Cosmos verwachting

Cosmos ATOM koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$11,82 $11,03 $12,80 Registreren

Cosmos is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $11,82 per Cosmos. Momenteel staat Cosmos op 43 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van ATOM schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $12,80 en de laagste prijs was slechts $11,03 per Cosmos.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat ATOM al actief is sinds en sindsdien een stijging van 920,78%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Cosmos verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Cosmos

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,08% -7,58% -21,15% -49,26% +297,80%
USD +0,08% -7,69% -21,53% -49,13% +326,56%

De naam klinkt al bijzonder en is dat ook te merken aan de wijze waarop ernaar wordt gestreefd om de blockchain technologie ook binnen het bereik van de ‘gewone’ man te plaatsen.

De opbouw van de eerste generatie cryptovaluta is nog altijd te ingewikkeld om te kunnen doorgronden en was het daarom niet mogelijk zelf veranderingen in aan te brengen .

Door de mogelijkheid te bieden om zelf netwerlken samen te stellen met de hulp van bestaande stukken code, kunnen er op maat gesneden applicaties worden ontworpen. Ook kunnen verschillende blockchain netwerken met elkaar communiceren waardoor ook de controle naar wens verloopt.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
okex

Eenvoudig in gebruik

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br /><p class=
Coinmerce

Zeer gemakkelijk in gebruik

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Wat is dan de Cosmos koers verwachting?

De afkorting Cosmos koers  staat genoteerd als ATOM en wordt het verhandeld op grote platformen als Binance en Huobi. Dat geeft al het vertrouwen weer dat er in deze munt is en heeft dat weer zijn invloed op de Cosmos koers. De ontwerpers zijn er bij hun doelstellingen ook van uitgegaan, dat er meer gehaald kan worden uit de cryptowereld.

Geen ‘ver van mijn bed’ show dus voor de doorsnee burger en wordt er nog steeds door de ontwerpers op toegezien, dat personen voldoende informatie krijgen over de mogelijkheden van Cosmos. Met een groter bekendheid is ook de Cosmos verwachting 2021 optimistisch en verschijnt het ook op steeds meer handelsplatforms.

Er zijn met Cosmos veel meer transacties per seconde mogelijk en gaat dat hard de concurrentie aan met andere meer bekende  munten zoals Bitcoin. De Cosmos voorspelling is daarom ook een weerspiegeling van de huidige bitcoin stijgingen. In 2021 ligt de prijs van Cosmos al op $20.78, de verwachting dat dit verder zal stijgen.

Cosmos nieuws verwachtingen

Er is in totaal zo een 264 millioen aan Cosmos munten beschikbaar en is daarvan 20% gereserveerd voor de ontwikkelaars. Die kunnen zo door blijven werken aan de nodige verandering die van invloed zijn op de verwachting Cosmos.

Opvallend is het, dat de munten niet in omloop worden gebracht door miners, maar het principe van staking wordt gebruikt. Voor de validatie van transacties wordt de proof-of-stake concensus gebruikt en word er meer waarde gehecht aan validators die hoger op de lijst. In ruil voor het verifieren van transacties, wordt er aan hun een reward verstrekt.

Wie zich echter niet houdt aan de regels, zal door het zelfde systeem afgestraft worden. Door deze veiligheidsmechanismen is de koers Cosmos aantrekkelijk genoeg voor investeerders. Daar zit zeker ook de Cosmos koers verwachting 2025 in.

Omdat er zich binnen de financiele wereld nu eenmaal snel veranderingen kunnen plaatsvinden, is het juist de ruimte die Cosmos biedt om gebruik te maken van kant-en-klare building blocks, die een snelle aanpassing mogelijk maakt.

Wat gaat Cosmos doen?

De oprichters hebben Cosmos ook wel beschreven als een munt die het enthousiasme moet zien te brengen voor gebruik van cryptovaluta en moet het duidelijk maken dat deze vorm van betalen ook te combineren is met andere applicaties.

Dat heeft invloed op de voorspelling Cosmos omdat het gemak niet alleen geldt voor grotere groepen, maar wordt de toegankelijkheid vergroot. Aan de Cosmos dollar koers is het te merken dat het er niet ontbreekt aan vertrouwen en moet dat alles erop duiden, dat de prognose Cosmos een trend aanneemt die zeker het volgen waard is.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
okex

Eenvoudig in gebruik

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br /><p class=
Coinmerce

Zeer gemakkelijk in gebruik

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *