Cryptobeginner.nl

TRONTRX koers24u laag24 u hoogKopen?
$0,10$0,10$0,12Registreren

TRON is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,10 per TRON. Momenteel staat TRON op 25 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van TRX schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,12 en de laagste prijs was slechts $0,10 per TRON.

Deze coin kan gekocht worden bij Bitvavo en eToro,

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat TRX al actief is sinds 2017-08-28 en sindsdien een stijging van 5.743,30%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had. Nu zou je op een behoorlijke winst zitten ermee.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen TRON verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van TRON

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro1,16%9,51%+13,41%+23,03%+298,48%
USD1,16%9,82%+12,47%+23,21%+295,67%
      

 

Hoe populair is deze coin op social media?

Hoe populair is deze coin op Google?

 

Het TRON-platform welke beschikt over haar eigen cryptocurrency, namelijk de TRX-tokens heeft een bijzonder nobel doel voor ogen. Het is het streefdoel van dit platform om er voor te zorgen dat makers van bijvoorbeeld muzieknummers, maar ook games niet alleen het beheer, maar ook de distributie van hun artikel(en) terug in eigen handen kunnen krijgen. Op vandaag is dat nagenoeg onmogelijk waardoor er heel wat geld richting een eigenlijk overbodige tussenpersoon vloeit. Door gebruik te maken van het TRON-platform moeten ontwikkelaars of makers van digitale producten deze dure factor kunnen uitschakelen.

Het doel dat beoogt wordt met TRON, is dat de blockchain technologie beschikbaar komt van de doorsnee persoon en kleinere bedrijven. Door zo de drempel voor gebruik van de technologie te verlagen, is de TRON koers dan ook eentje die goed blijft presteren.

Er wordt op de handelsplatformen immers ook gekeken naar de wijze waarop er in de toekomst ingespeeld zal worden op de vele uitdagingen en mogelijkheden.

De ICO van TRON

In eerste instantie is het altijd interessant om even te kijken in de richting van de zogenaamde ICO die het TRON-platform heeft gehad. Deze eindigde op datum van 2 september 2017 en bracht een bedrag van zomaar even 70 miljoen dollar in het laatje. Omdat TRON haar platform meteen vanaf het begin de nodige aandacht wou geven koos ze er voor om op datum van 30 oktober een zogenaamde airdrop te houden. Investeerders die bij Binance over een bedrag van minimaal 0,003 BTC beschikten kregen zomaar voor niets 500 Tronix (TRX) op hun account bijgeschreven. Met deze airdrop was de interesse van heel veel (potentiële) investeerders in TRON en TRX meteen gewekt.

Het TRON-platform in de praktijk

Wanneer we het TRON-platform en haar mogelijkheden in de praktijk gaan bekijken kunnen we dat niet doen zonder in eerste instantie even dieper in te gaan op de geschiedenis en de achterliggende personen van het bedrijf. De oprichter van TRON is dan ook Justin Sun. Sun staat onder meer bekend als de ontwikkelaar van de applicatie ‘Peiwo’ welke hij na afloop van diens studie heeft ontwikkeld. Op vandaag is dit een app die zich één van de grootste live streamingapplicaties van China mag noemen. Het spreekt voor zich dat de Peiwo app de eerste applicatie is welke gebruik heeft gemaakt van het TRON-platform. Ze zal met name de ondersteuning van de smart contracts bij het platform gaan benutten om haar live shows mee te regelen.

Op het ogenblik dat ook andere applicaties gebruik gaan maken van het TRON-platform heeft deze de mogelijkheid om de virtuele barrière tussen applicaties te doen verdwijnen. Op het ogenblik dat je bijvoorbeeld 500 TRX op je Peiwo app hebt staan kan je deze gebruiken om transacties in een spel uit te voeren. De identificatie hoeft bij het gebruik van een nieuwe applicatie dan niet nogmaals te gebeuren wat zorgt voor heel wat meer gebruiksgemak. Dit wordt onder meer gerealiseerd door het feit dat de informatie wordt opgeslagen op de blockchain en dus niet in de applicatie in kwestie. Het is hierdoor voor apps ook niet meer mogelijk om gegevens van haar gebruikers door te verkopen aan derden.

Enkele investeerders achter het TRON platform

Vooraleer te investeren in een bepaald project kan het nooit kwaad om een goed zicht te hebben op de mensen die er vanaf het eerste uur bij betrokken waren. Uiteraard is er de oprichter Justin Sun, maar er zijn ook heel wat gerenommeerde investeerders die hun vertrouwen hebben gesteld in TRON. Enkele bekende namen op dit vlak zijn Binshen Tang, de eigenaar van het populaire spel Clash of Kings welke op moment van schrijven reeds door meer dan 40 miljoen mensen van over de hele wereld wordt gespeeld, Jihan Wu, de CEO van Bitmain evenals Weixing Chen die bekend staat als de oprichter van de Chinese Uber. Ook Linke Yang, oprichter van BTC China heeft vanaf het begin zijn vertrouwen in het project gesteld.

Het doel van de TRX-token van TRON

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven beschikt TRON over haar cryptocurrency, namelijk de TRX-token. Deze cryptovaluta luistert eigenlijk naar de naam ‘TRONIX’ en moet uiteindelijk alle andere currency’s die binnen de entertainmentsector worden gebruikt vervangen. Dit moet het mogelijk maken voor alle spelers om op eender welk moment voor eender welke game een betaling uit te voeren. De TRX-token is gebaseerd op het bekende ERC20-protocol. Dit zorgt er voor dat ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om een zogenaamde ICO te organiseren op het platform van TRON waarbij de tokens dienst kunnen doen als vorm van financiering. Van de TRX-token is bekend dat er in totaal 100 miljard exemplaren beschikbaar gesteld zullen worden. Op moment van schrijven zijn er van deze 100 miljard reeds 65.748.192.475 exemplaren in circulatie. Het feit dat er een hard cap op de hoeveelheid TRX-tokens zit betekent dat er nooit meer dan 100 miljard tokens in circulatie gebracht kunnen worden.

TRON verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de TRON verwachting is. Gaat TRON stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een TRON voorspelling te maken. Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van TRON.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,12 en de laagste prijs was slechts $0,10 per TRON. Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter TRX is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door 332 mensen. Op Reddit https://www.reddit.com/r/Tronix kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de TRX verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

 

Prijs historie van TRON

Hoe goed heeft TRON het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $0,01 $0,07 $0,00 $506,3 mln $53,9 mln 51,9 mld 175%
2018 $0,04 $0,30 $0,01 $2,7 mld $301,4 mln 66,0 mld 167%
2019 $0,02 $0,04 $0,01 $1,5 mld $485,2 mln 66,0 mld 95%
2020 $0,02 $0,05 $0,01 $1,4 mld $820,6 mln 66,7 mld 121%
Ben je nieuw met crypto? Doe dan onze Cryptobeginner cursus. Gegarandeerd veilig crypto kopen na het volgen van onze cursus. "Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen."