Kava koers verwachting

Kava.io KAVA koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$3,45 $3,32 $3,86 Registreren

Kava.io is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $3,45 per Kava.io. Momenteel staat Kava.io op 166 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van KAVA schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $3,86 en de laagste prijs was slechts $3,32 per Kava.io.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat KAVA al actief is sinds en sindsdien een stijging van 1.101,61%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Kava.io verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Kava.io

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,36% -9,91% -25,70% -33,64% +238,52%
USD -0,36% -10,10% -26,06% -33,48% +263,00%

Kava.io  kopen

Waar kun jij het beste Kava.io  kopen? Wij hebben een vergelijking gemaakt van de exchanges voor Nederlandse & Belgische klanten. Bekijk het zelf op:

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Kava.io verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de Kava.io verwachting is. Gaat Kava.io stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een Kava.io voorspelling te maken.  Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van Kava.io.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je  in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $3,86 en de laagste prijs was slechts $3,32 per Kava.io.  Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter KAVA is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door 32 mensen. Op  Reddit https://www.reddit.com kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de KAVA verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken over de positie van Kava.

Prijs historie van Kava.io

Hoe goed heeft Kava.io  het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *