Algorand Verwachting

Algorand ALGO koers 24u laag 24 u hoog Kopen?
$0,98 $0,92 $1,07 Registreren

Algorand is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $0,98 per Algorand. Momenteel staat Algorand op 36 geranked van de totale cryptocurrency markt.

De prijs van ALGO schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $1,07 en de laagste prijs was slechts $0,92 per Algorand.

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat ALGO al actief is sinds en sindsdien een stijging van 823,94%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had.

Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen Algorand verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van Algorand

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +1,20% -8,27% -4,38% -23,09% +290,16%
USD +1,20% -8,41% -4,84% -22,90% +318,37%

Wat is Algorand?

Algorand is een opschaalbaar, veilig en gedecentraliseerd platform voor digitale valuta en transacties.

Algorand is opgericht door MIT-professor Silvio Micali, de winnaar van de Turing-prijs. Het is een zuiver proof-of-stake blockchain-protocol zonder toestemming. In tegenstelling tot de consensusmechanismen van de eerste generatie, voltooit de technologie van Algorand blokken in seconden. Bovendien biedt het onmiddellijke afronding van de transactie terwijl het ook vorken voorkomt.

 

Algorand beloont validators ook niet met nieuw gemaakte tokens. De node repository van Algorand is open source en openbaar beschikbaar, waarbij de primaire focus gericht is op ontwikkelaars en hun behoeften.

Algorand biedt een stevige set ontwikkelaarstools, DApp-analyse via een samenwerking met Flipside Crypto, en heeft een aantal partners die hun blockchain verder ontwikkelen. Deze zijn onder andere OTOY, Syncsort, TOP Networks, Asset Block en meer.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
okex

Eenvoudig in gebruik

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br /><p class=
Coinmerce

Zeer gemakkelijk in gebruik

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Algorand 2021

Het kost veel crypto projecten aardig moeite om met kunstmatige prikkels het gebruikersgedrag te reguleren. Daarom zegt Algorand openlijk en eerlijk dat gebruikers zelf kunnen beslissen wat ze met de munt doen. En op die manier, wat de prijs zal zijn. Algorand is een eenvoudig en voorspelbaar protocol, vergelijkbaar met klassieke protocollen zoals HTTP of TCP. Belangrijk voor de eindgebruiker is dat de pakketten normaal over het netwerk bewegen.

 

Koers Algorand

De ALGO koers staat vandaag op $0.314036 met een handelsvolume bereikt van $62.218.677 in de afgelopen 24 uur. Algorand is in de afgelopen 24 uur met 1,87% gedaald. Op de huidige CoinMarketCap-ranglijst staat Algorand op plaats # 49, met een marktkapitalisatie van $359.483.633. Er zijn 1.144.720.557 ALGO-munten in omloop terwijl de maximale levering is niet beschikbaar. De Algorand koers bereikte zijn recordhoogte van $3.28 op 21 juni 2019.

De belangrijkste beurzen waar je terecht kunt voor de handel in Algorand nu zijn Binance, Huobi Global, ZG.com, HBTC en Dsdaq.

Verwachting Algorand

Korte termijn prognose Algorand

Volgens de voorspelling, Algorand zou waarschijnlijk worden afgewezen bij een weerstandsniveau van $ 0,31, is het onwaarschijnlijk dat ALGO het weerstandsniveau zou opschalen naar $ 0,31. De komende dagen zegt de Algorand voorspelling dat de token kan dalen naar $ 0,25 in de richting van de ondersteuning. Tegelijkertijd is $ 0,28 ook een bedrag van aandacht.

 

Algorand is erg jong, en de vooruitzichten zijn alleen afhankelijk van de ontwikkeling van de blockchain en de implementatie van roadmap-punten. Als alle toekomstplannen van het team zijn geïmplementeerd, kan de Alogrand dollar koers tegen het einde van 2020 op $ 1 staan.

 

Algorand koers verwachting 2021

De projectmanager is ervan overtuigd dat gebruikers het lot van het token zullen bepalen. Om een stabiele werking van het systeem te garanderen gebruiken ontwikkelaars eenvoudige HTTP- en TCP-protocollen. Verder is er niet gesleuteld aan het systeem om de mijnbouw te stimuleren of de prijzen kunstmatig te verhogen.

In 2020 heeft de prijs van het token ongeveer gestaan op $ 0,25. Dienovereenkomstig is de Alogrand verwachting 2021 volgens experts dat de waarde van het token waarschijnlijk op het dubbele zal staan. Wat gaat Algorand doen erna?

 

Algorand verwachting lange termijn

Algorand koers verwachting 2025

Volgens de gemiddelde 2020 prijs van het token van ongeveer $ 0,25 tot nu toe, bezit ALGO de potentie te bewegen naar een waarde die tweemaal zo hoog ligt, in 2021. Het zou zelfs kunnen oplopen tot $ 0,75, twee jaren verder.

De verwachting volgens analist WalletInvestor is dat de Algorand-prijs in één jaar tijd kan stijgen van $0,311 naar $0,4041. Volgens hun analyse is het dus winstgevend om in Algorand te investeren, want het verdienpotentieel op lange termijn is + 29,93% in één jaar. Verdere analyse wijst uit dat Algorand over vijf jaar, in 2025 op $0,854 kan staan.

AanbiederVoordelen Rating Aantal cryptocurrenciesMeer informatie
 /></a><br /><p class=
Binance

100+ cryptocurrencies om te traden

Rating

9.5

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkBinance
 /></a><br /><p class=
okex

Eenvoudig in gebruik

Rating

9,1

Aantal cryptocurrencies

200+

BekijkOKEX
 /></a><br /><p class=
Coinmerce

Zeer gemakkelijk in gebruik

Rating

8,9

Aantal cryptocurrencies

100+

BekijkCoinmerce

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *