Binance Coin verwachting | Wordt BNB veel waard?

Binance Coin BNB koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$310,23 $297,19 $323,57 Registreren

Binance is sinds haar lancering op de markt uitgegroeid tot één van ’s werelds belangrijkste cryptocurrency exchanges. Het volume dat elke dag door deze exchange gaat is dan ook op z’n minst zeer aanzienlijk te noemen. Binance heeft zich inmiddels dus meer dan aanzienlijk weten te profileren binnen de cryptomarkt. Ook de lancering van haar eigen cryptocurrency, namelijk de ‘Binance Coin (BNB)’ heeft daar uiteraard een niet onbelangrijke bijdrage aan geleverd. Heel wat investeerders in cryptocurrencies zijn geïnteresseerd in deze cryptovaluta, maar waarom zou het nu precies interessant kunnen zijn om er in te investeren? Wij vertellen u op deze pagina graag alles over de voor- en nadelen die zijn verbonden aan Binance Coin.

Kennismaking met Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB)werd op de markt gelanceerd als een op Ethereum gebaseerde token of zogenaamde ERC20-token. De belangrijkste reden waarom veel mensen er in eerste instantie voor hebben gekozen om een bepaalde hoeveelheid aan BNB-tokens aan te kopen is terug te vinden in de korting op de fees die er mee kan worden gerealiseerd. Het eerste jaar zorgt het gebruik van de BNB-token voor het afrekenen van de fees voor een korting van 50 procent. De jaren die daarop volgen neemt de korting evenwel gestaag af. Het tweede jaar bedraagt de korting bijvoorbeeld nog maar 25 procent om de daarop volgende jaren verder te zakken richting 12,5 en uiteindelijk 6,75 procent. Daarna kan er geen korting meer worden geclaimd.

Binance Coin is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $310,23 per Binance Coin. Momenteel staat Binance Coin op 4 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van BNB schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $323,57 en de laagste prijs was slechts $297,19 per Binance Coin.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat BNB al actief is sinds 2017-07-08 en sindsdien een stijging van 779.017,64%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.

Binance Coin als basis voor gedecentraliseerde exchange

Ondanks het feit dat Binance Coin in eerste instantie vooral een concreet doel had binnen de reguliere cryptocurrency exchange van Binance zal ze ook de basis vormen voor de gedecentraliseerde exchange die door Binance wordt gelanceerd in 2019. Veel mensen stelden zich dan ook terecht de nodige vragen bij de aankondiging van Binance om een gedecentraliseerde exchange te gaan lanceren in 2019. Waarom zou een partij er namelijk voor kiezen om een gedecentraliseerd platform te lanceren terwijl ze haar belangrijkste inkomsten haalt uit een gecentraliseerde exchange? Omdat er ook binnen de gedecentraliseerde omgeving gebruik zal worden gemaakt van de eigen Binance Coin.

Het spreekt voor zich dat er ook binnen een gedecentraliseerde markt soms transactiekosten dienen te worden betaald. Dit geldt uiteraard voor het zogenaamde broadcasten van de transacties op de blockchain. Door er voor te kiezen om Binance Coin te gebruiken als basis voor het platform kan dit een structurele meerwaarde met zich meebrengen voor de token. Dit niet alleen op korte, maar ook op lange termijn. Uiteraard kunnen er op dit vlak nooit garanties worden gegeven, maar het feit is wel dat het gebruik van de coin op deze manier alleen maar verder zal toenemen. Wat dat betreft lijkt dit dan ook uitstekend bekeken van Binance.

Prijs verschil van Binance Coin

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,95% -3,02% +9,94% +13,21% +1.470,75%
USD +0,99% -3,03% +9,92% +11,84% +1.489,22%

Behorende tot de top 10 cryptocurrencies wordt Binance Coin verhandeld op de meest uiteenlopende exchanges zoals BitZ, HBTC en Hydax Exchange. De tradingvolumes zijn vanaf de launch in 2017 sterk toegenomen en is er een totaal van 180 millioen aan coins beschikbaar.

Die worden niet verkregen middels cryptomining, maar worden de coins toegekend aan validators die de blockchain helpen te beveiligen. Aanschaf van Binance Coin is mogelijk middels verschillende betaalmethodes zoals Creditcard of bankovermaking en kijkt men daarvoor altijd naar de Binance Coin koers verwachting.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

Wat is dan de Binance Coin koers verwachting?

De afkorting Binance Coin koers is BNB en valt het op bij de verschillende handelsplatformen. Door de Jaren heeft is de Binance Coin koers wel onderhevig geweest aan grote veranderingen en komt dat mede door de ingrijpende veranderingen die zich in 2020 hebben voltrokken.

Het algemeen beeld is er een stijgende en kwam de koers zelfs dichtbij de All Time High van juni 2019.  De Binance Coin verwachting van 2021 sluit aan op die welke over de hele linie te merken is op de cryptomarkt. Een groot deel van de kracht van BNB is de bekendheid die het onleent van de exchange.

Bij gebruik van Binance Coin binnen Binance, kan ere en beroep worden gedaan op aantrekkelijke kortingen. Alle voordelen worden versterkt door de ontwikkelingen van de exchange. De verwachting Binance Coin zal een opwaartse trend vertonen wanneer de exchange beter presteerd, maar is de keerzijde ook, dat het andersom kan.

De koers Binance Coin wordt ook sterk beinvloedt door het but back programma waarbij middels het terugkopen van de coin door de exchange ervoor gezorgt wordt dat de hoeveelheid niet t ever oploopt.

Crypto Binance Coin nieuws verwachtingen | Laatste Binance Coin nieuws

Benieuwd naar het nieuwste crypto Binance Coin nieuws? Zorg er dan voor dat je goed op de hoogte bent van de beste pagina’s om het nieuws in de gaten te houden. We zullen er een aantal delen.

Ten eerste is een goede nieuwspagina Cointelegraph.com. Hier wordt dagelijks crypto nieuws op geplaatst. Een tweede goede nieuwspagina is Coindesk.com. Dit is ook een betrouwbare bron voor al uw crypto nieuws. Hiernaast kunnen we je aanraden om sociale media te gebruiken zoals Twitter. Volg bijvoorbeeld je favoriete crypto met hun persoonlijke hashtag.

De Binance Coin in combinatie met de exchange, zorgt voor een bekendheid die de drempel laag plaatst voor het kopen en verkopen. Het gaat voor de Binance Coin verwachting 2021 er wel om, dat steeds meer personen tot de koop zullen overgaan. Nu zijn er door de jaren heen een groot aantal spelers bij gekomen en blijft het dus moeilijk om exact aan te geven wat de Binance Coin voorspelling zal zijn in de komende jaren.

Toch kan de prognose Binance Coin worden gemaakt aan de hand van de historische performance en de stijgende populariteit.  Ondanks de concurrentie ziet de toekomst er dus wel positief uit. Door het vergelijken van de prijzen en de factoren die een grote rol spelen in de financiele wereld, kan er over het algemeen al een goed beeld verkregen worden van de opwaartse trend van Binance Coin. Februari 2021 staat de koers al op $191.56, in de afgelopen 24uur is er al een stijging van 34% te noteren.

Wat gaat Binance Coin doen? | Gaat BNB stijgen in 2021-2022?

Stilstaan is geen optie binnen de wereld van cryptovaluta en is de voorspelling Binance Coin gekoppeld aan de wijze waarop het als betaalmiddel geaccepteerd wordt wereldwijdt. Hoe meer mogelijkheden er zijn, des te groter de vraag en hoger de Binance Coin dollar koers zal uitvallen.

Om in te spelen op de Binance Coin voorspelling, zal er ook gekeken moeten worden naar de verwachtingen van overige cryptovaluta en wordt er zo een goed beeld verkregen van de verwachte stijgende trend.

Voor de Binance Coin  verwachting lange termijn kan er dus gekeken worden naar een aantal bepalende factoren. Met de sterke positie die de Binance exchange binnen de cryptowereld inneemt, ziet zelfs de Binance Coin verwachting 2025 er zodanig uit, dat een investering niet mag uitblijven.

Binance Coin wel of niet kopen?

Bekijk onderstaande exchanges om vandaag nog Binance Coin te kopen.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Bitvavo

Beste platform & exchange in Nederland

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

75-100

BekijkBitvavo
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
Bitcoinmeester

Grootste Nederlandse broker

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBitcoinmeester
 /></a><br /><p class=
Litebit

Eenvoudig te gebruiken

Rating

8,5

Aantal cryptocurrencies

50+

BekijkLitebit
 /></a><br /><p class=
Kraken

Internationale exchange

Rating

8,1

Aantal cryptocurrencies

25

BekijkKraken

De voordelen van Binance Coin (BNB)

Elke cryptocurrency beschikt over diens eigen, specifieke voordelen. Dit geldt ook voor Binance Coin. Vooraleer te investeren in een cryptovaluta is het altijd belangrijk om goed uw eigen onderzoek te doen. Pas dan kunt u namelijk met absolute zekerheid voor uzelf bepalen of u bereidt bent om een stukje van uw kapitaal te investeren in de cryptovaluta in kwestie of niet. Wij hebben in ieder geval enkele potentiële voordelen van de BNB-token op een rijtje gezet.

  1. Binance Coin (BNB) is de cryptocurrency van één van ’s werelds grootste handelsplatformen;
  2. De BNB-token zal de basis vormen voor de gedecentraliseerde exchange van Binance;
  3. Binance ‘verbrandt’ elk kwartaal een bepaald aantal van haar eigen tokens;
  4. Korting met Binance Coin tijdens de eerste jaren geeft ze een direct voordeel voor gebruikers van de Binance exchange;

In eerste instantie stelden heel wat potentiële investeerders zich de vraag of Binance Coin ook na afloop van de periode van vijf jaar waarbij er een korting kan worden geclaimd op de fees nog als aantrekkelijk zou worden aanzien of niet. Het feit dat de cryptovaluta als basis zal dienen voor de gedecentraliseerde exchange van Binance neemt deze twijfel enigszins weg.

De potentiële nadelen van Binance Coin (BNB)

Investeren in Binance Coin (BNB) brengt ondanks de potentieel interessante voordelen die er aan verbonden zijn ook enkele niet onbelangrijke nadelen met zich mee. Het spreekt voor zich dat we ook deze nadelen even in een handig overzicht hebben geplaatst.

  1. De waarde van Binance Coin (BNB) wordt nagenoeg volledig bepaald door de Binance exchange. Wordt deze op een bepaald ogenblik gehackt? Dan zal dat de waarde van de BNB-token ongetwijfeld aanzienlijke schade toebrengen.
  2. Tijdens een berenmarkt is er vaak sprake van een veel beperkter volume. Dit kan er voor zorgen dat de waarde van de BNB-token enigszins kan worden getemperd.
  3. De populariteit en de meerwaarde van de BNB-token zal na afloop van de periode van vijf jaar toch volledig afhankelijk zijn van de populariteit van de gedecentraliseerde exchange van Binance.
  4. Het is zomaar mogelijk dat er op een bepaald ogenblik een nieuwe cryptocurrency exchange op de markt verschijnt welke populairder wordt dan Binance.

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *