aan Cuba!

John McAfee biedt crypto expertise aan aan Cuba

Cuba heeft eerder laten uitschijnen het voorbeeld van Venezuela te willen volgen en een eigen, nationale cryptocurrency te willen lanceren. Cybersecurity expert ‘John McAfee’ heeft daar blijkbaar wel oren naar. Hij heeft namelijk kenbaar gemaakt dat hij bereid is om zijn expertise te verlenen aan de Cubaanse overheid. John McAfee biedt zich graag aan en mocht de overheid van het land daar daadwerkelijk op ingaan kan McAfee worden aangesteld als crypto advisor. Het is echter nog maar zeer de vraag of de Verenigde Staten daar zo blij mee zullen zijn. Het is immers algemeen bekend dat de belangrijkste reden voor het oprichten van een nationale, Cubaanse cryptocurrency is om de door Amerika opgelegde sancties te kunnen ontlopen. 

“Pro Bono” 

In een reactie heeft McAfee laten optekenen dat het hele cryptocurrency project in de praktijk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, in tegendeel. Mede omwille van het eenvoudige aspect van de cryptovaluta zou hij zijn diensten dan ook “pro bono” aanbieden. In een reactie heeft McAfee op Twitter alvast de volgende, toch wel opvallende opmerking laten optekenen: 

“Het wordt een uitdaging om het embargo dat is opgelegd door de Verenigde Staten te kunnen omzeilen door gebruik te maken van een slim systeem met een eigen valuta. Ik heb inmiddels aan de Cubaanse overheid mijn diensten aangeboden als crypto adviseur. Dit bovendien kosteloos.” 

Dat het lanceren van een nationale cryptocurrency niet meteen garant staat voor succes blijkt wel uit het geval van de Petro. Sinds de lancering van de cryptocurrency is reeds verschillende malen in opspraak gekomen. Bovendien lijkt het er naar uit te zien dat de overheid van Venezuela zelf alles uit de kast moet halen om instanties te overhalen (of beter gezegd te dwingen) om de digitale currency te ondersteunen. Ook op deze kwestie heeft McAfee gereageerd, namelijk met het volgende bericht: 

“Het is belangrijk om er voor te zorgen dat een nationale cryptocurrency wordt uitgegeven op een degelijke blockchain. Bovendien moet ze gestructureerd worden zodat ze tegemoet kan komen aan de wensen en noden van het land in kwestie en diens economische situatie”. 

Connectie met Cuba 

Ondanks het feit dat McAfee met zijn uitspraken duidelijk de strijd aanbindt met de Verenigde Staten komt zijn liefde voor Cuba niet helemaal uit de lucht vallen, in tegendeel. Het feit dat hij de Cubaanse overheid heeft aangeboden om te helpen bij het tot stand komen van de cryptocurrency is dan ook wellicht het gevolg van de programmeur diens eigen idee van vrijheid en de tijd die hij heeft doorgebracht in Havana. Wat de uitspraken van McAfee nog opvallender maakt is dat hij eerder heeft aangegeven plannen te hebben om als onafhankelijk kandidaat mee te strijden voor het Presidentschap in 2020. 

“Minder dan tien mensen in de wereld met voldoende kennis”

Op de vraag of McAfee dacht dat de Cubaanse overheid in zou gaan op zijn voorstel of niet liet de Cybersecurity expert zich nog het volgende ontglippen; “Er zijn op de hele wereld wellicht minder dan tien mensen die precies weten hoe een cryptocurrency te creëren en ik ben ben daar zeker één van”. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd!

42% van wereldbevolking krijgt geen toegang tot ‘Libra’

42% wereldbevolking geen toegang tot Libra van Facebook

Er is de laatste tijd reeds heel wat gezegd en geschreven geweest over de door Facebook aangekondigde cryptocurrency ‘Libra’. De toekomstige cryptovaluta van ‘s werelds meest invloedrijke sociale netwerk blijft echter het nieuws domineren. Eerder vandaag heeft een woordvoerder van Facebook aangegeven dat het lang niet overal ter wereld van plan is om de Calibra (de wallet van Libra) te lanceren en dat iedereen dus toegang tot Libra heef. Dit lijkt in eerste instantie logisch, want een land als China heeft bijvoorbeeld een ban ingevoerd voor Facebook. Het is dan ook compleet onmogelijk dat in de huidige situatie de wallet van Facebook’s cryptocurrency er wel zou worden gelanceerd. Toch is het niet zozeer China wat een doorn in het oog is voor Facebook, maar wel… India! 

Geen plannen voor Calibra in India 

De woordvoerder van Facebook vermeldt specifiek dat er op dit ogenblik geen plannen zijn om de Calibra wallet te lanceren in India. Ook hiervoor geldt dat er sprake is van lokale beperkingen (lees: wetgeving) welke het niet mogelijk maken om de Calibra in dit land aan te houden. Veel mensen die dit lezen zullen zich nu misschien afvragen waarom dit precies een probleem hoeft te zijn, maar dat is het wel degelijk. Dit niet in het minst omdat ‘s werelds grootste groep gebruikers van Facebook uit… India komt! Elke maand zou India dan ook goed zijn voor zomaar even meer dan 240 miljoen actieve gebruikers op het social media platform. Het is dan ook niet zo vreemd dat Facebook in eerste instantie alle mogelijkheden heeft bekeken om haar coin toch op de Indiase te kunnen brengen. 

Kleinere afzetmarkt op korte termijn 

Wanneer de situatie blijft zoals ze op moment van schrijven is betekent dit toch een flinke streep door de rekening van Facebook. Het niet kunnen lanceren van de Libra in India zorgt er immers voor dat de afzetmarkt op de korte termijn een aanzienlijk stuk kleiner wordt. Tel daar ook nog eens de Chinese ban bij op evenals het feit dat de relatie tussen het sociale netwerk en Rusland eveneens onder hoogspanning staat en een groot deel van de wereldbevolking zal (in eerste instantie) geen toegang hebben tot de cryptocurrency van Facebook. 

37 procent van de wereldbevolking 

Wanneer we nog verder ingaan op bovenstaande wordt duidelijk hoe groot de impact van deze drie landen wel niet kan zijn voor de adoptie van de Libra. In India wonen op moment van schrijven 1,339 miljard mensen. In China zijn dat er nog eens 1,386 en in Rusland nog een slordige 144,5 miljoen. Dit zorgt er voor dat deze landen samen goed zijn voor in totaal 2,869 miljard mensen. Zegt dit je nog niet meteen erg veel? Dit betekent zomaar even 37 procent van de totale bevolking op deze planeet! Dit is overigens nog niet alles. Er zijn namelijk ook nog heel wat andere landen waar de Libra in eerste instantie niet kan worden aangeboden. Dit bijvoorbeeld omdat er sancties tegen zijn uitgesproken. Enkele van deze landen zijn met name: 

 • Ivoorkust; 
 • Cuba; 
 • Congo; 
 • Iran & Irak; 
 • Liberia; 
 • Noord-Korea; 

Buiten bovenstaande landen kan de Libra ook niet worden aangeboden in landen als Wit-Rusland, Birma, Syrië, Venezuela evenals Zimbabwe. Alles samen zijn dit nog eens 402 miljoen mensen die geen toegang zullen hebben tot de mogelijkheden die de Libra cryptocurrency moet gaan bieden. Alles bij elkaar gezien betekent dit dat 42 procent van de totale bevolking van deze planeet de cryptovaluta niet zal kunnen gebruiken. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat er voor Facebook nog steeds meer dan voldoende winst te behalen valt.

Let op: bedrijfstokens zijn geen echte cryptocurrencies!

Bedrijf tokens zijn geen echte cryptocurrencies - OPINIE van Juan M. Villaverde

Bij cryptobeginner.nl willen we informatie naar voren brengen en onszelf daarin onderscheiden. Vandaar onze categorie ‘Opinie’ met artikelen van bekende en minder bekende auteurs. Maar wel allemaal met een mening!
Je kunt het ermee eens zijn of niet, maar het dwingt je wel na te denken….
Veel plezier met dit artikel van Juan M. Villaverde van de website Weiss Crypto Ratings over de vraag of we te maken hebben met ‘bedrijfstokens of echte cryptocurrencies’.
Alle info over auteur en website onderaan artikel!

 

 

Wanneer bedrijven zoals JPMorgan Chase of Facebook ‘cryptocurrencies’ gaan uitgeven, wordt iedereen enthousiast. “Wauw! Nu gaat crypto echt van start” denken ze.

Misschien wel. Maar de tokens die ze eventueel gaan uitgeven, zijn geen echte cryptocurrencies. Het heeft ook geen zin om ze te kopen. (Als ze al op één of andere manier gekocht kunnen worden.) Als je wilt deelnemen in dat bedrijf, kunt je beter de aandelen of andere effecten van het bedrijf kopen.

Dit is de basis van het misverstand: wanneer mensen horen over blockchain, denken velen automatisch aan Bitcoin, Ethereum of een andere cryptocurrency.

De waarheid is dat er nog veel meer gebruiken zijn voor blockchain en, meer in het algemeen, voor Distributed Ledger Technology. En deze hebben waarschijnlijk helemaal niets te maken met echte cryptocurrencies. Ze hebben zeker niets te maken met open verhandelbare cryptocurrencies.

Dit is belangrijk! Omdat het direct van invloed is in WELK project je investeert:

 • Wanneer de ‘distributed ledger’ (netwerk) openbaar en open is – zoals Bitcoin, Ethereum, EOS of Tron – heeft het altijd een openbaar verhandelde cryptocurrency.
  Indien alles vanuit de basis gelijk is, moet de crypto in waarde stijgen als het netwerk een succes is. We noemen het ‘coins’ of ‘native tokens’. Ze zijn gekomen samen met het netwerk en er wordt van hen verwacht dat ze daar voor altijd blijven. Dus, omdat meer mensen het netwerk zullen gaan gebruiken, is het redelijk te verwachten dat de coins in waarde zullen stijgen. Maar …
 • Wanneer de ‘distributed ledger’  privé en gesloten is, zoals de onlangs aangekondigde JPM Coin en Facebook Coin, is dat een heel ander verhaal.
  In deze gevallen is het misschien onmogelijk om direct in de coin of de eigen ‘native token’ te investeren. Of er is helemaal geen token. In plaats daarvan is de beste manier om te profiteren van dit soort blockchain-applicatie’s door gewoon de aandelen van het bedrijf te kopen. (Op voorwaarde dat de ‘niet blockchain gerelateerde inkomsten’ van het bedrijf natuurlijk nog intact zijn en doorgaan.)

Om dit contrast beter te begrijpen moet je bedenken hoe verschillend de openbare en particuliere werelden echt zijn …

In de wereld van openbare cryptocurrencies zijn er twee belangrijke redenen waarom de netwerken tokens hebben.

 • Ten eerste is het token zelf vaak de waarde vertegenwoordiging van het netwerk: in het geval van Bitcoin is het Bitcoin-token bijvoorbeeld de hele reden dat het bestaat.
 • Ten tweede is het token meestal een stimulans voor mensen om taken voor de ledger uit te voeren: ‘Smart contract’ platformen zoals Ethereum en EOS zijn goede voorbeelden. De Ether- of EOS-tokens hebben een belangrijke reden om te bestaan: mensen belonen voor het uitlenen van hun computerkracht en het uitvoeren van computertaken ten behoeve van gebruikers op het netwerk.

Deze netwerken worden niet beheerd door bedrijven met werknemers die een salaris krijgen. Ze zijn open voor het publiek en kunnen worden gerund door vrijwel iedereen die er aan mee wil doen. Dus zonder tokens om deze deelnemers te belonen, zou er niemand zijn om het werk te doen, en niemand zou computertijd te geven. Het principe van: ach, als we er op de één of andere manier niet voor worden beloond, waarom zouden we dan de moeite nemen?

MAAR 

In de wereld van particuliere bedrijven, zien we weinig redenen om crypto-tokens te ontwikkelen.

Stel dat een netwerk wordt beheerd door een bedrijf als Facebook of JPMorgan Chase. Of stel dat het wordt gerund door een verzekeringsmaatschappij die ‘smart contracts’ wil gebruiken om verzekeringsclaims te verwerken. Of misschien zelfs overheden die de technologie gebruiken om het systeem van stemmen te verbeteren.
Heeft één van deze groepen een open verhandelbare cryptomunt nodig?
Het simpele antwoord: nee!

Als Facebook blockchain (of wat voor vorm van Distributed Ledger technologie dan ook) wil gebruiken om de efficiëntie van zijn activiteiten te verbeteren is de stimulans hopelijk;

 • een betere gebruikerservaring;
 • beter krantenbehoud;
 • meer winst voor aandeelhouders;

Als een verzekeringsmaatschappij een ledger aanmaakt om haar activiteiten te stroomlijnen, zijn het de agenten en verzekeringnemers die hiervan profiteren. Ze hebben al een stimulans om ervoor te zorgen dat het werkt. En als het een beursgenoteerde verzekeraar is, hebben de aandeelhouders ook een stimulans.

Idem voor ziekenhuizen. Als ze besluiten om een ​​ledger te gebruiken om patiëntinformatie te delen, is toegang tot de database de enige stimulans voor deze zorgaanbieders en patiënten. De zorgaanbieders worden al betaald. De patiënten willen gewoon hun info.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden die te binnen schieten. Maar hun rode draad is duidelijk:

Bij de meeste privé-toepassingen van de Distributed Ledger technologie is alleen al de toegang tot het netwerk de stimulans om deel te nemen. Er is geen andere beloning nodig.

Dus laten we teruggaan naar JPMorgan en kijken hoe dat zou kunnen werken …

De JPM coin zal waarschijnlijk strikt binnen het bedrijf worden gebruikt – voor geldoverdrachten van de ene vestiging naar de andere. Het idee hierachter is om te beginnen met het vervangen van trage en dure externe bedrijven voor overschrijvingen, met name SWIFT, het dominante wereldwijde netwerk voor interbancaire overdrachten.
Als je één van de filialen van JPM beheert, en je wilt profiteren van deze nieuwe technologie, moet je een geautoriseerde deelnemer in het netwerk zijn. En misschien moet je wat van je computerbronnen uitlenen om het te laten werken.

Maar dit is de sleutel: jij, noch iemand anders kan ooit toestaan ​​dat buitenstaanders meedoen. Dat is de reden waarom JPM geen openbaar verhandelde coin nodig heeft – en waarschijnlijk niet zal lanceren.

Elke andere instelling die de technologie voor dit soort toepassingen wil gebruiken, zal een gelijkaardig pad volgen …

 • Op stemsystemen van de overheid kunnen alleen de in aanmerking komende kiezers deelnemen.
 • Op ziekenhuisnetwerken wordt patiëntinformatie beschermd door privacywetten. Alleen patiënten zelf – en aangewezen gezondheids-professionals – hebben toegang.

Geen van deze rechtvaardigt publieke deelname.

Dat gezegd hebbende, waarom zouden deze instellingen om te beginnen een cryptocurrency willen of nodig hebben? Ons antwoord …

Dingen zoals JPM Coin of Facebook Coin zijn op zijn best overbodig en, in het slechtste geval, een mogelijke misleiding.

Zoals ik in het begin zei, lijkt hier een veel voorkomende misvatting te bestaan:

Veel mensen lijken te denken dat een bedrijf “die op de blockchain zit” impliceert dat er ergens in de mix een cryptocurrency moet zijn. Dat is er meestal niet. En als het er is, is het waarschijnlijk niet nodig.

Begrijp me niet verkeerd. Er zijn veel geldige zakelijke gebruiken voor Distributed Ledger Technology, en we zijn verheugd te zien dat grote bedrijven ze verkennen. Houd er rekening mee dat de meerderheid echter nooit een token op hun netwerken zal uitgeven. Als ze dat doen, krijg ik jeuk aan mijn hoofd.

En hier begint de opwinding echt …

Openbare open-ledgers met echte cryptocurrencies kunnen de privé closed-ledgers helpen ondersteunen. En vice versa!

Stelt je bijvoorbeeld voor dat je aandelen in Alphabet of Apple verhandelt op een openbaar platform op basis van Distributed Ledger Technology.
Stel je voor dat op hetzelfde platform ook crypto-activa kunnen worden verhandeld.
Handig toch? Maar daar eindigt het niet.

Overweeg daarna deze mogelijkheid. Wanneer je aandelen in een bedrijf koopt, krijgt je aandeelhoudersrechten met invloed – het recht om uw aandeelhoudersstemmen uit te brengen, niet alleen over typische zakelijke kwesties, maar ook over een hele reeks andere dingen die een resultaat kunnen beïnvloeden.

Of overweeg de mogelijkheden om sommige van uw niet vloeibare activa om te zetten naar tokens – zoals onroerend goed, kunst, antiek en andere verzamelobjecten … en vervolgens aandelen in uw activa aan te bieden op vergelijkbare platforms … of ze te verhandelen voor andere tokens in activa.

Dit is heel anders dan wat er in 2017 -18 is gebeurd.

In de crypto-superboom van 2017 kon bijna iedereen een token uitgeven en verkopen aan nietsvermoedende investeerders door middel van Initial Coin Offerings (ICO’s). Het leek niet uit te maken of ze al dan niet echt tokens nodig hadden.

De grote verandering die we in het verschiet zien: naarmate de cryptocurrency-industrie groeit en rijpt, zal de overgrote meerderheid van bedrijven alleen crypto-activa creëren wanneer ze deze echt nodig hebben. Anders houden ze zich gewoon aan tokenloze, toegestane versies van hun ‘distributed ledgers’. Geen crypto-activa.

Maar we zijn er nog niet. De misleidingen gaan door. Dus de volgende keer dat je actief in een crypto belegt, moet je jezelf de vraag stellen: heeft deze token een reden om te bestaan? Praten we hier over echte cryptocurrencies? Zo niet, blijf dan weg.

En onthoud altijd: Blockchain is één ding. Cryptocurrency is iets anders.

Met vriendelijke groet,

Juan

 

Dit was een origineel artikel van:
Juan M. Villaverde
van de website Weiss Crypto Rating
WEIS CRYPTO RATING:
Het enige ratingbureau dat de breedste dekking, strikte onafhankelijkheid, volledige objectiviteit, hoge ethiek en een streven naar veiligheid combineert.