Ontology Verwachting

Ontology ONT koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$0,89 $0,86 $1,00 Registreren

Ontology is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,89 per Ontology. Momenteel staat Ontology op 91 geranked van de totale cryptocurrency markt.

De prijs van ONT schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $1,00 en de laagste prijs was slechts $0,86 per Ontology.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat ONT al actief is sinds 2018-02-26 en sindsdien een stijging van 281,26%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.

Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Ontology verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Ontology

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -1,74% -8,83% -19,96% -58,80% +53,13%
USD -1,74% -9,01% -20,34% -58,70% +64,21%

Ontology is een project welke op de markt is gelanceerd door het bedrijf ‘Onchain’. De kans is zeer groot dat deze naam u bekend in de oren klinkt indien u reeds over een bepaalde kennis beschikt met betrekking tot cryptocurrencies. Dat heeft alles te maken met het feit dat Onchain eveneens verantwoordelijk was voor de lancering van NEO. Het betreft hier een volledig losstaande blockchain welke niet is verbonden met Onchain. Ook Ontology is een op zichzelf staand project welke niet over een zakelijke connectie beschikt met zowel Onchain als NEO.

Wat is Ontology?

Ontology is een hoogwaardige, open source blockchain die gespecialiseerd is in digitale identiteit en data. De unieke infrastructuur van Ontology ondersteunt robuuste samenwerking tussen ketens en opschaling met Layer 2. Dit biedt aan bedrijven de flexibiliteit om een blockchain te ontwerpen die aan hun behoeften voldoet.

Ontology werkt met een reeks gedecentraliseerde protocollen voor identiteit en gegevensuitwisseling om snelheid, veiligheid en vertrouwen te verbeteren. Ontology omvat functies ONT ID, een mobiele digitale ID-applicatie en DID die in het hele ecosysteem wordt gebruikt, en DDXF, een gedecentraliseerde gegevensuitwisseling en samenwerkingskader.

Ontology is opgericht door Li Jun. In de vroege ontwikkelingsstadia boden enkele leden van het ontwikkelteam van Onchain technische ondersteuning van. Maar beide zijn altijd officieel afzonderlijke projecten geweest die hun eigen doelen nastreven.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

 

Ontology 2021

Blockchain-platform Ontology (ONT) bouwt voort op Polkadot (DOT) zodat het de adoptie van gedecentraliseerde identiteitsoplossingen kan versnellen. Een van de supporters van het Polkadot-ecosysteem, Parity Technologies, zal Ontology de technische assistentie bieden die het nodig heeft om zijn Decentralized Identity (DeID) -oplossing te integreren.

De integratie moet het voor andere blockchains (binnen het Polkadot-netwerk) gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot de DID-oplossing. Ontology verklaarde dat deze initiatieven de liquiditeit van digitale activa zoals ONT, ONG en DOT zouden vergroten. Ontology bevestigde ook dat het van plan is om biedingen te plaatsen op een parachain-slot en ook een eerste Initial Parachain Offerings (IPO) te lanceren voor Polkadots.

Koers Ontology

De Ontology koers noteerde zijn recordhoogte van $ 10.00 op 03 mei 2018. De ONT koers staat vandaag op $ 0.556902 met een handelsvolume van $ 154.330.229 in de afgelopen 24 uur. Ontology is de afgelopen 24 uur met 1.93% gestegen. Op de huidige CoinMarketCap-ranglijst staat Ontology op plaats # 41, met een marktkapitalisatie van $ 454.690.541 USD. Er zijn 816.464.689 ONT-munten in omloop terwijl de maximale levering is niet beschikbaar.

De belangrijkste beurzen waar je terecht kunt voor de handel in Ontology zijn nu Binance, Huobi Global, HBTC, ZG.com en Dsdaq.

Verwachting Ontology

Korte termijn prognose Ontology

ONT is een nicheplatform wat ook het probleem is. Slaagt het platform erin zijn unieke aanbod op te schalen, dan zal de munt een betere toekomst hebben. Bovendien staan er bekwame ontwikkelaars en partnerschappen met grote bedrijven zoals NEO achter het platform. Deze hebben aanzienlijk bijgedragen aan het succes van ONT. Dit zijn een van de belangrijkste redenen waarom de prijs van Ontology naar verwachting binnenkort zal stijgen.

 

Momenteel is de marktprijs van ONT een goede voor investeerders om in te investeren. De Ontology voorspelling geeft aan dat de prijs naar verwachting eind 2020 $ 3,50 zal bedragen. Ooit bereikte de munt $ 10. Analisten stellen ook dat, op basis van de vroegere en huidige trends, het robuuste ecosysteem van het platform langzaam maar zeker richting de voorspelde prijs zal stijgen.

 

Ontology koers verwachting 2021

Ontology heeft een sterk bedrijf, NEO, erachter en nauwe banden met het nummer één land van blockchain namelijk China. De 2021 voorspelling, Ontology maakt een goede kans, is dat Ontology de altcoin-zuivering die eraan komt, overleeft. De Ontology verwachting 2021 is dat hij een comeback maakt en zijn hoogste punt ooit van $ 10 per token voorbijstreeft naar $11.

Ontology verwachting lange termijn

Ontology koers verwachting 2025

Wat gaat Ontology doen over vijf jaar?

Zoals bij vele andere atlcoins is er geen 100% zekerheid over partnerschappen of roadmap die zij gepland hebben. Een ding is wel zeker voor Ontology en dat is dat het een geweldige toekomst heeft. De potentie is er om onvoorstelbare prestaties neer te zetten, met meerdere vorderingen op het gebied van technologie en het bedrijfsleven. De prijs van Ontology zou aan het einde van 2025 kunnen stijgen tot $ 15, gezien de groeisnelheid en het nieuws.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Welke meerwaarde biedt Ontology naast NEO?

Een zeer belangrijke vraag die vaak wordt gesteld heeft betrekking tot de potentiële meerwaarde die Ontology kan bieden binnen de markt waarin ook NEO reeds is gelanceerd. NEO doet in de praktijk in het bijzonder dienst als netwerk welke wordt gebruikt door bedrijven. Sinds de lancering van NEO is echter gebleken dat heel wat ondernemingen problemen ondervinden met het omschakelen van een bestaand systeem naar de NEO-blockchain. Het is net op dit vlak dat Ontology een belangrijke meerwaarde kan betekenen. Ontology moet namelijk aanzien worden als een brug van bestaande platformen, systemen of blockchains naar de blockchain van het Chinese NEO.

Geen ICO, wel een airdrop op de NEO blockchain

Voor (potentiële) investeerders in Ontology is het ook altijd interessant om te weten dat de lancering van Ontology niet is gebeurd door middel van een ICO. Wel is het zo dat er een airdrop plaats heeft gevonden. Het spreekt voor zich dat deze airdrop werd uitgevoerd op de blockchain van NEO. In totaal was er sprake van 20 miljoen ONT tokens welke door het bestuur van NEO werden verdeeld onder houders van de NEO-token. Voor elke NEO-token werd er 0,2 ONT toegekend. De helft daarvan kon meteen worden verhandeld. De andere helft werd voor een bepaalde tijd vastgezet. Een andere niet onbelangrijke gelijkenis van ONT met NEO is terug te vinden in het feit dat u ook voor het aanhouden van ONT in een wallet aanspraak kan maken op ONG-tokens. Deze ONG-tokens beschikken over een vergelijkbaar karakter als de GAS-tokens die worden toegekend aan NEO-houders.

ONG-tokens als een vorm van dividend

Wanneer u een bepaalde hoeveelheid aan ONT-tokens in uw wallet heeft zitten zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor met de nodige regelmaat een bepaalde hoeveelheid aan ONG-tokens zult ontvangen. Deze ONG-tokens doen dienst als een soort van dividend waardoor ze bij een grotere hoeveelheid zomaar kunnen zorgen voor een passief inkomen. Net zoals bij NEO het geval is dient de wallet ook niet open te worden gelaten. Om de zoveel tijd even de ONG-tokens claimen is voldoende om ze te ontvangen. Net zoals bij NEO is dit toch een niet onbelangrijk extra voordeel dat is verbonden aan investeren in Ontology.

Ontology kopen

Heel wat mensen binnen de cryptomarkt zijn enthousiast over de mogelijkheden die Ontology te bieden heeft. Ondanks het feit dat er natuurlijk nooit garanties kunnen worden gegeven spreekt het voor zich dat het creëren van een platform die het voor bedrijven eenvoudiger mogelijk moet maken om blockchain technologie te gaan integreren in hun infrastructuur een niet onaantrekkelijk potentieel met zich meebrengt. Ook heel wat verschillende cryptocurrency exchanges hebben er dan ook ondertussen voor gekozen om de ONT-token te listen. Het gaat hierbij onder meer om HitBTC, Huobi Global evenals Binance en KuCoin Exchange.

Ontology kopen met iDeal

Cryptocurrencies kopen met iDeal via cryptobeginner.nl? Kijk ook eens op Bitvavo!Wilt u als nieuwe investeerder instappen in Ontology? In dat geval is het eveneens mogelijk om de ONT-token aan te kopen met behulp van iDeal. Er zijn twee verschillende cryptocurrency brokers die deze mogelijkheid aanbieden. Het gaat hierbij in eerste instantie om de broker ‘Bitvavo‘. Zij maakt het niet alleen mogelijk om ONT-tokens aan te kopen met iDeal, daarnaast kunt u ze ook eenvoudig lokaal opslaan. Dit maakt het voor beginnende investeerders natuurlijk extra eenvoudig om te investeren in de ONT-token.

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *