Enjin Coin verwachting

Enjin Coin ENJ koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$1,32 $1,22 $1,40 Registreren

Enjin Coin is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $1,32 per Enjin Coin. Momenteel staat Enjin Coin op 71 geranked van de totale cryptocurrency markt.

De prijs van ENJ schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $1,40 en de laagste prijs was slechts $1,22 per Enjin Coin.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat ENJ al actief is sinds 2017-10-02 en sindsdien een stijging van 6.910,35%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.

Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Enjin Coin verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Enjin Coin

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +2,34% -4,09% +21,73% +41,54% +630,42%
USD +2,37% -4,13% +21,59% +39,68% +638,26%

De gaming wereld is sinds jaar en dag niet alleen erg groot, maar ook ongelofelijk populair. Door de jaren heen zijn er op de markt ook heel wat games verschenen die het voor gamers mogelijk maken om eigenaar te worden van bepaalde virtuele objecten. In het bijzonder zogenaamde ‘role playing games’ beschikken mede hierdoor vaak over een zeer hoog verslavingsgehalte. Door gebruik te maken van Enjin Coin wordt het mogelijk gemaakt om deze virtuele goederen op de blockchain te plaatsen. Hierdoor kan een gamer daadwerkelijk eigenaar worden van een item welke op de blockchain wordt geplaatst. Op het eerste zicht lijkt dit misschien niet zo interessant, maar het brengt in de praktijk wel degelijk een ongelofelijk groot potentieel met zich mee.

Enjin Coin is een crypto welke meer en meer besproken wordt omdat het in de top 100 staat. Niet geheel onverwacht omdat er steeds meer ontwikkelingen zijn bij dit blockchain project. Steeds meer investeerders kiezen ervoor om Enjin Coin te kopen, omdat de vooruitzichten er goed uit zien. Wij vertellen je daarom graag wat meer over de verwachtingen van Enjin Coin zodat je een beter idee hebt wat een potentiële prognose en koersverwachtingen.

Tip: mocht je direct willen weten waar je Enjin Coin kan kopen in Nederland of internationaal, dan kan dit het beste bij Bitvavo, Binance en Bitcoinmeester.

De koersverwachtingen van Enjin Coin – Wat gaat 2021 brengen?

Dat Enjin Coin snel groeit staat vast, maar waar ligt de prijs over een jaar? Dat is interessanter om te weten. Hiervoor is het belangrijk om te kijken naar waar het blockchain project mee bezig is. Het project werkt hard aan het volgende:

  • Nieuwe developers aanbrengen
  • Nieuwe bedrijven en samenwerkingen toevoegen aan het ecosysteem, zodat er meer
  • Nieuwe ontwikkelingen doorvoeren om het een betere blockchain te maken

Het is belangrijk bij de koers verwachting te kijken naar een langere periode. Op korte termijn kunnen crypto prijzen erg volatiel zijn, maar op de lange termijn is er een erg hoog rendement te behalen als het blockchain projecten zijn doelstellingen behaald. Tot op heden heeft het project erg veel kunnen realiseren, wanneer zij door investeren, verder aan de visie werken, het team uitbreiden, meer samenwerkingen weten te zien realiseren en andere doelen weten te realiseren.

enjin coin

Wanneer dit allemaal slaagt, dan is de kans groot dat Enjin Coin binnen 2021 – 2025 meerdere honderden procenten stijgt en het beter zal doen dan bitEnjin Coin. Een potentiële koers stijging van 100% zit er zelfs op korte termijn in, maar het is altijd beter om te kijken naar de koers op de langere termijn, tenzij je er dagelijks mee bezig bent. Alles hangt namelijk af van het laatste Enjin Coin nieuws. Begin 2021 is de koers al gestegen met 35.7%, dit lijkt de goede kant op te gaan. De prijs stond toen op $0.63, April 2021 zit de prijs al op $3.80. Dit belooft vele positieve vooruitzichten.

Zoek je nog een broker of exchange om Enjin Coin te kopen? Dit zijn de beste brokers om ze aan te kopen voor de goedkoopste prijs in Nederland.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Enjin Coin Verwachtingen van experts

Veel crypto traders en experts hebben een hoog vertrouwen in de lange termijn van Enjin Coin. Veel zien meerwaarde in het blockchain project en zien een erg positieve cryptocurrency markt voor 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 en verder. De markt wordt steeds volwassener en veel geloven dat dit project hier ook een plaats in krijgt. Als er wordt gekeken naar de gehele markt en de huidige waardering dat deze Enjin Coin heeft, dan ligt er nog erg veel potentie open. Wanneer Enjin Coin een top 25 positie zou verkrijgen, betekent dit een stijging van 1000%+ of meer voor deze Enjin Coin.

Het is altijd goed om het laatste Enjin Coin nieuws in de gaten te houden om meer te weten over het koersverloop. Ook is het altijd leuk om te kijken wat huidige koersprijs is en wat de hoogste koersprijs in het verleden is geweest bij een Enjin Coin.

Kan er dan een echte prognose worden vastgesteld op de Enjin Coin prijs?

Dit is erg lastig en onmogelijk te doen. De gehele marktwaarde van cryptocurrencies groeit hard wat een grote invloed zal hebben op de prijs op vele cryptos, maar deze crypto steekt er ten opzichte van vele blockchain projecten bovenuit dankzij het goede team en samenwerkingen, wat kan leiden dat Enjin Coin het beter kan doen dan vele anderen. Hierdoor hebben veel erg hoge koers- en prijsverwachting van Enjin Coin.

Als je Enjin Coin nog niet hebt en graag in je portfolio wilt, dan kan je deze het makkelijkste verkrijgen bij Bitvavo, Binance en Bitcoinmeester. Bij deze brokers kan je eenvoudig via iDeal, bankoverschrijving, Paypal en Creditcard gebruike en staat de Enjin Coin direct in je wallet.

Nog meer weten over: Wat is Enjin Coin? Bekijk ook deze uitleg

Uitwisselen van virtuele eigendommen

Vandaag de dag is het mogelijk om tijdens het spelen van verschillende videogames beloningen te verdienen die uw ervaring in het spel in kwestie naar een aanzienlijk hoger niveau kunnen tillen. Deze verschillende items beschikken aldus binnen de gaming wereld steeds over een bepaalde, concrete waarde. Deze waarde valt echter doorgaans moeilijk aan te tonen. Bovendien is het klassieke systeem welke in menig aantal videogames wordt gehanteerd fraudegevoelig waardoor er vaak geld door verloren gaat.

Enjin Coin (ENJ) maakt het mogelijk voor gamers om hun virtuele eigendommen niet alleen over te zetten naar andere games, maar ook onderling uit te wisselen. Dit betekent concreet dat er een soort van handel kan ontstaan in virtuele goederen waardoor ook de digitale portemonnee van de gamer in kwestie kan aandikken. Tijdens het spelen van één of meerdere videogames kan er op deze manier stelselmatig echte waarde worden gecreëerd. Op deze manier kan Enjin Coin voor heel wat gamers (zowel jong als oud) meteen een indrukwekkende (financieel getinte) meerwaarde creëren.

Perfecte oplossing tegen fraude binnen de gaming wereld?

Enjin Coin biedt in de praktijk ook heel wat meer zekerheid voor mensen die echt fervent bezig zijn met gaming. Het onderling verhandelen van bijvoorbeeld accounts of zelfs bepaalde voorwerpen is natuurlijk vandaag de dag ook reeds mogelijk buiten de blockchain. In de praktijk is echter al vaak gebleken dat dit helemaal niet zo veilig is, in tegendeel. Voor elk item welke succesvol wordt verhandeld is het namelijk zo dat er tegenwoordig 7,5 items verloren gaan. Dat is natuurlijk ongelofelijk veel en is een doorn in het oog van veel gamers.

Door de eigendom van een bepaald virtueel object op de blockchain te plaatsen wordt hier op een efficiënte manier verandering in gebracht. Het eigendomsrecht van een bepaald item wordt immers vastgezet in de blockchain waardoor deze niet voor discussie vatbaar is. Het eigendomsrecht kan bovendien pas komen te vervallen of veranderen op het ogenblik dat er een bepaalde overeenkomst is bereikt tussen de betrokken partijen. Dit maakt Enjin Coin uitstekend geschikt om fraude met virtuele items tegen te gaan.

ERC20-token en smart contracts

Op moment van schrijven is de ENJ-token van Enjin Coin nog een ERC20-token welke aldus draait op het netwerk van Ethereum. Enjin Coin maakt gebruik van een verzameling van slimme contracten om op die manier een reeks van kernfunctionaliteiten te kunnen aanbieden. De smart contracts die voor Enjin Coin zijn opgezet hebben dan ook betrekking tot de digitale munt, maar wat ook te denken van:

  • Een payment-gateway contract;
  • Een abonnementscontract;
  • Een custom coin registry contract;
  • TopList-contracten;

Bovendien is het zo dat Enjin Coin er eveneens voor heeft gekozen om een zogenaamde ‘Smart Mint-Contract’ te gaan gebruiken. Dit contract moet het mogelijk maken om aangepaste munten te creëren. Dit althans op voorwaarde dat er wordt voldaan een verschillende, strikt uitgekozen parameters. Zo dient er uiteraard een naam voor de munt te worden opgegeven, maar wat ook te denken van een icoon, de maximale levering, de decimale plaatsen, de wisselkoers evenals de toegangslijst? Bovendien spreekt het voor zich dat er ook een waslijst aan gegeven kenbaar moet worden gemaakt.

De Enjin Smart Wallet

De Enjin Smart Wallet welke beschikbaar is maakt het mogelijk om de interactie op het Enjin-platform zo eenvoudig mogelijk te realiseren. De Enjin Wallet slaagt er in de praktijk dan ook in om een rechtstreekse integratie mogelijk te maken met games evenals websites welke door gebruikers worden vertrouwd. Gebruikersaccounts welke zijn aangemaakt op verschillende platformen kunnen in de praktijk perfect worden gesynchroniseerd met het Ethereum-adres waar de gebruiker over beschikt.

Enjin Coin (ENJ) kopen

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina ook interesse gekregen in het aankopen van de ENJ-token van Enjin Coin? In dat geval zal meteen duidelijk worden dat het mogelijk is om hiervoor een beroep te doen op tal van verschillende cryptocurrency exchanges. Sinds bekend raakte dat Enjin Coin een samenwerking had afgesloten met onder meer Samsung hebben heel wat platformen er namelijk voor gekozen om haar token in hun aanbod op te nemen. Op moment van schrijven kan je er dan ook voor kiezen om jouw ENJ-tokens op te slaan bij cryptocurrency exchanges zoals bijvoorbeeld Binance, Upbit, Bithumb, KuCoin Exchange evenals HitBTC. Het grootste volume dat door Enjin Coin gaat wordt doorgaans evenwel vooral gerealiseerd bij de exchanges LATOKEN en Binance.

Enjin Coin (ENJ) kopen met iDeal

Wilt u graag als nieuwe investeerder instappen in Enjin Coin (ENJ) en zou u dat dan ook bijgevolg graag doen met fiat-geld? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Verschillende cryptocurrency brokers hebben er namelijk ondertussen voor gekozen om deze token in haar aanbod op te nemen. Het gaat hierbij om Bitvavo. Deze cryptocurrency exchange heeft een uitstekende reputatie weten te verwerven en bieden hun investeerders ook de mogelijkheid aan om hun ENJ-tokens lokaal op te slaan. Dit maakt het voor beginnende investeerders uiteraard alleen maar nog eenvoudiger om in te stappen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *