Cryptobeginner.nl

Binance CoinBNB koers24u laag24 u hoogKopen?
$481,94$476,18$488,98Registreren

Binance Coin is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $481,94 per Binance Coin. Momenteel staat Binance Coin op 3 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van BNB schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $488,98 en de laagste prijs was slechts $476,18 per Binance Coin.

Deze coin kan gekocht worden bij Bitvavo en Binance,

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat BNB al actief is sinds 2017-07-08 en sindsdien een stijging van 1.214.009,52%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had. Nu zou je op een behoorlijke winst zitten ermee.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Binance Coin verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Heb je nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst onze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Prijs verschil van Binance Coin

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro+0,08%+0,50%+2,65%+26,32%+1.504,54%
USD+0,08%+0,49%+3,02%+25,23%+1.475,01%
      

 

Hoe populair is deze coin op social media?

Hoe populair is deze coin op Google?

 

Binance is sinds haar lancering op de markt uitgegroeid tot één van ’s werelds belangrijkste cryptocurrency exchanges. Het volume dat elke dag door deze exchange gaat is dan ook op z’n minst zeer aanzienlijk te noemen. Binance heeft zich inmiddels dus meer dan aanzienlijk weten te profileren binnen de cryptomarkt. Ook de lancering van haar eigen cryptocurrency, namelijk de ‘Binance Coin (BNB)’ heeft daar uiteraard een niet onbelangrijke bijdrage aan geleverd.

Binance Coin als basis voor gedecentraliseerde exchange

Ondanks het feit dat Binance Coin in eerste instantie vooral een concreet doel had binnen de reguliere cryptocurrency exchange van Binance zal ze ook de basis vormen voor de gedecentraliseerde exchange die door Binance wordt gelanceerd in 2019. Veel mensen stelden zich dan ook terecht de nodige vragen bij de aankondiging van Binance om een gedecentraliseerde exchange te gaan lanceren in 2019. Waarom zou een partij er namelijk voor kiezen om een gedecentraliseerd platform te lanceren terwijl ze haar belangrijkste inkomsten haalt uit een gecentraliseerde exchange? Omdat er ook binnen de gedecentraliseerde omgeving gebruik zal worden gemaakt van de eigen Binance Coin.

Het spreekt voor zich dat er ook binnen een gedecentraliseerde markt soms transactiekosten dienen te worden betaald. Dit geldt uiteraard voor het zogenaamde broadcasten van de transacties op de blockchain. Door er voor te kiezen om Binance Coin te gebruiken als basis voor het platform kan dit een structurele meerwaarde met zich meebrengen voor de token. Dit niet alleen op korte, maar ook op lange termijn. Uiteraard kunnen er op dit vlak nooit garanties worden gegeven, maar het feit is wel dat het gebruik van de coin op deze manier alleen maar verder zal toenemen. Wat dat betreft lijkt dit dan ook uitstekend bekeken van Binance.

De voordelen van Binance Coin (BNB)

Elke cryptocurrency beschikt over diens eigen, specifieke voordelen. Dit geldt ook voor Binance Coin. Vooraleer te investeren in een cryptovaluta is het altijd belangrijk om goed uw eigen onderzoek te doen. Pas dan kunt u namelijk met absolute zekerheid voor uzelf bepalen of u bereidt bent om een stukje van uw kapitaal te investeren in de cryptovaluta in kwestie of niet. Wij hebben in ieder geval enkele potentiële voordelen van de BNB-token op een rijtje gezet.

  1. Binance Coin (BNB) is de cryptocurrency van één van ’s werelds grootste handelsplatformen;
  2. De BNB-token zal de basis vormen voor de gedecentraliseerde exchange van Binance;
  3. Binance ‘verbrandt’ elk kwartaal een bepaald aantal van haar eigen tokens;
  4. Korting met Binance Coin tijdens de eerste jaren geeft ze een direct voordeel voor gebruikers van de Binance exchange;

In eerste instantie stelden heel wat potentiële investeerders zich de vraag of Binance Coin ook na afloop van de periode van vijf jaar waarbij er een korting kan worden geclaimd op de fees nog als aantrekkelijk zou worden aanzien of niet. Het feit dat de cryptovaluta als basis zal dienen voor de gedecentraliseerde exchange van Binance neemt deze twijfel enigszins weg.

De potentiële nadelen van Binance Coin (BNB)

Investeren in Binance Coin (BNB) brengt ondanks de potentieel interessante voordelen die er aan verbonden zijn ook enkele niet onbelangrijke nadelen met zich mee. Het spreekt voor zich dat we ook deze nadelen even in een handig overzicht hebben geplaatst.

  1. De waarde van Binance Coin (BNB) wordt nagenoeg volledig bepaald door de Binance exchange. Wordt deze op een bepaald ogenblik gehackt? Dan zal dat de waarde van de BNB-token ongetwijfeld aanzienlijke schade toebrengen.
  2. Tijdens een berenmarkt is er vaak sprake van een veel beperkter volume. Dit kan er voor zorgen dat de waarde van de BNB-token enigszins kan worden getemperd.
  3. De populariteit en de meerwaarde van de BNB-token zal na afloop van de periode van vijf jaar toch volledig afhankelijk zijn van de populariteit van de gedecentraliseerde exchange van Binance.
  4. Het is zomaar mogelijk dat er op een bepaald ogenblik een nieuwe cryptocurrency exchange op de markt verschijnt welke populairder wordt dan Binance.

Binance Coin verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de Binance Coin verwachting is. Gaat Binance Coin stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een Binance Coin voorspelling te maken. Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van Binance Coin.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $488,98 en de laagste prijs was slechts $476,18 per Binance Coin. Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter BNB is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door 506 mensen. Op Reddit https://www.reddit.com/r/binance kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de BNB verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

 

Prijs historie van Binance Coin

Hoe goed heeft Binance Coin het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Ben je nieuw met crypto? Doe dan onze Cryptobeginner cursus. Gegarandeerd veilig crypto kopen na het volgen van onze cursus. "Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen."