Cryptobeginner.nl

Disclaimer

De inhoud van deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s welke deel uitmaken van de website Cryptobeginner.nl. Door gebruik te maken van deze website stem je er dan ook integraal mee in de inhoud van deze disclaimer te hebben gelezen en te accepteren. EVAsince BVBA spant zich in om de inhoud van Cryptobeginner.nl ten allen tijde zo actueel mogelijk te houden. Desondanks deze inspanningen kan het gebeuren dat de informatie op deze website onvolledig of onjuist is.

EVAsince BVBA heeft Cryptobeginner.nl met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Dit betekent dat EVAsince BVBA op geen enkele wijze aansprakelijk kan worden gesteld voor eender welke (financiële) schade welke voortvloeit uit beslissingen die werden gemaakt op basis van informatie verkregen via deze website.

Het is nooit toegestaan om informatie over te nemen van Cryptobeginner.nl zonder daarvoor uitdrukkelijke toestemming te hebben ontvangen van EVAsince BVBA. Indien blijkt dat derden deze informatie toch hebben overgenomen behoudt EVAsince BVBA zich het recht om elke schade die hieruit voortvloeit te verhalen op de partij in kwestie.

Op meerdere pagina’s en berichten hier op Cryptobeginner.nl kunnen links worden vermeld naar derde partijen. EVAsince BVBA kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van dergelijke websites. Dit niet in het minst omdat EVAsince BVBA geen enkele toegang heeft tot de content in kwestie.

De auteurs van Cryptobeginner.nl zijn geen professionele beleggingsadviseurs. Dit betekent dat elk advies welke via deze website wordt verstrekt op geen enkele manier ook maar enige garantie kan bieden. Elke persoon die er voor kiest om te investeren in cryptocurrencies is ten allen tijde verantwoordelijk voor zijn of haar eigen portefeuille. Cryptobeginner.nl kan in ieder geval op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor winsten of verliezen die voortvloeien uit beslissingen die zijn gemaakt op basis van informatie die is terug te vinden op deze website.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!