Verge verwachting

Verge XVG koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$0,02 $0,02 $0,02 Registreren

Verge is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,02 per Verge. Momenteel staat Verge op 138 geranked van de totale cryptocurrency markt.

De prijs van XVG schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,02 en de laagste prijs was slechts $0,02 per Verge.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat XVG al actief is sinds 2014-10-09 en sindsdien een stijging van 921.854,18%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.

Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Verge verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Verge

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,28% -4,62% +16,17% +2,74% +223,65%
USD -0,24% -4,71% +16,12% +1,46% +227,32%

De Verge cryptovaluta maakt in de basis gebruik van het Bitcoin protocol. Dit betekent echter niet dat ze een gewone Bitcoin kloon is zonder eigen karakter, in tegendeel. Er werden namelijk door Verge allerhande speciale technologieën geïmplementeerd welke als doel hebben om niet alleen de veiligheid naar een hoger niveau te tillen, maar ook de anonimiteit te waarborgen. Omwille van deze reden kiest men er onder meer voor om gebruik te maken van diverse netwerken die de anonimiteit van hun gebruikers weten te garanderen. Bekende voorbeelden hiervan zijn TOR evenals I2P. Deze netwerken staan er om bekend de IP-adressen van gebruikers af te schermen waardoor transacties niet traceerbaar zijn.

Verge is een bedrijf welke vanaf het begin aanzienlijk heeft geïnvesteerd en bovendien ook geïnnoveerd voor wat de privacy van de gebruikers op de blockchain betreft. Het open source decentraal financieel systeem welke is gebaseerd op blockchain technologie werd gelanceerd in het jaar 2014, maar verscheen toen op de markt onder de naam ‘DogecoinDark’. Dit bleef zo tot er in het jaar 2016 door de bestuurders voor werd gekozen om de benaming van de cryptovaluta aan te passen naar ‘Verge’. De oorspronkelijke naam zorgde er volgens het bedrijf namelijk voor dat hun project schijnbaar niet voldoende series werd genomen.

Verge is een crypto welke meer en meer besproken wordt omdat het in de top 100 staat. Niet geheel onverwacht omdat er steeds meer ontwikkelingen zijn bij dit blockchain project. Steeds meer investeerders kiezen ervoor om Verge te kopen, omdat de vooruitzichten er goed uit zien. Wij vertellen je daarom graag wat meer over de verwachtingen van Verge zodat je een beter idee hebt wat een potentiële prognose en koersverwachtingen.

Tip: mocht je direct willen weten waar je Verge kan kopen in Nederland of internationaal, dan kan dit het beste bij Bitvavo, Binance en Bitcoinmeester.

De koersverwachtingen van Verge – Wat gaat 2021 brengen?

Dat Verge snel groeit staat vast, maar waar ligt de prijs over een jaar? Dat is interessanter om te weten. Hiervoor is het belangrijk om te kijken naar waar het blockchain project mee bezig is. Het project werkt hard aan het volgende:

  • Nieuwe developers aanbrengen
  • Nieuwe bedrijven en samenwerkingen toevoegen aan het ecosysteem, zodat er meer
  • Nieuwe ontwikkelingen doorvoeren om het een betere blockchain te maken

Het is belangrijk bij de koers verwachting te kijken naar een langere periode. Op korte termijn kunnen crypto prijzen erg volatiel zijn, maar op de lange termijn is er een erg hoog rendement te behalen als het blockchain projecten zijn doelstellingen behaald. Tot op heden heeft het project erg veel kunnen realiseren, wanneer zij door investeren, verder aan de visie werken, het team uitbreiden, meer samenwerkingen weten te zien realiseren en andere doelen weten te realiseren.

verge

Wanneer dit allemaal slaagt, dan is de kans groot dat Verge binnen 2021 – 2025 meerdere honderden procenten stijgt en het beter zal doen dan bitVerge. Een potentiële koers stijging van 100% zit er zelfs op korte termijn in, maar het is altijd beter om te kijken naar de koers op de langere termijn, tenzij je er dagelijks mee bezig bent. Alles hangt namelijk af van het laatste Verge nieuws. De koers van Verge ligt begin 2021 al op $0.023, het vertoont een gestage stijging met 92%.

Zoek je nog een broker of exchange om Verge te kopen? Dit zijn de beste brokers om ze aan te kopen voor de goedkoopste prijs in Nederland.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
okex

Eenvoudig in gebruik

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br /><p class=
Coinmerce

Zeer gemakkelijk in gebruik

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Verge Verwachtingen van experts

Veel crypto traders en experts hebben een hoog vertrouwen in de lange termijn van Verge. Veel zien meerwaarde in het blockchain project en zien een erg positieve cryptocurrency markt voor 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 en verder. De markt wordt steeds volwassener en veel geloven dat dit project hier ook een plaats in krijgt. Als er wordt gekeken naar de gehele markt en de huidige waardering dat deze Verge heeft, dan ligt er nog erg veel potentie open. Wanneer Verge een top 25 positie zou verkrijgen, betekent dit een stijging van 1000%+ of meer voor deze Verge.

Het is altijd goed om het laatste Verge nieuws in de gaten te houden om meer te weten over het koersverloop. Ook is het altijd leuk om te kijken wat huidige koersprijs is en wat de hoogste koersprijs in het verleden is geweest bij een Verge.

Kan er dan een echte prognose worden vastgesteld op de Verge prijs?

Dit is erg lastig en onmogelijk te doen. De gehele marktwaarde van cryptocurrencies groeit hard wat een grote invloed zal hebben op de prijs op vele cryptos, maar deze crypto steekt er ten opzichte van vele blockchain projecten bovenuit dankzij het goede team en samenwerkingen, wat kan leiden dat Verge het beter kan doen dan vele anderen. Hierdoor hebben veel erg hoge koers- en prijsverwachting van Verge.

Als je Verge nog niet hebt en graag in je portfolio wilt, dan kan je deze het makkelijkste verkrijgen bij Bitvavo, Binance en Bitcoinmeester. Bij deze brokers kan je eenvoudig via iDeal, bankoverschrijving, Paypal en Creditcard gebruike en staat de Verge direct in je wallet.

Nog meer weten over: Wat is Verge? Bekijk ook deze uitleg

De meest op privacy gefocuste cryptocurrency

Verge profileert zichzelf als de cryptocurrency die het meest de focus legt op privacy. Binnen de blockchain wordt er gebruik gemaakt van diverse cryptografische algoritmes waaronder Scrypt evenals x17. Dit brengt twee concrete voordelen met zich mee. In eerste instantie is het namelijk zo dat de zogenaamde ‘miners’ bij deze cryptovaluta steeds over gelijke kansen beschikken, maar daarnaast is het ook nog eens zo dat er een hoge mate van veiligheid door kan worden gewaarborgd. Verge staat er verder om bekend ondersteuning te bieden voor het ‘Simple Payment Verification’ protocol welke er voor zorgt dat transacties die op deze blockchain worden uitgevoerd bijzonder snel kunnen worden gevalideerd. Dit levert uiteraard een prima gebruiksgemak op en dat ook nog eens zonder dat er moet worden ingeboet op vlak van veiligheid en anonimiteit. Deze eigenschappen worden dan ook gewaarborgd doordat er gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld TOR en I2P netwerken.

Geen premine

Een ander opmerkelijk detail welke we kunnen toeschrijven aan de Verge cryptocurrency is terug te vinden in het feit dat ze geen zogenaamde ‘premine’ heeft gehad. Dit zorgt er voor dat de ontwikkelaars van de cryptovaluta er niet aan het begin voor hebben gekozen om een deel van de XVG te claimen. Ook zij hebben er dus voor moeten kiezen om de tokens gewoon aan te kopen. Het totale aantal XVG tokens is gelimiteerd tot 16,5 miljard exemplaren. De eerste uitgave die gebeurde in 2014 was meteen goed voor 9 miljard exemplaren. Daarna worden er per volgend jaar nog eens telkens 1 miljard extra uitgegeven.

De geschiedenis en evolutie van Verge en de XVG koers

Ondanks het feit dat Verge eigenlijk reeds werd gelanceerd in het jaar 2014 beschikt ze slechts vanaf 15 februari 2016 over haar huidige benaming. Het jaar 2017 bleek bovendien een belangrijk jaar te zijn voor Verge. Niet alleen spraken verschillende experts zich positief uit over deze cryptovaluta waardoor de koers een stevige boost kreeg, daarnaast werden er ook enkele niet onbelangrijke updates gelanceerd. Het betreft hier onder meer een compleet nieuwe website voor het bedrijf evenals de lancering van een eigen XVG wallet. Deze wallet is een variant op de populaire Electrum wallet.

Ondanks het feit dat Verge op vlak van populariteit en bekendheid vooralsnog in de schaduw staat van andere (grote) cryptovaluta’s is het potentieel waarover ze beschikt enorm. Diverse experts waaronder zelfs John McAfee hebben laten uitschijnen dat zij Verge één van de beste aankopen vinden voor de toekomst. Meteen na de tweet van McAfee ging de koers van de cryptovaluta dan ook uiteraard meteen stijl omhoog. Ondanks het feit dat investeren in een cryptocurrency uiteraard altijd een vorm van speculeren blijft kan de huidige koers van XVG wellicht heel wat geïnteresseerden net dat duwtje in de rug geven welke ze nodig hebben.

Welke Verge wallet gebruiken?

Er kan voor het bewaren van de Verge cryptocurrency gebruik worden gemaakt van diverse wallets. Het bedrijf achter de cryptovaluta heeft zelf de Verge Electrum Wallet gelanceerd. Het betreft hier een zogenaamde fork op de Electrum wallet welke in het bijzonder is ontwikkeld om een snelle werking te kunnen garanderen. Deze snelle werking wordt onder meer gerealiseerd door het Simple Payment Verification protocol. De aanwezigheid van dit protocol zorgt er voor dat de complete blockchain niet moet worden gedownload of gesynchroniseerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *