Siacoin verwachting

Siacoin SC koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$0,01 $0,01 $0,01 Registreren

Siacoin is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,01 per Siacoin. Momenteel staat Siacoin op 105 geranked van de totale cryptocurrency markt.

De prijs van SC schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,01 en de laagste prijs was slechts $0,01 per Siacoin.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat SC al actief is sinds 2015-06-06 en sindsdien een stijging van 92.562,45%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.

Wat is Siacoin

Gecentraliseerde cloud platformen zoals met name Amazon en Dropbox zijn bijzonder populair, niet alleen onder bedrijven, maar ook onder particulieren die op zoek zijn naar een (extra) veilige manier om hun data op te kunnen slaan. Beide opslag platformen zijn echter gecentraliseerd en daar wil Siacoin nu een alternatief voor bieden. Siacoin heeft er dan ook voor gekozen om een gedecentraliseerd cloud opslag platform te ontwikkelen waarmee gebruikers over de volledige controle beschikken met betrekking tot hun persoonlijke data en privacy.

Uitgevonden op een hackathon in 2013

Voor de oorsprong van Siacoin moeten we terug in de tijd naar het jaar 2013. De cryptovaluta werd toen namelijk uitgevonden op een hackathon welke werd georganiseerd. Het waren uiteindelijk David Vorick evenals Luke Champine van Nebulous Inc. die verantwoordelijk waren voor het uitvinden van het platform.

Het hele idee achter Siacoin is natuurlijk fantastisch. Met hun platform zorgen ze er voor dat de gecentraliseerde server komt te verdwijnen. Het gevolg daarvan is dat de kostprijs voor het opslaan van de data aanzienlijk kan worden verlaagd. Een bijkomend voordeel is dat ook de privacy van de gebruikers een stevig duwtje in de rug krijgt. De data die wordt opgeslagen wordt immers verbonden aan speciale sleutels waar enkel en alleen de uploader de toegang tot heeft. Op deze manier zorgt men er voor dat de volledige controle wordt verlegd van de servers naar de gebruikers.

Automatische codering van opgeslagen data

Data welke wordt opgeslagen door middel van het Siacoin platform wordt uiteraard altijd automatisch gecodeerd. Dit gebeurt door middel van zogenaamde industrial-grade algoritmes. Dit zorgt in de basis reeds voor een uitstekende bescherming van de data, maar er is meer. Bovenop deze encryptie worden er immers eveneens versleutelde bestanden verspreid over verschillende nodes.

De SC token van Siacoin

De betalingen die worden uitgevoerd op het netwerk van Siacoin gebeuren uiteraard steeds door middel van de SC token die het bedrijf op de markt heeft gebracht. De manier waarop de betalingen worden uitgevoerd vormt een cruciaal onderdeel van de zogenaamde ‘Service Level Agreement’ of SLA. Het Siacoin platform maakt gebruik van smart contracts. Op het ogenblik dat er een smart contract is gecreëerd worden zowel de huurder als de host in een contract geplaatst.

De host zal de vergoeding van SC ontvangen zolang de data nog voor handen is waarvoor het contract in het leven is geroepen. Wie wil investeren in de SC token, dient er wel rekening mee te houden dat er geen hard cap is opgesteld. Dit  betekent in de theorie dat het aantal tokens die door Siacoin de wereld ingestuurd kunnen worden per definitie oneindig is.

De doelstelling van Siacoin

Siacoin heeft zichzelf als doel vooropgesteld om een gedecentraliseerd netwerk te creëren bestaande uit datacenters die samen niet alleen ’s werelds snelste, maar ook goedkoopste en meest veilige cloud-opslagplatform moeten weten te realiseren. Het bedrijf herkent de noodzaak om data centraal toegankelijk te hebben, maar wil de volledige macht terug in de handen van de gebruiker leggen. Hiermee wil het de concurrentie aangaan met grote namen zoals Amazon, Google en Microsoft.

Prijs verschil van Siacoin

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -1,51% -5,05% +7,93% +9,01% +271,96%
USD -1,61% -5,16% +7,81% +7,58% +275,99%

Siacoin is een crypto welke meer en meer besproken wordt omdat het in de top 100 staat. Niet geheel onverwacht omdat er steeds meer ontwikkelingen zijn bij dit blockchain project. Steeds meer investeerders kiezen ervoor om Siacoin te kopen, omdat de vooruitzichten er goed uit zien. Wij vertellen je daarom graag wat meer over de verwachtingen van Siacoin zodat je een beter idee hebt wat een potentiële prognose en koersverwachtingen.

Tip: mocht je direct willen weten waar je Siacoin kan kopen in Nederland of internationaal, dan kan dit het beste bij Bitvavo, Binance en Bitcoinmeester.

De koersverwachtingen van Siacoin – Wat gaat 2021 brengen?

Dat Siacoin snel groeit staat vast, maar waar ligt de prijs over een jaar? Dat is interessanter om te weten. Hiervoor is het belangrijk om te kijken naar waar het blockchain project mee bezig is. Het project werkt hard aan het volgende:

  • Nieuwe developers aanbrengen
  • Nieuwe bedrijven en samenwerkingen toevoegen aan het ecosysteem, zodat er meer
  • Nieuwe ontwikkelingen doorvoeren om het een betere blockchain te maken

Het is belangrijk bij de koers verwachting te kijken naar een langere periode. Op korte termijn kunnen crypto prijzen erg volatiel zijn, maar op de lange termijn is er een erg hoog rendement te behalen als het blockchain projecten zijn doelstellingen behaald. Tot op heden heeft het project erg veel kunnen realiseren, wanneer zij door investeren, verder aan de visie werken, het team uitbreiden, meer samenwerkingen weten te zien realiseren en andere doelen weten te realiseren. De afgelopen 24 uren heeft het al een stijging van 21.97% vertoont. De vooruitzichten voor de toekomst zien er ook positief uit.

siacoin

Wanneer dit allemaal slaagt, dan is de kans groot dat Siacoin binnen 2021 – 2025 meerdere honderden procenten stijgt en het beter zal doen dan bitSiacoin. Een potentiële koers stijging van 100% zit er zelfs op korte termijn in, maar het is altijd beter om te kijken naar de koers op de langere termijn, tenzij je er dagelijks mee bezig bent. Alles hangt namelijk af van het laatste Siacoin nieuws.

Zoek je nog een broker of exchange om Siacoin te kopen? Dit zijn de beste brokers om ze aan te kopen voor de goedkoopste prijs in Nederland.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
okex

Eenvoudig in gebruik

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkOKEX
 /></a><br /><p class=
Coinmerce

Zeer gemakkelijk in gebruik

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce
 /></a><br /><p class=
Kraken

Grote internationale exchange

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkKraken

Siacoin Verwachtingen van experts

Veel crypto traders en experts hebben een hoog vertrouwen in de lange termijn van Siacoin. Veel zien meerwaarde in het blockchain project en zien een erg positieve cryptocurrency markt voor 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 en verder. De markt wordt steeds volwassener en veel geloven dat dit project hier ook een plaats in krijgt. Als er wordt gekeken naar de gehele markt en de huidige waardering dat deze Siacoin heeft, dan ligt er nog erg veel potentie open. Wanneer Siacoin een top 25 positie zou verkrijgen, betekent dit een stijging van 1000%+ of meer voor deze Siacoin.

Het is altijd goed om het laatste Siacoin nieuws in de gaten te houden om meer te weten over het koersverloop. Ook is het altijd leuk om te kijken wat huidige koersprijs is en wat de hoogste koersprijs in het verleden is geweest bij een Siacoin.

Kan er dan een echte prognose worden vastgesteld op de Siacoin prijs?

Dit is erg lastig en onmogelijk te doen. De gehele marktwaarde van cryptocurrencies groeit hard wat een grote invloed zal hebben op de prijs op vele cryptos, maar deze crypto steekt er ten opzichte van vele blockchain projecten bovenuit dankzij het goede team en samenwerkingen, wat kan leiden dat Siacoin het beter kan doen dan vele anderen. Hierdoor hebben veel erg hoge koers- en prijsverwachting van Siacoin.

Als je Siacoin nog niet hebt en graag in je portfolio wilt, dan kan je deze het makkelijkste verkrijgen bij Bitvavo, Binance en Bitcoinmeester. Bij deze brokers kan je eenvoudig via iDeal, bankoverschrijving, Paypal en Creditcard gebruike en staat de Siacoin direct in je wallet.

Nog meer weten over: Wat is Siacoin? Bekijk ook deze uitleg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *