Unimex-network koers verwachting

UniMex Network UMX koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$0,64 $0,64 $0,74 Registreren

UniMex Network is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,64 per UniMex Network. Momenteel staat UniMex Network op 1149 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van UMX schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,74 en de laagste prijs was slechts $0,64 per UniMex Network.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat UMX al actief is sinds en sindsdien een stijging van 85,03%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen UniMex Network verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van UniMex Network

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,98% -6,91% +13,85% +68,42%
USD -1,11% -7,06% +13,72% +66,20%

UniMex Network  kopen

Waar kun jij het beste UniMex Network  kopen? Wij hebben een vergelijking gemaakt van de exchanges voor Nederlandse & Belgische klanten. Bekijk het zelf op:

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

UniMex Network verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de UniMex Network verwachting is. Gaat UniMex Network stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een UniMex Network voorspelling te maken.  Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van UniMex Network.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je  in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,74 en de laagste prijs was slechts $0,64 per UniMex Network.  Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter UMX is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door mensen. Op  Reddit kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de UMX verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

Prijs historie van UniMex Network

Hoe goed heeft UniMex Network  het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *