Cryptobeginner.nl

LiskLSK koers24u laag24 u hoogKopen?
$3,56$3,53$3,66Registreren

Lisk is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $3,56 per Lisk. Momenteel staat Lisk op 197 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van LSK schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $3,66 en de laagste prijs was slechts $3,53 per Lisk.

Deze coin kan gekocht worden bij Bitvavo en Binance,

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat LSK al actief is sinds en sindsdien een stijging van 3.420,87%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had. Nu zou je op een behoorlijke winst zitten ermee.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Lisk verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Heb je nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst onze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Prijs verschil van Lisk

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro0,37%+0,39%+4,92%+6,98%+196,77%
USD0,31%+0,22%+5,02%+4,45%+180,00%
      

 

Hoe populair is deze coin op social media?

Hoe populair is deze coin op Google?

 

De toekomst van de blockchain is voor een niet onaanzienlijk deel afhankelijk van de mate van adoptie van de technologie. Het bedrijf, de zogenaamde Lisk Foundation achter deze cryptocurrency heeft als voornaamste doelstelling om een framework te bieden welke de technologie breder toegankelijk moet maken. Het uiteindelijke doel hiervan is uiteraard dat steeds meer partijen er voor gaan kiezen om de blockchain te adopteren. De toegankelijkheid van het Lisk platform is deels terug te vinden in het feit dat er gebruik wordt gemaakt van de programmeertaal JavaScript voor wat de ontwikkeling en distributie van de blockchain applicaties betreft. Ontwikkelaars beschikken dankzij de mogelijkheden van het Lisk platform over de optie om een eigen blockchain applicatie te ontwikkelen op een zogenaamde sidechain die is gekoppeld aan het Lisk netwerk. Dit uiteraard inclusief een unieke, cryptografische token. Dit alles zorgt er voor dat Lisk organisaties een enorme hoeveelheid aan flexibele mogelijkheden biedt met betrekking tot het integreren van decentrale toepassingen.

Wat is Lisk?

In eerste instantie is het belangrijk om te begrijpen dat Lisk een zogenaamde modulaire blockchain is. De basis van deze blockchain is dan ook opgebouwd uit verschillende ontwerp modules. Dit moet er voor zorgen dat het in de praktijk eenvoudig wordt om ze te gebruiken voor het toevoegen van zogenaamde sidechains. Het gaat hierbij als het ware om afsplitsingen die worden gemaakt van de originele blockchain van Lisk zelf. Deze manier van werken zorgt er in de praktijk niet zelden voor dat Lisk wordt vergeleken met Ethereum, ook al willen de ontwikkelaars achter Lisk hier eigenlijk niets van weten. Toch vertoont hun systeem niet onaanzienlijke gelijkenissen met één van ’s werelds grootste cryptovaluta. Decentrale applicaties worden bij Lisk bijvoorbeeld niet binnen de eigen blockchain vastgeketent, maar worden onder de vorm van zijketens toegevoegd.

Bovenstaande is een belangrijk gegeven, want deze manier van werken zorgt er voor dat zowel de programmering als de werking van de applicaties geen enkele invloed hebben op de manier waarop de blockchain werkt. Ze beschikken allen dan ook over een zelfstandige werking binnen hun eigen ‘keten’. In de praktijk zorgt dit er voor dat het platform over niet alleen een uitstekende stabiliteit, maar tevens over een indrukwekkend groeipotentieel beschikt. De transactiesnelheid van het Lisk platform zal bijvoorbeeld nooit worden beïnvloed door de activiteiten die plaatsvinden in de decenrale applicatielaag van de zijketens. Zelfs wanneer ze in de toekomst ongekend populair wordt zal ze nog altijd gewoon goed blijven functioneren.

Het gebruik van Javascript

Dat Lisk een zeer toegankelijk project en platform wil zijn blijkt niet in het minst uit het gebruik van de programmeertaal Javascript. Dit betekent niet dat je uitsluitend op deze programmeertaal bent aangewezen, in tegendeel. Zo beschikken ontwikkelaars op het Lisk platform eveneens over de mogelijkheid om te kiezen voor CSS3 evenals HTML5. Het toegankelijke karakter van Lisk zorgt er voor dat ontwikkelaars geen tijd meer zullen verliezen met betrekking tot het aanleren van moeilijke programmeertalen.

Nog een connectie met Ethereum

Niet alleen een niet onaanzienlijk deel van het idee van Lisk vertoont gelijkenissen met Ethereum, dat geldt eveneens voor enkele van de mensen die achter dit decentrale platform schuilgaan. Zo is bekend dat Chares Hoskinson evenals Steven Nerayoff, twee toch niet onbelangrijke namen uit de Ethereum wereld zijn overgestapt naar Lisk. Tot slot is het noemenswaardig om aan te geven dat Lisk werkt op basis van het ‘Delegated Proof of Stake’ protocol. Dit betekent in de praktijk dat elke LSK token gelijk staat aan één stem. Uitsluitend de top 101 van investeerders in LSK tokens hebben het recht om te stemmen met betrekking tot belangrijke beslissingen die genomen dienen te worden.

Stemmen met Lisk voor extra rendement

Het feit dat Lisk gebruik maakt van een ‘Delegated Proof of Stake’ algoritme zorgt er voor dat je als houder van LSK-tokens over de mogelijkheid beschikt om wat extra rendement te behalen met je portefeuille. Wist je namelijk dat het met Lisk mogelijk is om een stem uit te brengen op de belangrijkste gedelegeerden die in staan voor het netwerk en de veiligheid er van? Door het uitbrengen van dergelijke stemmen met je portefeuille kan je op eender welk moment van de dag extra geld verdienen. Je wallet hoeft hiervoor ook helemaal niet aan te blijven staan waardoor er in principe geen enkel financieel nadeel aan verbonden is. Wel dien je er rekening mee te houden dat je voor het uitbrengen van een stem 1 Lisk token dient te betalen.

Lisk verwachting 2022 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de Lisk verwachting is. Gaat Lisk stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een Lisk voorspelling te maken. Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van Lisk.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $3,66 en de laagste prijs was slechts $3,53 per Lisk. Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter LSK is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door 217 mensen. Op Reddit https://www.reddit.com/r/Lisk kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de LSK verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

 

Prijs historie van Lisk

Hoe goed heeft Lisk het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2016 $0,49 $8,29 $0,12 $20,3 mln $737.000 82,0 mln 543%
2017 $3,53 $27,38 $0,10 $397,3 mln $15,1 mln 108,1 mln 175%
2018 $9,07 $39,31 $1,10 $1000,0 mln $24,0 mln 109,5 mln 136%
2019 $1,31 $2,56 $0,46 $146,7 mln $4,9 mln 113,3 mln 76%
2020 $1,21 $2,76 $0,52 $144,9 mln $4,4 mln 119,6 mln 130%
Ben je nieuw met crypto? Doe dan onze Cryptobeginner cursus. Gegarandeerd veilig crypto kopen na het volgen van onze cursus. "Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen."