OMG Network Verwachting

Omg Network is een crypto project welke is gebaseerd op de Ethereum blockchain en werd gelanceerd door een bedrijf welke reeds over een jarenlange ervaring beschikt voor wat het aanbieden van zakelijke, financiële oplossingen betreft. Het bedrijf achter Omg Network luistert dan ook naar de naam ‘Omise’. Deze Aziatische onderneming heeft meer dan 100 werknemers in dienst en biedt haar diensten vooral aan op lokale markten. De nadruk lijkt hierbij te liggen op Japan en Thailand. Ben jij ook wel geïnteresseerd in het project Omg Network en wil je er graag meer over te weten komen? Dan kan de informatie welke we hebben opgenomen op deze pagina je daar zonder twijfel bij helpen.

Wat is OMG network?

OMG Network, bekend als OmiseGo voorheen, is een niet-beherende, laag 2 opschalingsoplossing die is gebouwd voor de Ethereum-blockchain. OmiseGo onderging de naamsverandering op 1 juni 2020. OMG Network is ontworpen als opschalingsoplossing om gebruikers in staat te stellen ETH- en ERC20-tokens aanzienlijk sneller en goedkoper over te dragen. Tegenover wanneer ze rechtstreeks op het Ethereum-netwerk transacties uitvoeren.

Het netwerk is gebaseerd op een nieuwe opschalingsoplossing genaamd MoreViable Plasma. Deze oplossing gebruikt een sidechain-architectuur om verschillende transacties buiten de keten te groeperen in een batch.

Deze batch kan vervolgens worden geverifieerd als een enkele transactie op de Ethereum-root chain. Volgens OMG Network heeft deze technologie het potentieel om Ethereum op te schalen tot duizenden transacties per seconde (TPS).

 

Vergeleken met het huidige 10 tot 14 tps van Ethereum 1.0. Het netwerk wordt aangedreven door het OMG-utility-token, dat kan worden gebruikt als een van de betalingsmethoden voor vergoedingen op het OMG-netwerk en uiteindelijk uitzetbaar zal zijn – om het netwerk te beveiligen in ruil voor beloningen.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

OMG network 2021

Het platform zelf wordt ondersteund door $ 25 miljoen aan financiering die is verkregen tijdens de initial coin offering (ICO) van 2017. Bovendien heeft OMG Network-moederbedrijf SYNQA onlangs nog eens $ 80 miljoen aan Series C-financiering opgehaald. Hierbij werd het ondersteund door verschillende grote investeringsfirma’s, waaronder Toyota Financial Services Corporation en Sumitomo Mitsui Banking Corporation. Een voorspelling van de toekomst doen is moeilijk, maar blijf de koersontwikkeling volgen om op de hoogte te blijven van OMG Network.

Koers OMG network

Op de huidige CoinMarketCap-ranglijst staat OMG network op plaats # 75, met een marktkapitalisatie van $1,978,493,858. De OMG network koers noteerde zijn recordhoogte van $ 28.35 op 8 januari 2018. De OMG koers staat vandaag op $14.11 USD met een handelsvolume van $3,518,159,882 in de afgelopen 24 uur. OMG network is de afgelopen 24 uur gestegen met 35.93%. Er zijn 140,245,398 OMG-munten in omloop terwijl de maximale levering niet beschikbaar is.

De belangrijkste beurzen waar je terecht kunt voor de handel in Uniswap zijn nu Binance, Huobi Global, Hydax Exchange, Mexo Exchange en Binance.KR.

Verwachting OMG network

Korte termijn prognose OMG network

Wat gaat OMG network doen precies? Het OMG Network-mainnet zal uiteindelijk overgaan op een proof-of-stake (POS) consensussysteem. Hiermee kunnen gebruikers hun tokens kunnen inzetten om het netwerk te beveiligen en beloningen te verdienen. Tot die tijd is OMG Network beveiligd door een proof-of-Authority (PoA) consensusmechanisme. Dit is in feite een vereenvoudigde vorm van proof-of-stake.

Deze wordt voorlopig beheerd door een enkele blockproducent, OMG Network zelf.  Eigenlijk zet dit zijn reputatie op het spel, eerlijkheidshalve. OMG Network is wel van plan om over te schakelen naar proof-of-stake zodra het klaar is. Daarna kunnen OMG-houders, belanghebbenden worden in het succes en de veiligheid van het netwerk, door hun inzet te delegeren aan validators.

De OMG network voorspelling, volgens experts, is dat de OMG dollar koers tegen het einde van 2020 $ 4 zal zijn.

OMG network koers verwachting 2021

Hoe ziet de voorspelling, OMG network na een jaar vol ontwikkelingen, eruit voor 2012? Experts van CoinLiker voorspellen dat de prijs van OMG binnen een jaar ongeveer $ 29 USD zal zijn. Die van TradingBeasts voorspellen dat elke OMG-munt in juni 2021 ongeveer 51 USD waard zal zijn. Terwijl WalletInvestor schat dat de prijs van OmiseGo volgend jaar zal verdubbelen.

Dit zijn aanwijzingen dat er veel vertrouwen in de technologie die OMG-munt gebruikt en in het team dat deze ontwikkelt. Het legt belangrijke contacten met bedrijven van wereldformaat en ontwikkelt ook een aantal nuttige nieuwe technologie. De OMG network verwachting 2021 is dat de prijzen voor deze cryptocurrency de komende zes maanden over de markt zullen stijgen.

OMG network verwachting lange termijn

OMG network koers verwachting 2025

Naar verwachting zal OMG in 2025 flink gestegen zijn. De prijs zal naar verwachting ongeveer $ 28,90 bedragen. Het huidige hoogste punt ooit zal hierbij teniet gaan.

Experts van CoinLiker verwachten dat over vijf jaar één OMG-munt zelfs bijna $ 92 waard zal zijn.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Kennismaking met Omg Network

De gedachte achter het project is dat het voor iedereen waar dan ook ter wereld mogelijk moet zijn om zijn of haar eigen financiën te beheren. Dat lijkt in de Westerse wereld vanzelfsprekend te zijn, maar in veel landen is dat absoluut niet zo. In menig aantal landen in de wereld zijn er ook op vandaag nog steeds mensen die geen bankrekening (kunnen) hebben omwille van corruptie of armoede. Door het aanbieden van niet alleen een laagdrempelige, maar bovendien ook zeer voordelige betaaloplossing welke toch bijzonder veilig en ook nog eens ontzettend schaalbaar is wil Omg Network de financiële wereld voor iedereen toegankelijker maken. De cryptocurrency waar op het netwerk gebruik van wordt gemaakt luistert naar de naam OMG.

De ICO van Omg Network

Voor het lanceren van haar project heeft het team achter Omg Network er voor gekozen om een ICO te houden. In eerste instantie werd de ICO gehouden om een bedrag te bekomen van 20 miljoen dollar, maar ze bleek zo’n groot succes dat dit bedrag uiteindelijk werd verhoogd tot 25 miljoen dollar. De ICO vond plaats op 27 juni 2017 en werd een maand later afgesloten. Uiteindelijk werd er door het team achter dit project voor gekozen om een duidelijke onderverdeling van haar OMG-tokens te hanteren. Deze onderverdeling ziet er als volgt uit:

  • 65,1 procent van de tokens werden verdeeld onder investeerders;
  • 20 procent van de OMG-tokens blijven in reserve staan;
  • 9,9 procent van de tokens is voorbehouden voor het team achter Omg Network;
  • 5 procent werd aangewend om als incentives te geven aan houders van ETH-tokens;

Vooral actief op de Aziatische markt

Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven moet er op moment van schrijven worden vastgesteld dat het bedrijf achter Omg Network, namelijk ‘Omise’ zich hoofdzakelijk richt op de Aziatische markt. Niet alleen Thailand en Japan hebben reeds kennis gemaakt met haar platform, dat geldt tevens voor bijvoorbeeld Singapore en Indonesië. Verwacht wordt er in de komende maanden en jaren nog heel wat nieuwe (Aziatische) markten zullen worden aangedaan.

In Azië beschikt Omise met haar Omg Network platform reeds over een werkend product welke in de praktijk door verschillende grote namen wordt ondersteund. Zo liet McDonalds eerder in Thailand weten betalingen met Bitcoin en Ethereum te aanvaarden. Om dit te kunnen realiseren maakt ze gebruik van het Omg Network platform. Het zou alleen al bij deze deal gaan om niet minder dan 214 verschillende locaties. Bovendien is bekend dat Omg Network eveneens samenwerkt met Alipay van Alibaba en ook andere grote partijen zouden hun interesse hebben laten blijken. Verschillende geruchten wijzen zelfs in de richting van Google Pay en Venmo.

Omg Network kopen

Omg Network kopen is mogelijk bij tal van verschillende exhanges. Op dit ogenblik blijkt Huobi het meeste volume te hebben voor het verhandelen van OMG-tokens, maar ook het volume bij Binance is allerminst onaanzienlijk.

Omg Network kopen met iDeal

Wist je naast bovenstaande dat ook Omg Network kopen met iDeal mogelijk is? De Nederlandse partij Bitvavo heeft er namelijk voor gekozen om in het voorjaar van 2018 Omg Network op te nemen in haar aanbod met cryptocurrencies. Dit betekent dat je nu op zeer eenvoudige wijze met behulp van vers fiat-geld in deze cryptocurrency kan investeren.

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *