TRON verwachting

TRON TRX koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$0,07 $0,07 $0,07 Registreren

TRON is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,07 per TRON. Momenteel staat TRON op 25 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van TRX schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,07 en de laagste prijs was slechts $0,07 per TRON.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat TRX al actief is sinds 2017-08-28 en sindsdien een stijging van 3.705,01%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen TRON verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van TRON

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,29% -4,65% -10,78% -44,79% +306,57%
USD -0,29% -4,65% -11,20% -44,64% +335,96%

Het TRON-platform welke beschikt over haar eigen cryptocurrency, namelijk de TRX-tokens heeft een bijzonder nobel doel voor ogen. Het is het streefdoel van dit platform om er voor te zorgen dat makers van bijvoorbeeld muzieknummers, maar ook games niet alleen het beheer, maar ook de distributie van hun artikel(en) terug in eigen handen kunnen krijgen. Op vandaag is dat nagenoeg onmogelijk waardoor er heel wat geld richting een eigenlijk overbodige tussenpersoon vloeit. Door gebruik te maken van het TRON-platform moeten ontwikkelaars of makers van digitale producten deze dure factor kunnen uitschakelen. Wij stellen het TRON-platform en haar TRX-tokens op deze pagina graag uitgebreid aan je voor!

Er zijn verschillende manieren waarop cryptomunten proberen zich van de rest te onderscheiden en is dat ook het geval bij TRON. De afkorting TRON koers is TRX en wordt het verhandeld op de grootste exchanges als Binance, HBTC en DsZaq. Lees in onderstaand artikel meer over de Tron TRX verwachting van 2021 – 2025 en lees de Tron prognose van onze experts.

Het doel dat beoogt wordt met TRON, is dat de blockchain technologie beschikbaar komt van de doorsnee persoon en kleinere bedrijven. Door zo de drempel voor gebruik van de technologie te verlagen, is de TRON koers dan ook eentje die goed blijft presteren.

Er wordt op de handelsplatformen immers ook gekeken naar de wijze waarop er in de toekomst ingespeeld zal worden op de vele uitdagingen en mogelijkheden.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Wat is dan de TRON koers verwachting?

Bij TRON wordt er gebruik gemaakt van blockchain technologie die een groot aantal transacties per seconde mogelijk maakt, tot 2000. Dat laat TRON met kop en schouders uitsteken boven andere veel grotere spelers als Bitcoin. De TRON crypto verwachting 2021 ziet er daarom sterk uit.

Het groot aantal transacties per seconde gekoppeld aan een ruime mate van decentralisatie, maakt TRON geschikt voor gebruik voor het uitwisselen van dat via media platforms. De entertaintment industrie is er sterk bij geholpen om deze vorm van blockchain technologie te omarmen.

Deze belangstelling staat ook veel ten grondslag van de verwachting TRON. Om kracht bij te zetten aan de ambities op entertaitment gebied werd in 2018 BitTorrent aangeschaft. Dit is een grote speler op het gebied van file sharingservices.

Koers TRON nieuws verwachtingen

De mogelijkheden die TRON biedt om middels het versturen van files en het creeeren van eigen tokens een mate van vrijheid te scheppen die zelfs de gaming industrie kan veranderen. De ogen moeten op de toekomst worden gericht en is dat het ook waar investeerders naar kijken. De koers TRON heeft al een sterke groei meegemaakt vanaf de lancering in 2017.

De ranking plaatst het dichtbij de top tien en biedt dat meer perspectieven voor de TRON voorspelling. Een andere belangrijke applicatie waarvoor TRON zich prima leent, is het creeeren van blockchains die zich er goed voor lenen om Dapps te ontwerpen. Deze hebben op zich dan weer tal van toepassingen. Al deze mogelijkheden laten de prognose TRON omhoog schieten en heeft dat zijn weerslag op de TRON dollar koers.

Wat gaat de TRON koers doen? – Tron Prognose 2021 – 2025

Een stabiele toekomst is alleen weggelegd voor cryptovaluta die weten in te spelen op de snel veranderende wereld. TRON biedt het voordeel dat er al bij het ontwerp daar rekening mee gehouden is en de ogen vooral zijn gericht op toepassingen binnen de entertaintment wereld.

Die is immers niet meer weg te denken en zal alleen maar een groei meemaken. Meeliften op die trend houdt voor TRON een zekere groei in en sluit dat goed aan op de TRON koers verwachting 2021 en zelfs de TRON koers verwachting 2025. Van de 100 miljard beschikbare tokens zijn het grootste deel al in de omloop en zal de toevoer in de toekomst wat minder snel gebeuren.

Ook dit zal de TRON koers verwachting lange termijn laten gaan in een opwaartse richting. Het proof-of-stake mechanisme zorgt voor het aanwijzen van vertegenwoordigers door elke token-houder. Zo wordt ook voorkomen dat er teveel macht wordt gegeven aan een bepaalde groep.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

De ICO van TRON

In eerste instantie is het altijd interessant om even te kijken in de richting van de zogenaamde ICO die het TRON-platform heeft gehad. Deze eindigde op datum van 2 september 2017 en bracht een bedrag van zomaar even 70 miljoen dollar in het laatje. Omdat TRON haar platform meteen vanaf het begin de nodige aandacht wou geven koos ze er voor om op datum van 30 oktober een zogenaamde airdrop te houden. Investeerders die bij Binance over een bedrag van minimaal 0,003 BTC beschikten kregen zomaar voor niets 500 Tronix (TRX) op hun account bijgeschreven. Met deze airdrop was de interesse van heel veel (potentiële) investeerders in TRON en TRX meteen gewekt.

Het TRON-platform in de praktijk

Wanneer we het TRON-platform en haar mogelijkheden in de praktijk gaan bekijken kunnen we dat niet doen zonder in eerste instantie even dieper in te gaan op de geschiedenis en de achterliggende personen van het bedrijf. De oprichter van TRON is dan ook Justin Sun. Sun staat onder meer bekend als de ontwikkelaar van de applicatie ‘Peiwo’ welke hij na afloop van diens studie heeft ontwikkeld. Op vandaag is dit een app die zich één van de grootste live streamingapplicaties van China mag noemen. Het spreekt voor zich dat de Peiwo app de eerste applicatie is welke gebruik heeft gemaakt van het TRON-platform. Ze zal met name de ondersteuning van de smart contracts bij het platform gaan benutten om haar live shows mee te regelen.

Op het ogenblik dat ook andere applicaties gebruik gaan maken van het TRON-platform heeft deze de mogelijkheid om de virtuele barrière tussen applicaties te doen verdwijnen. Op het ogenblik dat je bijvoorbeeld 500 TRX op je Peiwo app hebt staan kan je deze gebruiken om transacties in een spel uit te voeren. De identificatie hoeft bij het gebruik van een nieuwe applicatie dan niet nogmaals te gebeuren wat zorgt voor heel wat meer gebruiksgemak. Dit wordt onder meer gerealiseerd door het feit dat de informatie wordt opgeslagen op de blockchain en dus niet in de applicatie in kwestie. Het is hierdoor voor apps ook niet meer mogelijk om gegevens van haar gebruikers door te verkopen aan derden.

Enkele investeerders achter het TRON platform

Vooraleer te investeren in een bepaald project kan het nooit kwaad om een goed zicht te hebben op de mensen die er vanaf het eerste uur bij betrokken waren. Uiteraard is er de oprichter Justin Sun, maar er zijn ook heel wat gerenommeerde investeerders die hun vertrouwen hebben gesteld in TRON. Enkele bekende namen op dit vlak zijn Binshen Tang, de eigenaar van het populaire spel Clash of Kings welke op moment van schrijven reeds door meer dan 40 miljoen mensen van over de hele wereld wordt gespeeld, Jihan Wu, de CEO van Bitmain evenals Weixing Chen die bekend staat als de oprichter van de Chinese Uber. Ook Linke Yang, oprichter van BTC China heeft vanaf het begin zijn vertrouwen in het project gesteld.

Het doel van de TRX-token van TRON

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven beschikt TRON over haar cryptocurrency, namelijk de TRX-token. Deze cryptovaluta luistert eigenlijk naar de naam ‘TRONIX’ en moet uiteindelijk alle andere currency’s die binnen de entertainmentsector worden gebruikt vervangen. Dit moet het mogelijk maken voor alle spelers om op eender welk moment voor eender welke game een betaling uit te voeren. De TRX-token is gebaseerd op het bekende ERC20-protocol. Dit zorgt er voor dat ontwikkelaars de mogelijkheid hebben om een zogenaamde ICO te organiseren op het platform van TRON waarbij de tokens dienst kunnen doen als vorm van financiering. Van de TRX-token is bekend dat er in totaal 100 miljard exemplaren beschikbaar gesteld zullen worden. Op moment van schrijven zijn er van deze 100 miljard reeds 65.748.192.475 exemplaren in circulatie. Het feit dat er een hard cap op de hoeveelheid TRX-tokens zit betekent dat er nooit meer dan 100 miljard tokens in circulatie gebracht kunnen worden.

TRON kopen

Wanneer je geïnteresseerd bent in het TRON-platform en je daarom graag TRX-tokens zou willen kopen kan je dit het beste doen bij één van de bekendste en betrouwbaarste exchanges zoals bijvoorbeeld Binance. Je dient er in principe alleen maar voor te zorgen dat je een bepaalde hoeveelheid BTC hebt staan die je eenvoudig kan wisselen voor TRX-tokens. Nadat je deze tokens hebt aangekocht spreekt het voor zich dat je ze nog in een veilige wallet zal willen opslaan. Je zou er voor kunnen kiezen om je TRX-tokens op te slaan in de officiële TRON wallet, maar het is eveneens een mogelijkheid om ze gewoon bij de betrouwbare exchange te laten staan waar je gebruik van maakt. Wel moet er worden gesteld dat het nooit aan te raden is om veel tokens bij een exchange of in een online wallet te houden. Ze zijn daar namelijk altijd vatbaar voor bijvoorbeeld hacks of andere vervelende situaties. Op moment van schrijven is het helaas wel nog niet mogelijk om je TRX-tokens naar bijvoorbeeld de Ledger Nano S hardware wallet te versturen. Van zodra dit wel een optie wordt lees je dit uiteraard hier op Cryptobeginner.nl!

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *