Dash verwachting | De toekomst van DASH

Dash DASH koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$145,60 $136,98 $156,54 Registreren

Dash is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $145,60 per Dash. Momenteel staat Dash op 67 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van DASH schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $156,54 en de laagste prijs was slechts $136,98 per Dash.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat DASH al actief is sinds 2014-01-19 en sindsdien een stijging van 67.943,28%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Dash verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Dash

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,64% -7,23% +4,79% +18,67% +90,86%
USD +0,80% -6,99% +4,99% +17,47% +93,50%

Een cryptomunt die voorkomt op de grootste handelsplatforms zoals DsDaq, Binance en Huobi Global is Dash. Op de markt ook wel bekend onder de afkorting Dash koers DASH, is het een munt die ontworpen is door Evan Duffield en Kyle Hagan.

Het grootste deel van het schrijven van de codering werd door Duffield gedaan en werd de munt in het begin ook wel aangeduidt als Darkcoin. De officiele launch vond plaats in 2014 en is het daarmee niet bepaald een nieuwkomer op de cryptomarkt.

Dash is een zogenaamde altcoin welke beschikt over gelijkaardige eigenschappen als contant geld. Het betreft hier aldus een decentraal betaalsysteem welke een anonieme transactie mogelijk maakt tussen de ontvanger en de verzender. Deze transacties zijn bovendien zeer veilig en worden per direct geverifieerd. Dash is een cryptovaluta welke vanaf het begin privacy centraal heeft gesteld. Dash is gebaseerd op de Bitcoin software, maar het achterliggende bedrijf heeft uiteraard een reeks van aanpassingen en verbeteringen aangebracht aan de blockchain.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
okex

Eenvoudig in gebruik

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br /><p class=
Coinmerce

Zeer gemakkelijk in gebruik

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Wat is dan de Dash koers verwachting?

De Dash koers is door de jaren hun door een aantal fasen heen gegaan, maar is het te merken dat er zich een stijging heeft voorgedaan. Het is dat ook wat verwacht wordt voor de Dash verwachting 2021, maar moet dat ook wel bekeken worden in het licht van de vele veranderingen die zich in 2020 hebben voltrokken.

Het doel van Dash is om te zorgen voor een relatief eenvoudige wijze waarop er gebruik gemaakt kan worden van cryptovaluta door te werken met wijdspreide surfers die allemaal een bepaalde hoeveelheid Dash vasthouden. Zo wordt er afgestapt van een centraal geleide munt naar eentje waar de macht verdeeld is.

Het systeem maakt het ook mogelijk om andere diensten zoals PrivateSend en ChainLocks aan te bieden. Dit heeft allemaal een grote invloed op de verwachting Dash. Omdat 10% van de rewards gereserveerd is voor ontwikkelaars, is de munt steeds onderhevig aan de nodige dynamiek.

De koers Dash is daar een weerspiegeling van. Binnen de cryptowereld wordt er altijd de nadruk gelegd op de wijze waarop een bepaalde munt in staat zal zijn om zich aan te passen en mag Dash zich rekenen tot eentje die de nodige dynamiek toont.

Wat gaat Dash doen? | Wordt Dash veel waard in 2025?

Met de basisvoorwoorden voor een veilige en gebruiksvriendelijke munt nu eenmaal in orde, zal de Dash koers verwachting 2025 en zelfs de Dash koersverwachting 2021 in staat zijn om zeker hoofd te bieden aan de overige cryptomunten op de markt.

Het is vooral het gemak welke geboden wordt die ervoor zorgt dat het gebruik steeds meer zijn ingang vindt naar groepen binnen de samenleving.  Het alloceren van 10% van de munthoeveelheid voor het blijven innoveren van nieuwe technologieën en het zorgen voor meer bekendheid, komen de voorspelling Dash ten goede.  Met de Dash dollar koers is het dus ook gunstig gesteld en zien veel investeerders daar de mogelijkheden in.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
okex

Eenvoudig in gebruik

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br /><p class=
Coinmerce

Zeer gemakkelijk in gebruik

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Op het ogenblik dat je er voor kiest om een bepaalde transactie te doen met bijvoorbeeld Dash wordt deze transactie opgeslagen in de blockchain. De PrivateSend technologie waar Dash gebruik van maakt zorgt er voor dat het proces met betrekking tot de registratie van de transactie volledig wordt geanonimiseerd. Het gevolg hiervan is dat de transactie nooit kan worden getraceerd. In de basis is dit dus vergelijkbaar met een betaling met contant geld. Wanneer je een bepaalde aankoop cash betaalt bestaat er namelijk ook geen logboek van. Dat is bijvoorbeeld wel het geval wanneer je in de winkel met een bankkaart zou betalen.

Met Dash kan je niet alleen rekenen op de aanwezigheid van de PrivateSend technologie, wat bovendien ook te denken van de InstantSend technologie? Deze zorgt er voor dat transacties steeds binnen een periode van amper 5 seconden kunnen worden bevestigd door het decentrale netwerk van servers waar gebruik van wordt gemaakt. We noemen deze ‘Masternodes’. Het betreft hier een netwerk van ruim 411 computers of servers die de klok rond een wallet bijhouden en beslissingen maken. Eén van deze beslissingen heeft betrekking tot het feit of de transactie wel of niet legitiem is. Omwille van het feit dat de Masternodes op bijzonder snelle wijze alle transacties kunnen bevestigen is er geen nood aan miners. Dit zorgt er voor dat het met Dash mogelijk is om niet alleen lange wachttijden, maar ook onnodige transactiekosten te voorkomen.

De geschiedenis en evolutie van Dash

De cryptovaluta Dash verscheen op de markt in het jaar 2014. Voorheen stond ze echter bekend als Darkcoin en Xcoin. De ontwikkelaars van de munt hebben er voor gekozen om zichzelf een compleet nieuw imago aan te meten. Dit gebeurde op 25 maart van het jaar 2015 onder het mom van ‘Digital Cash’. Doorheen het jaar 2016 was er weinig verandering merkbaar in de koers van Dash. Ze bleef dan ook relatief stabiel rond de 45 euro hangen. Daar kwam in het jaar 2017 verandering in. Net voor de zomer, namelijk in de maand juni kon er plots een stijging worden opgemerkt van 4 keer de waarde als een half jaar voorheen. Dit overigens met een marktkapitalisatie van ruim 1 miljard euro.

Het lijkt er naar uit te zien dat Dash haar puberteit als cryptovaluta door de aanzienlijke en relatief aanhoudende koersstijgingen achter zich heeft weten te laten. Ondanks het feit dat een ‘volwassen cryptomunt’ zeer interessante perspectieven biedt neemt dit uiteraard niet weg dat er nog altijd bepaalde risico’s aan verbonden zijn. Toch, wie er voor heeft gekozen om vroeg in het jaar 2016 een investering te doen in Dash plukt daar inmiddels ruimschoots de vruchten van. Zo is Dash in een beperkte tijd uitgegroeid van een ware underdog tot een cryptovaluta die een aantrekkelijke waarde binnen de markt laat optekenen.

Welke Dash wallet gebruiken?

Op het ogenblik dat je er voor kiest om over te gaan tot het aankopen van de Dash cryptovaluta spreekt het voor zich dat je over een bepaalde wallet dient te beschikken. Voor Dash geldt dat je kan kiezen voor verschillende online wallets en hardware wallets. De beginnende investeerder in cryptocurrencies doet er goed aan om te kiezen voor een aanbieder zoals Litebit. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat je bij deze aanbieder van cryptovaluta’s een betaling kan uitvoeren met bijvoorbeeld iDeal, daarnaast is het ook nog eens zo dat je je DASH tokens meteen kan opslaan in de online wallet van Litebit. Dit werkt niet alleen razend snel, maar ook zeer eenvoudig. Wil je niet dat de wallet met jouw cryptocurrencies op het internet is terug te vinden en geef je de voorkeur aan een zogenaamde hardware wallet? In dat geval kan je een keuze maken uit de volgende twee mogelijkheden:

  • Trezero Wallet
  • Ledger Nano S

De bovenstaande twee hardware wallets staan er om bekend zeer betrouwbaar te zijn. Bovendien biedt met name de Ledger Nano S een zeer uitgebreide ondersteuning voor tal van verschillende cryptovaluta’s. Dit zorgt er voor dat je er niet alleen DASH in kan bewaren, maar ook tal van andere coins.

Crypto Dash nieuws

Benieuwd naar het nieuwste crypto Dash nieuws? Zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent van de beste pagina’s om het nieuws in de gaten te houden. We zullen er een aantal delen.

Ten eerste is een goede nieuwspagina Cointelegraph.com. Hier wordt dagelijks crypto nieuws op geplaatst. Een tweede goede nieuwspagina is Coindesk.com. Dit is ook een betrouwbare bron voor al uw crypto nieuws. Hiernaast kunnen we je aanraden om sociale media te gebruiken zoals Twitter. Volg bijvoorbeeld je favoriete crypto met hun persoonlijke hashtag.

Dash (DASH) wel kopen of niet?

Dash kopen is tegenwoordig mogelijk bij verschillende aanbieders. Voor Nederlandse investeerders in cryptocurrencies is het mogelijk om onder meer een beroep te doen op de mogelijkheden van Bitvavo. Dit is een betrouwbare Nederlandse aanbieder van een groot aantal verschillende altcoins en uiteraard de Bitcoin welke ook betalingen mogelijk maakt met bijvoorbeeld iDeal. Bovendien kan je een bepaalde hoeveelheid credits op je account bij Bitvavo plaatsen waardoor je altijd en overal meteen kan overgaan tot het aankopen van bepaalde crypto’s. De toegankelijke manier van werken heeft er voor gezorgd dat Bitvavo in sneltempo is uitgegroeid tot één van de belangrijkste aanbieders van cryptocurrencies op de Nederlandse & Europese markt.

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *