Cryptobeginner.nl

Electronic Gulden Koers

EFL     

http://www.e-gulden.org/

$0,09       

Market Cap

$1.960.051

Market Cap verschil 24h

$-25.378

Volume 24h 

$7     

Market Cap dominatie

0,00%       

Circulerend aanbod 

20.993.090                               

Max 

Onbekend          

Electronic Gulden (EFL) kopen bij      

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

Electronic Gulden kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                                                             

Actuele Electronic Gulden Koers

Wil je Electronic Gulden kopen? Ga naar Ftx Exchange

Electronic Gulden Details

Start Date

2014-03-19

Afkorting crypto Electronic Gulden

EFL

Type coin

Onbekend

EFL/BTC ratio

$0,09(EFL)/$20.723,00(BTC)

Koers veranderingen EFL

EFL koers afgelopen 24 uur

stijging van 1,42%

Koers afgelopen 7 dagen

stijging van 1,42%

Koers afgelopen 30 dagen

stijging van 1,42%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 1,42%

Electronic Gulden prijs

$0,09

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$7

Market cap dominance

0,00%

Electronic Gulden koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Electronic Gulden was $1,86 op 14-04-2021 23:20. Als je dit vergelijkt met de EFL koers van vandaag wat op $0,09 staat zie je dat een daling van 94,98% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Electronic Gulden vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 1,42%

Koers Electronic Gulden verwachtingen

De Electronic Gulden koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Electronic Gulden vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Electronic Gulden koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Electronic Gulden koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Electronic Gulden nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Electronic Gulden kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Electronic Gulden nieuws

Wanneer je erover denkt om Electronic Gulden te kopen kun je het dagelijkse EFL nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/electronicgulden, en ook op de website van Electronic Gulden http://www.e-gulden.org/.

Electronic Gulden kopen

Electronic Gulden kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Ftx Exchange en voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Electronic Gulden, deze kun je vinden bij Ftx Exchange,  , , en .

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Electronic Gulden of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 1,42%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen stijging van 1,42% en de actuele koers $0,09 geven een goed beeld. De markt cap rang 1621 geeft weer hoe hoog op de lijst de EFL staat en het maximaal aanbod Onbekend geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!