Cryptobeginner.nl

Axie InfinityAXS koers24u laag24 u hoogKopen?
$126,01$124,09$129,14Registreren

Axie Infinity is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $126,01 per Axie Infinity. Momenteel staat Axie Infinity op 26 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van AXS schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $129,14 en de laagste prijs was slechts $124,09 per Axie Infinity.

Deze coin kan gekocht worden bij Bitvavo en Binance,

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat AXS al actief is sinds en sindsdien een stijging van 102.298,22%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had. Nu zou je op een behoorlijke winst zitten ermee.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Axie Infinity verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Heb je nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst onze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Prijs verschil van Axie Infinity

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro1,34%1,29%0,06%+88,39%
USD1,34%1,31%+0,30%+86,76%
      

 

Hoe populair is deze coin op social media?

Hoe populair is deze coin op Google?

 

Axie Infinity verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de Axie Infinity verwachting is. Gaat Axie Infinity stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een Axie Infinity voorspelling te maken. Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van Axie Infinity.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $129,14 en de laagste prijs was slechts $124,09 per Axie Infinity. Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter AXS is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door mensen. Op Reddit kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de AXS verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

 

Prijs historie van Axie Infinity

Hoe goed heeft Axie Infinity het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $0,59 $0,84 $0,41 $32,7 mln $2,8 mln 55,1 mln 54%
Ben je nieuw met crypto? Doe dan onze Cryptobeginner cursus. Gegarandeerd veilig crypto kopen na het volgen van onze cursus. "Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen."