Cryptobeginner.nl

OntologyONT koers24u laag24 u hoogKopen?
$0,98$0,97$1,03Registreren

Ontology is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,98 per Ontology. Momenteel staat Ontology op 113 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van ONT schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $1,03 en de laagste prijs was slechts $0,97 per Ontology.

Deze coin kan gekocht worden bij Bitvavo en Binance,

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat ONT al actief is sinds 2018-02-26 en sindsdien een stijging van 322,94%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had. Nu zou je op een behoorlijke winst zitten ermee.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Ontology verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Ontology

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro0,78%1,47%3,29%2,66%+20,74%
USD0,79%1,82%4,11%2,52%+19,90%
      

 

Hoe populair is deze coin op social media?

Hoe populair is deze coin op Google?

 

Wat is Ontology?

Ontology is een hoogwaardige, open source blockchain die gespecialiseerd is in digitale identiteit en data. De unieke infrastructuur van Ontology ondersteunt robuuste samenwerking tussen ketens en opschaling met Layer 2. Dit biedt aan bedrijven de flexibiliteit om een blockchain te ontwerpen die aan hun behoeften voldoet.

Ontology werkt met een reeks gedecentraliseerde protocollen voor identiteit en gegevensuitwisseling om snelheid, veiligheid en vertrouwen te verbeteren. Ontology omvat functies ONT ID, een mobiele digitale ID-applicatie en DID die in het hele ecosysteem wordt gebruikt, en DDXF, een gedecentraliseerde gegevensuitwisseling en samenwerkingskader.

Ontology is opgericht door Li Jun. In de vroege ontwikkelingsstadia boden enkele leden van het ontwikkelteam van Onchain technische ondersteuning van. Maar beide zijn altijd officieel afzonderlijke projecten geweest die hun eigen doelen nastreven.

Welke meerwaarde biedt Ontology naast NEO?

Een zeer belangrijke vraag die vaak wordt gesteld heeft betrekking tot de potentiële meerwaarde die Ontology kan bieden binnen de markt waarin ook NEO reeds is gelanceerd. NEO doet in de praktijk in het bijzonder dienst als netwerk welke wordt gebruikt door bedrijven. Sinds de lancering van NEO is echter gebleken dat heel wat ondernemingen problemen ondervinden met het omschakelen van een bestaand systeem naar de NEO-blockchain. Het is net op dit vlak dat Ontology een belangrijke meerwaarde kan betekenen. Ontology moet namelijk aanzien worden als een brug van bestaande platformen, systemen of blockchains naar de blockchain van het Chinese NEO.

Geen ICO, wel een airdrop op de NEO blockchain

Voor (potentiële) investeerders in Ontology is het ook altijd interessant om te weten dat de lancering van Ontology niet is gebeurd door middel van een ICO. Wel is het zo dat er een airdrop plaats heeft gevonden. Het spreekt voor zich dat deze airdrop werd uitgevoerd op de blockchain van NEO. In totaal was er sprake van 20 miljoen ONT tokens welke door het bestuur van NEO werden verdeeld onder houders van de NEO-token. Voor elke NEO-token werd er 0,2 ONT toegekend. De helft daarvan kon meteen worden verhandeld. De andere helft werd voor een bepaalde tijd vastgezet. Een andere niet onbelangrijke gelijkenis van ONT met NEO is terug te vinden in het feit dat u ook voor het aanhouden van ONT in een wallet aanspraak kan maken op ONG-tokens. Deze ONG-tokens beschikken over een vergelijkbaar karakter als de GAS-tokens die worden toegekend aan NEO-houders.

ONG-tokens als een vorm van dividend

Wanneer u een bepaalde hoeveelheid aan ONT-tokens in uw wallet heeft zitten zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor met de nodige regelmaat een bepaalde hoeveelheid aan ONG-tokens zult ontvangen. Deze ONG-tokens doen dienst als een soort van dividend waardoor ze bij een grotere hoeveelheid zomaar kunnen zorgen voor een passief inkomen. Net zoals bij NEO het geval is dient de wallet ook niet open te worden gelaten. Om de zoveel tijd even de ONG-tokens claimen is voldoende om ze te ontvangen. Net zoals bij NEO is dit toch een niet onbelangrijk extra voordeel dat is verbonden aan investeren in Ontology.

Ontology verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de Ontology verwachting is. Gaat Ontology stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een Ontology voorspelling te maken. Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van Ontology.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $1,03 en de laagste prijs was slechts $0,97 per Ontology. Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter ONT is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door 119 mensen. Op Reddit https://www.reddit.com/r/OntologyNetwork/ kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de ONT verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

 

Prijs historie van Ontology

Hoe goed heeft Ontology het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $3,23 $11,18 $0,44 $444,1 mln $62,2 mln 148,0 mln 160%
2019 $0,93 $1,84 $0,51 $246,8 mln $77,9 mln 295,1 mln 106%
2020 $0,60 $1,09 $0,22 $321,8 mln $104,1 mln 533,5 mln 138%
Ben je nieuw met crypto? Doe dan onze Cryptobeginner cursus. Gegarandeerd veilig crypto kopen na het volgen van onze cursus. "Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen."