Cryptobeginner.nl

Crypto.com Coin Koers

CRO

https://www.crypto.com/en/chain

$0,41

Market Cap

$10.316.496.939

Market Cap verschil 24h

$1.022.440.200

Volume 24h

$173.708.504

Market Cap dominatie

0,60%

Circulerend aanbod

25.263.013.692

Max

  

Crypto.com Coin (CRO) kopen bij

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen.

Crypto.com Coin kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak geaccepteerd. 

Actuele Crypto.com Coin Koers

Wil je Crypto.com Coin kopen? Ga naar Ftx Exchange

Crypto.com Coin Details

Start Date

2018-11-14

Afkorting crypto Crypto.com Coin

CRO

Type coin

cosmos ecosystem

CRO/BTC ratio

$0,41(CRO)/$37.809,00(BTC)

Koers veranderingen CRO

CRO koers afgelopen 24 uur

stijging van 11,37%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 7,77%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 34,43%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 480,47%

Crypto.com Coin prijs

$0,41

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$173.708.504

Market cap dominance

0,60%

Wat is Crypto.com? 

Het Crypto.com token werd gelanceerd door het bedrijf Crypto.comZelf werd het bedrijf Crypto.com in juni 2016 opgericht als “Monaco Technologies GmbH”. Het team van oprichters bestaat uit Kris Marszalek, Rafael Melo, Gary Or en Bobby Bao. Het eigen token, CRO, werd gemaakt als deel van de visie van Crypto.com om elke portemonnee te voorzien van cryptovaluta. Tussen november en december 2018 is CRO live gegaan.  

De Crypto.com Chain is een gedecentraliseerde, open-source blockchain ontwikkeld door het betalings-, handels- en financiële dienstverlener bedrijf, Crypto.com. En CRO is het eigen cryptocurrency-token van Crypto.com. Het bedrijf heeft een reeks van oplossingen gemaakt om de wereldwijde acceptatie van cryptocurrencies te versnellen. 

 Zo is de Crypto.com Chain gemaakt als een manier om persoonlijke controle over geld te vergroten. Verder om gebruikersgegevens en de identiteit van gebruikers te beschermen. Bovendien dient deze blockchain als aandrijving voor de mobiele betalingsapp van Crypto.com, Pay. Het bedrijf heeft toekomstplannen om het bereik van het CRO-platform uit te breiden, zodat ook zijn andere producten aangedreven worden. 

Crypto.com Coin koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Crypto.com Coin was $0,97 op 24-11-2021 15:53. Als je dit vergelijkt met de CRO koers van vandaag wat op $0,41 staat zie je dat een daling van 57,69% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Crypto.com Coin vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 480,47%

Koers Crypto.com Coin verwachtingen

De Crypto.com Coin koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Crypto.com Coin vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Crypto.com Coin koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Crypto.com Coin koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Crypto.com Coin nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Crypto.com Coin kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Crypto.com Coin nieuws

Wanneer je erover denkt om Crypto.com Coin te kopen kun je het dagelijkse CRO nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/Crypto_com/, en ook op de website van Crypto.com Coin https://www.crypto.com/en/chain.

Crypto.com Coin kopen

Crypto.com Coin kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Ftx Exchange en Kucoin voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Crypto.com Coin, deze kun je vinden bij Ftx ExchangeKucoin, Huobi, Bittrex en Coinbase.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Crypto.com Coin of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 480,47%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 34,43% en de actuele koers $0,41 geven een goed beeld. De markt cap rang 17 geeft weer hoe hoog op de lijst de CRO staat en het maximaal aanbod geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij Bitvavo, de grootste crypto exchange van Nederland, aan het juiste adres!