Cryptobeginner.nl

Bitvavo

NU BIJ BITVAVO:
Actie  ‘€ 1000,- GRATIS HANDELEN’ t.e.m. 29 april 12.30

Nu actie bij Bitvavo: € 1000,- Gratis Handelen!

Op het ogenblik dat u bijvoorbeeld als nieuwe investeerder wenst in te stappen in de cryptomarkt zult u daarvoor gebruik willen maken van een cryptocurrency broker. Er zijn op de Nederlandse markt verschillende van deze brokers terug te vinden waaronder Bitvavo. Deze partij maakt het voor haar klanten niet alleen mogelijk om eenvoudig in te stappen in cryptocurrencies, daarnaast beschikt ze over een groot en gevarieerd aanbod bestaande uit niet alleen Bitcoin, maar ook een groot aantal potentieel interessante altcoins. Bent u ook geïnteresseerd om te investeren in cryptocurrencies en bent u daarvoor nog op zoek naar een geschikte partij om gebruik van te maken? In dat geval is het zonder meer de moeite waard om op deze pagina kennis te maken met de mogelijkheden die Bitvavo te bieden heeft.

Gratis account aanmaken bij Bitvavo

In eerste instantie is het altijd interessant om te weten dat u er als klant voor kunt kiezen om helemaal gratis een account aan te maken bij Bitvavo. Bovendien is het eveneens zo dat er geen minimale inleg is vereist. Dit maakt deze cryptocurrency broker zowel interessant voor beginnende als voor meer ervaren en grotere investeerders in crypto. Nadat u zich heeft aangemeld bij deze partij is het meteen mogelijk om te beginnen met handelen in crypto. Dit bovendien vanuit een zeer gebruiksvriendelijke omgeving die tegelijkertijd toch heel wat interessante mogelijkheden met zich meebrengt.

Toegankelijk, maar uitgebreid handelsplatform

Bitvavo is net wat later op de Nederlandse markt gelanceerd in vergelijking met andere partijen. Dit heeft er voor gezorgd dat ze extra gemotiveerd was om zichzelf te onderscheiden van bedrijven zoals bijvoorbeeld LiteBit en AnyCoinDirect. Ze heeft dit op verschillende vlakken weten te realiseren. In eerste instantie zijn er bijvoorbeeld de zeer lage handelskosten die door het bedrijf in rekening worden gebracht. Hierover verder op deze pagina echter meer.

Naast de lage kosten die worden gehanteerd door Bitvavo is het eveneens zo dat ze beschikt over een echt exchange platform. Dit is iets wat andere brokers niet aanbieden. Hierdoor kan er eigenlijk worden gesteld dat Bitvavo een combinatie is van een broker en een echte exchange. Het spreekt voor zich dat de partij er op deze manier in slaagt om zomaar even een nog uitgebreidere doelgroep aan te spreken. Het handelsplatform van Bitvavo mag dan zeer uitgebreid zijn, toch blinkt ze tegelijkertijd ook uit op vlak van gebruiksvriendelijkheid.

Analyses en geavanceerde orders

Reeds van bij het eerste gebruik van Bitvavo wordt het meteen duidelijk dat deze partij zich zowel richt op de beginnende als de meer ervaren investeerder in cryptocurrencies. Zo is er niet alleen sprake van de aanwezigheid van een zogenaamde trading chart voor het uitvoeren van analyses, daarnaast kunnen ook meer geavanceerde orders worden geplaatst. Zo heeft u net als bij andere exchanges bij Bitvavo de mogelijkheid om zowel te kiezen voor een limit als voor een marketorder. Hoe serieus u dus met andere woorden ook met crypto bezig bent, de mogelijkheden van Bitvavo zullen u ongetwijfeld aangenaam weten te verrassen.

Ruim aanbod met verschillende cryptocurrencies

Op het ogenblik dat u een kijkje neemt in het aanbod van Bitvavo zult u meteen kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende cryptocurrencies in terug te vinden zijn. Het spreekt voor zich dat alle top coins zijn vertegenwoordigd. Dit betekent dat u onder meer meteen over kunt gaan tot het aankopen van Bitcoin, Litecoin en Ethereum, maar wat bovendien ook te denken van Ripple’s XRP-token, Bitcoin Cash evenals EOS en Cardano? Het spreekt voor zich dat dit nog lang niet alles is.

Ondanks het feit dat er meerdere cryptocurrency brokers op de Nederlandse markt zijn terug te vinden is het vaak toch niet zo voor de hand liggend om meteen te investeren in bepaalde projecten. Het Chinese NEO is bijvoorbeeld een cryptovaluta welke lang niet door alle partijen wordt aangeboden, maar bij Bitvavo wel beschikbaar is. Dit geldt ook voor IOTA en haar MIOTA token. Ook deze populaire cryptocurrency die gebruik maakt van het eigen Tangle protocol kan perfect worden verhandeld bij Bitvavo. Op moment van schrijven zijn er bij deze broker in totaal 48 verschillende digitale valuta’s beschikbaar.

De handelskosten bij Bitvavo

Eveneens belangrijk om te weten is natuurlijk met welke kosten u geconfronteerd zult worden op het ogenblik dat u er voor kiest om gebruik te gaan maken van de diensten van Bitvavo. Op moment van schrijven is het zo dat u bij Bitvavo de laagste kosten betaalt van alle cryptocurrency brokers die hun diensten aanbieden op de Nederlandse markt. Hoeveel deze kosten voor u als gebruiker precies zullen bedragen is echter afhankelijk van verschillende factoren. Er wordt op dit vlak door Bitvavo dan ook rekening gehouden met:

  • Het type order welke wordt uitgevoerd;
  • De staffel waar u zich als gebruiker in bevindt;

De zogenaamde taker fees die door Bitvavo worden aangerekend variëren van 0,10 tot 0,25 procent. Voor de maker fee geldt dat ze kan variëren van 0,05 tot 0,20 procent. Hoe meer geld u investeert bij Bitvavo des te lager de fees zullen komen te liggen waar u rekening mee dient te houden. Op deze manier worden trouwe klanten door het bedrijf extra beloond.

Eenvoudig instappen met fiat-geld in crypto

Bent u van plan om in te stappen in cryptocurrencies met fiat-geld? In dat geval biedt Bitvavo u op uitstekende wijze deze mogelijkheid. Dit kan gebeuren door gebruik te maken van vertrouwde betaalmethodes. Voor Nederlandse klanten is het mogelijk om in te stappen met iDeal terwijl Belgische klanten gebruik kunnen maken van het vergelijkbare Bancontact. Ook betalingen met behulp van SEPA en SOFORT behoren bij Bitvavo tot de mogelijkheden.

Conclusie; een broker met exchange ambities

Bitvavo heeft er bewust voor gekozen om het anders aan te pakken in vergelijking met andere brokers. Eigenlijk biedt ze in de praktijk de perfecte combinatie van broker en exchange diensten in één platform. Bovendien is het ook nog eens zo dat de kosten die in rekening worden gebracht door Bitvavo werkelijk zeer laag zijn. Op moment van schrijven zelfs de laagste onder brokers op de Nederlandse markt. Tel hier ook nog eens het ruime aanbod aan cryptocurrencies bij op en het mag duidelijk zijn dat het beslist een aanrader kan zijn om er voor te kiezen om gebruik te maken van de mogelijkheden die Bitvavo te bieden heeft.

Nu actie bij Bitvavo: € 1000,- Gratis Handelen!

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!