Waves Verwachting

Waves WAVES koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$15,11 $13,40 $15,24 Registreren

Waves is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $15,11 per Waves. Momenteel staat Waves op 63 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van WAVES schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $15,24 en de laagste prijs was slechts $13,40 per Waves.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat WAVES al actief is sinds 2016-06-12 en sindsdien een stijging van 11.541,41%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Waves verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Waves

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +3,16% +3,00% +9,39% -54,28% +1.131,33%
USD +3,16% +2,94% +8,87% -54,17% +1.220,36%

Waves is een gedecentraliseerd ontwikkelingsplatform welke is gebouwd op een eigen blockchain. Kenmerkend voor dit platform is dat ze ondersteuning biedt voor zogenaamde custom tokens. Dit zorgt er in de praktijk voor dat iedereen eigenlijk relatief eenvoudig over de mogelijkheid beschikt om met behulp van het Waves platform eigen tokens in omloop te brengen. Niet alleen decentrale crowdfunding is mogelijk door gebruik te maken van Waves, daarnaast is het eveneens een optie om de klassieke digitale valuta’s veilig op te slaan en te bewaren op het Waves platform. De cryptografische beveiliging waar deze over beschikt draagt daar uiteraard zonder meer haar steentje in bij. Ben jij ook geïnteresseerd in de mogelijkheden die Waves te bieden heeft en denk je er dan ook aan om te investeren in deze cryptocurrency? In dat geval is het steeds de moeite waard om de informatie op deze pagina even uitgebreid door te nemen!

Wat is Waves?

Waves is een multifunctioneel blockchain-platform dat verschillende use cases ondersteunt, waaronder gedecentraliseerde applicaties (DApps) en slimme contracten.

Waves werd gelanceerd in juni 2016 na een van de eerste initial coin offerings (ICO) van de cryptocurrency-industrie. Waves wilde aanvankelijk de eerste blockchain-platformen verbeteren door de snelheid, het nut en de gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

Het platform heeft verschillende wijzigingen ondergaan en nieuwe spin-off-functies toegevoegd om voort te bouwen op het oorspronkelijke ontwerp. Het native token van Waves is WAVES, een onbeperkt aanbodtoken dat wordt gebruikt voor standaardbetalingen zoals block rewards. Waves is opgericht door de Oekraïense wetenschapper Alexander Ivanov, die ook wel bekend staat als Sasha Ivanov.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Waves 2021

Het Waves-platform is in 2016 ontwikkeld door Sasha Ivanov. Tot vandaag is het de enige werkende gedecentraliseerde exchange die is gebouwd op blockchain-technologie. De uitwisseling bevindt zich nog in de kinderschoenen en zal pas verder in het project volledig worden gerealiseerd voor zijn potentieel.

De WavesDEX (decentralized exchange) is een uitstekende gedecentraliseerde uitwisseling in de cryptocurrency-ruimte. De uitwisseling is een van de meest ontwikkelde DEX’s in de branche en wordt steeds meer geaccepteerd naarmate de tijd verstrijkt. Met de voornoemde prijsstijging heeft Waves veel in petto voor de toekomst.

De exchange biedt een intuïtief en goed ontworpen handelsplatform en draait op zeer veilige blockchain-technologie. Deze houdt de fondsen van gebruikers veilig en verlaagt transactiekosten. De WavesDEX brengt een revolutie teweeg in de cryptocurrency-handelsindustrie en is een heel interessant project om deel van te zijn.

Koers Waves

De Waves koers bereikte op 19 december 2017 zijn recordhoogte van $ 18,07. Vandaag stond de WAVES koers op het moment van schrijven op $ 6.43 met een handelsvolume van $ 108.521.371 in de afgelopen 24 uur. Waves is 8.85% gestegen in de afgelopen 24 uur. Op de huidige CoinMarketCap-ranglijst staat Uniswap op plaats # 63, met een marktkapitalisatie van $1,958,442,443. Terwijl de maximale levering niet beschikbaar is, zijn er 104,797,120 WAVES-munten in omloop. De huidige koers staat op $34.15, met deze waarde wordt er veel positiefs voor de toekomst verwacht.

Voor de handel in Waves kun je terecht bij de belangrijkste beurzen namelijk Binance, Huobi Global, Binance.KR, OKEx, en BiKi.

Verwachting Waves

Korte termijn prognose Waves

De Waves voorspelling kun je baseren op de huidige trends, het beleggerssentiment en de algemene richting van de cryptocurrency-markt. En het ziet ernaar uit dat Waves dollar koers een goede kans heeft om de $ 10 USD-markering in 2020 te bezoeken. Zolang de trend zich voortzet en het team blijft werken aan hun producten en partnerschappen natuurlijk.

Waves koers verwachting 2021

De druk op de digitalisering van activa neemt dagelijks toe waarbij ook het bewustzijn van cryptocurrency-activa toeneemt. De 2021 voorspelling, Waves bezit veel potentieel, is afhankelijk van hoe de organisatie in staat is om haar strategie uit te voeren. Lukt het de organisatie de vooropgestelde doelen te bereiken dan blijft de prijs van het token stijgen. Zo kunnen zij veel investeerders naar deze cryptocurrency trekken en brengt het de Waves verwachting 2021 rond $ 15.

Waves verwachting lange termijn

Waves koers verwachting 2025

Het Waves ecosysteem werkt als dat van Ethereum, maar met verbeterde functies en verhoogde transactiesnelheid. Er zijn meerdere redenen om hoopvol te zijn over zijn mooie toekomst. Het meest prominente is dat Waves de startups aanbiedt om hun ICO’s op zijn blockchain te lanceren. Ten tweede heeft het zijn eigen uitwisseling, waardoor het vindingrijker is dan elk ander platform in zijn soort.

Verder heeft Waves gerenommeerde partners die zijn geloofwaardigheid vergroten. Met al deze feiten kunnen we vol vertrouwen een positieve voorspelling kunnen doen over de nabije en verre toekomst. Wat gaat Waves doen in de toekomst?

Van 2021 tot 2025 suggereert historische data dat de prijs van Waves binnen het gebied van $ 20 – $ 40 zal komen te staan. Ondertussen verwacht de gemeenschap dat het Waves team hun producten blijft ontwikkelen. En dat die producten ook worden geaccepteerd door de doelgroep.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Kennismaking met Waves

Er wordt naar Waves vaak verwezen als zijnde een ‘open blockchain platform’. Ze werd eigenlijk in eerste instantie in het leven geroepen om de functies van bijvoorbeeld Bitcoin te verlengen. Op het eerste zicht zou het er misschien naar uit kunnen zien dat Waves als doel heeft om de andere cryptocurrencies te vervangen, maar in de praktijk is dat zeker niet het geval, in tegendeel. In principe heeft het bedrijf achter Waves vooral als doel om een platform te creëren waarop een bepaald goed met een achterliggende waarde op kan worden uitgegeven. Het kan hierbij gaan om verschillende zaken zoals bijvoorbeeld traditionele valuta’s, maar ook cryptocurrencies evenals waardepapieren en ga zo maar door. Door gebruik te maken van hun platform is het mogelijk om verschillende handelingen met deze zaken uit te voeren en dat bovendien op een 100 procent decentrale manier.

Een solide basis

Het Waves platform beschikt over een solide basis waarbij er werd gekeken naar reeds andere bestaande cryptoprojecten. Dit zorgt er voor dat Waves gedeeltelijk leentje buur heeft gespeeld bij namen zoals Nxt en BitShares. Dit betekent evenwel niet dat het een simpele kloon is van deze projecten, in tegendeel. Het complete platform werd vanaf de basis uniek ontwikkeld en geprogrammeerd in de programmeertaal Scala. In de basis mag het concept dat Waves uitdraagt dan misschien niet helemaal uniek zijn, de manier waarop ze alles aanpakt is dat beslist wel. Vooral op vlak van gebruiksvriendelijkheid scoort dit platform dan ook werkelijk uitstekende punten.

Zelf een digitale token aanmaken op Waves

Het platform biedt iedereen de mogelijkheid om een geheel eigen token te creëren. Dit klinkt als een handeling die heel wat voeten in de aarde heeft, maar het tegendeel is waar. Het creëren van een eigen token kan dan ook reeds gebeuren binnen een tijdspanne van slechts 1 minuut! De waarde van elke token die wordt gecreëerd is bovendien gewaarborgd doordat 1 op 1 een andere ‘echte’ valuta er voor garant staat.

Het in- en uitvoeren van euro’s en andere klassieke valuta’s

Blockchain exchanges krijgen stelselmatig te maken met heel wat verschillende uitdagingen. Eén van de belangrijkste van deze uitdagingen heeft te maken met het in- en uitvoeren van zogenaamd ‘fiduciair geld’. Een bekend voorbeeld van dergelijk geld is onze eigen euro. Om dit mogelijk te maken heeft Waves er voor gekozen om gebruik te maken van zogenaamde fiat gateways. Het betreft hier een centrale partij die is gelicenseerd en op automatische wijze de klassieke munteenheden kan accepteren en vervolgens omzetten naar tokens op de blockchain van Waves.

Reguleren van cryptocurrencies met het Waves platform?

Het potentieel waar men over beschikt is terug te vinden in verschillende facetten van het platform. Het feit dat het platform beschikt over zogenaamde fiat gateways welke dienst doen als centrale autoriteit is het mogelijk om wet- en regelgeving toe te gaan passen. Deze kan worden toegepast op zowel de in- als uitstroom van fiduciair geld binnen de blockchain. Op moment van schrijven dient er nog te worden vastgesteld dat met name compliance frameworks zoals KYC en AML een barrière opwerpen tussen blockchain en de ‘echte’ wereld. Het platform van Waves met haar fiat gateways kan er echter voor zorgen dat heel wat landen over de mogelijkheid beschikken om cryptocurrency te reguleren en dat biedt naar de toekomst toe heel wat interessante opportuniteiten.

Waves kopen

Waves kopen is mogelijk op verschillende manieren. Je kan er voor kiezen om gebruik te maken van één van de verschillende, internationale exchanges zoals Tidex, Bittrex en Binance die Waves aanbieden, maar het is ook mogelijk om ze gewoon te kopen met behulp van iDeal! Het is maar een beetje waar je voorkeur naar uit gaat, maar met name de populaire aanbieder van altcoins LiteBit heeft er voor gekozen om Waves te koop aan te bieden. Door een betaling uit te voeren met iDeal of door met behulp van je credits te investeren in Waves kan je, je meteen de trotse eigenaar noemen van een bepaalde hoeveelheid tokens. Op het ogenblik dat je er voor kiest om Waves met iDeal aan te kopen via LiteBit moet je er wel rekening mee houden dat je eerst en speciale Waves wallet dient aan te maken. Op moment van schrijven is het immers niet mogelijk om de tokens rechtstreeks in de online LiteBit wallet op te slaan.

Waves tokens leasen

Heb je er voor gekozen om WAVES tokens te kopen en wil je daar graag wat extra rendement mee behalen los van de mogelijke koersstijging? In dat geval kan je er altijd voor kiezen om je tokens te leasen. Hierdoor kan je, afhankelijk van de node, per week of per maand extra WAVES tokens ontvangen evenals andere miner rewards. Op deze manier zie je jouw portefeuille verder aandikken waardoor er nog een extra financieel rendement kan worden gerealiseerd. Wil je graag meer te weten komen over het leasen van je tokens? Wij hebben er alvast een mooie handleiding over gemaakt. Zie hiervoor ons artikel Hoe Waves tokens leasen?.

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *