Cryptobeginner.nl

SiacoinSC koers24u laag24 u hoogKopen?
$0,02$0,02$0,02Registreren

Siacoin is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,02 per Siacoin. Momenteel staat Siacoin op 116 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van SC schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,02 en de laagste prijs was slechts $0,02 per Siacoin.

Deze coin kan gekocht worden bij Binance en Litebit,

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat SC al actief is sinds 2015-06-06 en sindsdien een stijging van 147.923,75%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had. Nu zou je op een behoorlijke winst zitten ermee.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Siacoin verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Heb je nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst onze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Prijs verschil van Siacoin

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro0,22%0,37%+1,27%+15,16%+601,31%
USD0,22%0,39%+1,64%+14,17%+588,40%
      

 

Hoe populair is deze coin op social media?

Hoe populair is deze coin op Google?

 

Wat is Siacoin

Gecentraliseerde cloud platformen zoals met name Amazon en Dropbox zijn bijzonder populair, niet alleen onder bedrijven, maar ook onder particulieren die op zoek zijn naar een (extra) veilige manier om hun data op te kunnen slaan. Beide opslag platformen zijn echter gecentraliseerd en daar wil Siacoin nu een alternatief voor bieden. Siacoin heeft er dan ook voor gekozen om een gedecentraliseerd cloud opslag platform te ontwikkelen waarmee gebruikers over de volledige controle beschikken met betrekking tot hun persoonlijke data en privacy.

Uitgevonden op een hackathon in 2013

Voor de oorsprong van Siacoin moeten we terug in de tijd naar het jaar 2013. De cryptovaluta werd toen namelijk uitgevonden op een hackathon welke werd georganiseerd. Het waren uiteindelijk David Vorick evenals Luke Champine van Nebulous Inc. die verantwoordelijk waren voor het uitvinden van het platform.

Het hele idee achter Siacoin is natuurlijk fantastisch. Met hun platform zorgen ze er voor dat de gecentraliseerde server komt te verdwijnen. Het gevolg daarvan is dat de kostprijs voor het opslaan van de data aanzienlijk kan worden verlaagd. Een bijkomend voordeel is dat ook de privacy van de gebruikers een stevig duwtje in de rug krijgt. De data die wordt opgeslagen wordt immers verbonden aan speciale sleutels waar enkel en alleen de uploader de toegang tot heeft. Op deze manier zorgt men er voor dat de volledige controle wordt verlegd van de servers naar de gebruikers.

Automatische codering van opgeslagen data

Data welke wordt opgeslagen door middel van het Siacoin platform wordt uiteraard altijd automatisch gecodeerd. Dit gebeurt door middel van zogenaamde industrial-grade algoritmes. Dit zorgt in de basis reeds voor een uitstekende bescherming van de data, maar er is meer. Bovenop deze encryptie worden er immers eveneens versleutelde bestanden verspreid over verschillende nodes.

De SC token van Siacoin

De betalingen die worden uitgevoerd op het netwerk van Siacoin gebeuren uiteraard steeds door middel van de SC token die het bedrijf op de markt heeft gebracht. De manier waarop de betalingen worden uitgevoerd vormt een cruciaal onderdeel van de zogenaamde ‘Service Level Agreement’ of SLA. Het Siacoin platform maakt gebruik van smart contracts. Op het ogenblik dat er een smart contract is gecreëerd worden zowel de huurder als de host in een contract geplaatst.

De host zal de vergoeding van SC ontvangen zolang de data nog voor handen is waarvoor het contract in het leven is geroepen. Wie wil investeren in de SC token, dient er wel rekening mee te houden dat er geen hard cap is opgesteld. Dit  betekent in de theorie dat het aantal tokens die door Siacoin de wereld ingestuurd kunnen worden per definitie oneindig is.

De doelstelling van Siacoin

Siacoin heeft zichzelf als doel vooropgesteld om een gedecentraliseerd netwerk te creëren bestaande uit datacenters die samen niet alleen ’s werelds snelste, maar ook goedkoopste en meest veilige cloud-opslagplatform moeten weten te realiseren. Het bedrijf herkent de noodzaak om data centraal toegankelijk te hebben, maar wil de volledige macht terug in de handen van de gebruiker leggen. Hiermee wil het de concurrentie aangaan met grote namen zoals Amazon, Google en Microsoft.

Siacoin verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de Siacoin verwachting is. Gaat Siacoin stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een Siacoin voorspelling te maken. Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van Siacoin.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,02 en de laagste prijs was slechts $0,02 per Siacoin. Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter SC is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door 5 mensen. Op Reddit https://www.reddit.com/r/siacoin kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de SC verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

 

Prijs historie van Siacoin

Hoe goed heeft Siacoin het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2015 $0,00 $0,00 $0,00 $164.900 $3.500 6,2 mld 166%
2016 $0,00 $0,00 $0,00 $5,4 mln $178.800 15,6 mld 178%
2017 $0,01 $0,04 $0,00 $169,4 mln $10,2 mln 27,0 mld 200%
2018 $0,01 $0,11 $0,00 $500,8 mln $21,7 mln 35,2 mld 162%
2019 $0,00 $0,00 $0,00 $92,1 mln $3,0 mln 38,5 mld 77%
2020 $0,00 $0,01 $0,00 $109,3 mln $4,3 mln 41,8 mld 149%
Ben je nieuw met crypto? Doe dan onze Cryptobeginner cursus. Gegarandeerd veilig crypto kopen na het volgen van onze cursus. "Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen."