Cryptobeginner.nl

Enjin CoinENJ koers24u laag24 u hoogKopen?
$1,84$1,80$1,87Registreren

Enjin Coin is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $1,84 per Enjin Coin. Momenteel staat Enjin Coin op 83 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van ENJ schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $1,87 en de laagste prijs was slechts $1,80 per Enjin Coin.

Deze coin kan gekocht worden bij Bitvavo en Binance,

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat ENJ al actief is sinds 2017-10-02 en sindsdien een stijging van 9.749,45%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had. Nu zou je op een behoorlijke winst zitten ermee.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Enjin Coin verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Heb je nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst onze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Prijs verschil van Enjin Coin

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro+1,56%+1,10%+13,38%+30,68%+1.137,75%
USD+1,56%+1,09%+13,81%+30,18%+1.119,61%
      

 

Hoe populair is deze coin op social media?

Hoe populair is deze coin op Google?

 

Uitwisselen van virtuele eigendommen

Vandaag de dag is het mogelijk om tijdens het spelen van verschillende videogames beloningen te verdienen die uw ervaring in het spel in kwestie naar een aanzienlijk hoger niveau kunnen tillen. Deze verschillende items beschikken aldus binnen de gaming wereld steeds over een bepaalde, concrete waarde. Deze waarde valt echter doorgaans moeilijk aan te tonen. Bovendien is het klassieke systeem welke in menig aantal videogames wordt gehanteerd fraudegevoelig waardoor er vaak geld door verloren gaat.

Enjin Coin (ENJ) maakt het mogelijk voor gamers om hun virtuele eigendommen niet alleen over te zetten naar andere games, maar ook onderling uit te wisselen. Dit betekent concreet dat er een soort van handel kan ontstaan in virtuele goederen waardoor ook de digitale portemonnee van de gamer in kwestie kan aandikken. Tijdens het spelen van één of meerdere videogames kan er op deze manier stelselmatig echte waarde worden gecreëerd. Op deze manier kan Enjin Coin voor heel wat gamers (zowel jong als oud) meteen een indrukwekkende (financieel getinte) meerwaarde creëren.

Perfecte oplossing tegen fraude binnen de gaming wereld?

Enjin Coin biedt in de praktijk ook heel wat meer zekerheid voor mensen die echt fervent bezig zijn met gaming. Het onderling verhandelen van bijvoorbeeld accounts of zelfs bepaalde voorwerpen is natuurlijk vandaag de dag ook reeds mogelijk buiten de blockchain. In de praktijk is echter al vaak gebleken dat dit helemaal niet zo veilig is, in tegendeel. Voor elk item welke succesvol wordt verhandeld is het namelijk zo dat er tegenwoordig 7,5 items verloren gaan. Dat is natuurlijk ongelofelijk veel en is een doorn in het oog van veel gamers.

Door de eigendom van een bepaald virtueel object op de blockchain te plaatsen wordt hier op een efficiënte manier verandering in gebracht. Het eigendomsrecht van een bepaald item wordt immers vastgezet in de blockchain waardoor deze niet voor discussie vatbaar is. Het eigendomsrecht kan bovendien pas komen te vervallen of veranderen op het ogenblik dat er een bepaalde overeenkomst is bereikt tussen de betrokken partijen. Dit maakt Enjin Coin uitstekend geschikt om fraude met virtuele items tegen te gaan.

ERC20-token en smart contracts

Op moment van schrijven is de ENJ-token van Enjin Coin nog een ERC20-token welke aldus draait op het netwerk van Ethereum. Enjin Coin maakt gebruik van een verzameling van slimme contracten om op die manier een reeks van kernfunctionaliteiten te kunnen aanbieden. De smart contracts die voor Enjin Coin zijn opgezet hebben dan ook betrekking tot de digitale munt, maar wat ook te denken van:

  • Een payment-gateway contract;
  • Een abonnementscontract;
  • Een custom coin registry contract;
  • TopList-contracten;

Bovendien is het zo dat Enjin Coin er eveneens voor heeft gekozen om een zogenaamde ‘Smart Mint-Contract’ te gaan gebruiken. Dit contract moet het mogelijk maken om aangepaste munten te creëren. Dit althans op voorwaarde dat er wordt voldaan een verschillende, strikt uitgekozen parameters. Zo dient er uiteraard een naam voor de munt te worden opgegeven, maar wat ook te denken van een icoon, de maximale levering, de decimale plaatsen, de wisselkoers evenals de toegangslijst? Bovendien spreekt het voor zich dat er ook een waslijst aan gegeven kenbaar moet worden gemaakt.

De Enjin Smart Wallet

De Enjin Smart Wallet welke beschikbaar is maakt het mogelijk om de interactie op het Enjin-platform zo eenvoudig mogelijk te realiseren. De Enjin Wallet slaagt er in de praktijk dan ook in om een rechtstreekse integratie mogelijk te maken met games evenals websites welke door gebruikers worden vertrouwd. Gebruikersaccounts welke zijn aangemaakt op verschillende platformen kunnen in de praktijk perfect worden gesynchroniseerd met het Ethereum-adres waar de gebruiker over beschikt.

Enjin Coin verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de Enjin Coin verwachting is. Gaat Enjin Coin stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een Enjin Coin voorspelling te maken. Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van Enjin Coin.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $1,87 en de laagste prijs was slechts $1,80 per Enjin Coin. Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter ENJ is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door 34 mensen. Op Reddit https://www.reddit.com/r/EnjinCoin kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de ENJ verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

 

Prijs historie van Enjin Coin

Hoe goed heeft Enjin Coin het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Ben je nieuw met crypto? Doe dan onze Cryptobeginner cursus. Gegarandeerd veilig crypto kopen na het volgen van onze cursus. "Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen."