DigiByte verwachting

DigiByte DGB koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$0,04 $0,04 $0,05 Registreren

DigiByte is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,04 per DigiByte. Momenteel staat DigiByte op 99 geranked van de totale cryptocurrency markt.

De prijs van DGB schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $0,05 en de laagste prijs was slechts $0,04 per DigiByte.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat DGB al actief is sinds 2014-01-10 en sindsdien een stijging van 135.998,76%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.

Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen DigiByte verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van DigiByte

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,61% -7,93% +15,64% +2,69% +72,02%
USD -0,74% -8,08% +15,50% +1,34% +73,86%

DigiByte is een gedecentraliseerde cryptocurrency welke op de markt werd gelanceerd in januari van het jaar 2014. Het team achter DigiByte heeft zichzelf een aantal concrete doelstellingen vooropgesteld. Zo wou men een gedecentraliseerde wereldwijde blockchain ontwikkelen waarbij de focus op verschillende cruciale aspecten kwam te liggen. Het gaat hierbij niet alleen om cyberbeveiliging, maar ook om betalingen evenals een veilige manier van communiceren. Uiteraard is het mogelijk om de token van DigiByte, namelijk de DGB te gebruiken voor het uitvoeren van transacties buiten de jurisdictie van overheden.

DigiByte is een crypto welke meer en meer besproken wordt omdat het in de top 100 staat. Niet geheel onverwacht omdat er steeds meer ontwikkelingen zijn bij dit blockchain project. Steeds meer investeerders kiezen ervoor om DigiByte te kopen, omdat de vooruitzichten er goed uit zien. Wij vertellen je daarom graag wat meer over de verwachtingen van DigiByte zodat je een beter idee hebt wat een potentiële prognose en koersverwachtingen.

Tip: mocht je direct willen weten waar je DigiByte kan kopen in Nederland of internationaal, dan kan dit het beste bij Bitvavo, Binance en Bitcoinmeester.

De koersverwachtingen van DigiByte – Wat gaat 2021 brengen?

Dat DigiByte snel groeit staat vast, maar waar ligt de prijs over een jaar? Dat is interessanter om te weten. Hiervoor is het belangrijk om te kijken naar waar het blockchain project mee bezig is. Het project werkt hard aan het volgende:

  • Nieuwe developers aanbrengen
  • Nieuwe bedrijven en samenwerkingen toevoegen aan het ecosysteem, zodat er meer
  • Nieuwe ontwikkelingen doorvoeren om het een betere blockchain te maken

Het is belangrijk bij de koers verwachting te kijken naar een langere periode. Op korte termijn kunnen crypto prijzen erg volatiel zijn, maar op de lange termijn is er een erg hoog rendement te behalen als het blockchain projecten zijn doelstellingen behaald. Tot op heden heeft het project erg veel kunnen realiseren, wanneer zij door investeren, verder aan de visie werken, het team uitbreiden, meer samenwerkingen weten te zien realiseren en andere doelen weten te realiseren.

digibyte

Wanneer dit allemaal slaagt, dan is de kans groot dat DigiByte binnen 2021 – 2025 meerdere honderden procenten stijgt en het beter zal doen dan bitDigiByte. Een potentiële koers stijging van 100% zit er zelfs op korte termijn in, maar het is altijd beter om te kijken naar de koers op de langere termijn, tenzij je er dagelijks mee bezig bent. Alles hangt namelijk af van het laatste DigiByte nieuws. De afgelopen 24 uur is er al een stijging te waarnemen van 46%, de vooruitzichten zien er positief uit voor de toekomst.

Zoek je nog een broker of exchange om DigiByte te kopen? Dit zijn de beste brokers om ze aan te kopen voor de goedkoopste prijs in Nederland.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

DigiByte Verwachtingen van experts

Veel crypto traders en experts hebben een hoog vertrouwen in de lange termijn van DigiByte. Veel zien meerwaarde in het blockchain project en zien een erg positieve cryptocurrency markt voor 2021, 2022, 2023, 2024, 2025 en verder. De markt wordt steeds volwassener en veel geloven dat dit project hier ook een plaats in krijgt. Als er wordt gekeken naar de gehele markt en de huidige waardering dat deze DigiByte heeft, dan ligt er nog erg veel potentie open. Wanneer DigiByte een top 25 positie zou verkrijgen, betekent dit een stijging van 1000%+ of meer voor deze DigiByte.

Het is altijd goed om het laatste DigiByte nieuws in de gaten te houden om meer te weten over het koersverloop. Ook is het altijd leuk om te kijken wat huidige koersprijs is en wat de hoogste koersprijs in het verleden is geweest bij een DigiByte.

Kan er dan een echte prognose worden vastgesteld op de DigiByte prijs?

Dit is erg lastig en onmogelijk te doen. De gehele marktwaarde van cryptocurrencies groeit hard wat een grote invloed zal hebben op de prijs op vele cryptos, maar deze crypto steekt er ten opzichte van vele blockchain projecten bovenuit dankzij het goede team en samenwerkingen, wat kan leiden dat DigiByte het beter kan doen dan vele anderen. Hierdoor hebben veel erg hoge koers- en prijsverwachting van DigiByte.

Als je DigiByte nog niet hebt en graag in je portfolio wilt, dan kan je deze het makkelijkste verkrijgen bij Bitvavo, Binance en Bitcoinmeester. Bij deze brokers kan je eenvoudig via iDeal, bankoverschrijving, Paypal en Creditcard gebruike en staat de DigiByte direct in je wallet.

Eerste altcoin die SegWit uitrolde

Het team achter DigiByte staat er om bekend over een uitstekend zicht op de toekomst te beschikken. Ze proberen dan ook continue te innoveren om hun platform klaar te stomen voor de komende jaren. In de praktijk bleek dit onder meer uit de vroegtijdige activering van SegWit. DigiByte was de eerste grote altcoin die er voor koos om dit te doen en dat reeds in april van 2017. Het is bovendien een cruciale factor voor veel platformen om rekening te houden met de schaalbaarheid waarover ze beschikken. In het bijzonder de hoeveelheid te verwerken transacties per seconde is van belang. Dit belang zal bovendien in de loop der jaren alleen maar verder toenemen en daar heeft DigiByte nu reeds op ingespeeld.

De ontwikkelaars achter het DigiByte platform hebben er namelijk voor gekozen om een stukje code aan de blocksize toe te voegen welke één keer om de twee jaar verdubbelt. Dit betekent dat er voor het jaar 2015 bijvoorbeeld sprake was van 280 transacties die per seconde konden verwerkt, vanaf het jaar 2017 ging het reeds om 560 transacties per seconde en ook de komende jaren zal er een stelselmatige verhoging plaatsvinden. In 2019 zouden het aantal transacties per seconde worden opgeschroefd naar 1.120 stuks, in 2021 gaat dit aantal omhoog naar 2.240 transacties en tegen 2035 moet er sprake zijn van meer dan 280.000 transacties die per seconde verwerkt zullen kunnen worden.

Mining mogelijk op 5 verschillende algoritmes

Een eveneens niet onbelangrijk gegeven met betrekking tot DigiByte is terug te vinden in het veel gedecentraliseerdere karakter waar het platform over beschikt ten opzichte van andere blockchains. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat DigiByte op zomaar even vijf afzonderlijke mine algoritmes draait. Bij het minen wordt er dus een stukje van 20 procent van elke blok gemined. Dit brengt heel wat interessante perspectieven met zich mee. Het is in de praktijk namelijk zo dat het haast onmogelijk is om een hardfork op dit platform te creëren. Om dit te kunnen verwezenlijken zou een aanvaller zomaar even meer dan 93 procent van de totale hashrate op één van de vijf verschillende algoritmes moeten realiseren. Bovendien zou hij ook minstens 51 procent op de andere vier algoritmes moeten controleren. Dit zorgt er in de praktijk voor dat het DigiByte platform als één van ’s werelds beste is beveiligd tegen zogenaamde PoW-aanvallen.

DigiByte kopen

Voor bijzonder veel potentiële investeerders zal de bovenstaande informatie ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. Ben jij eveneens geïnteresseerd in het platform van DigiByte en geloof jij in de toekomst waarover ze beschikt? Wil je er bovendien ook graag in mee investeren? In dat geval is het interessant om te kijken in de richting van verschillende partijen die de token van DigiByte, namelijk de DGB te koop aanbieden. Het gaat hierbij om verschillende partijen zoals met name Bittrex, Poloniex en Kucoin, stuk voor stuk zeer betrouwbare exchanges. Een andere partij waarbij je er voor kan kiezen om DGB tokens aan te kopen is LiteBit. Deze maakt het voor haar klanten mogelijk om een storting te doen met iDeal (of Bancontact voor de Belgen) waardoor er meteen LiteBit credits aan het saldo kunnen worden toegevoegd. In het bijzonder voor de beginnende investeerder kan er voor kiezen om gebruik te maken van LiteBit bijzonder interessant zijn.

 

Wil je digibyte (DGB) kopen? Kijk dan ook eens bij LiteBit!

 

Welke DigiByte wallet gebruiken?

Voor het opslaan van je DGB tokens zal je uiteraard over een bepaalde wallet moeten beschikken. Wat dit betreft wordt het aangeraden om de officiële wallet van DigiByte te gebruiken. Deze is te downloaden via deze link. De officiële DigiByte wallet is niet alleen beschikbaar voor Windows, Apple OS X en Android, daarnaast kan ze ook worden geïnstalleerd op Linux en is ze beschikbaar als Chrome-applicatie. Er wordt op moment van schrijven wel nog gewerkt aan een iOS wallet. Een andere mogelijkheid die in het bijzonder interessant is voor mensen die er voor kiezen om gebruik te maken van de diensten van LiteBit is er voor kiezen om de tokens op te slaan in de online LiteBit wallet. Dit gebeurt met een eenvoudige druk op de knop waardoor vooral beginnende investeerders zich geen zorgen hoeven te maken dat er iets fout loopt. Het gebruik van de LiteBit wallet voor het opslaan va je DGB tokens is daardoor erg interessant, al moet je er wel zeker van zijn dat je alle mogelijke beveiligingsmaatregelen zoals twee-staps-verificatie activeert.


DigiByte Presentatie

Het potentieel van het DigiByte platform is na het lezen van de informatie op deze pagina wel duidelijk. Dit betekent echter niet dat er geen risico’s zijn verbonden aan een eventuele investering in DGB tokens. Elke cryptocurrency brengt bepaalde risico’s met zich me en zo dus ook deze DigiByte. Vooraleer te investeren raden we onze bezoekers dan ook steeds aan om grondig zelf hun eigen onderzoek te doen. Alleen op deze manier ben je echt optimaal ingelicht over de mogelijkheden en de risico’s van DigiByte. Een absolute aanrader is ook de officiële presentatie van het bedrijf achter het DigiByte platform. We hebben deze dan ook met veel plezier in deze pagina voor je opgenomen.

Nog meer weten over: Wat is DigiByte? Bekijk ook deze uitleg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *