Cryptobeginner.nl

Veilig Aan De Slag Met Cryptocurrencies Voor Beginners

Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen.

€99 €19,97

Start met de beginner cursus

Wat ga je leren?

Aan het einde van deze cursus kun je volledig zelfstandig, goed geïnformeerd en vol zelfvertrouwen cryptocurrencies kopen, bewaren en verkopen op de veilige, goedkope en betrouwbare Nederlandse crypto exchange Bitvavo.

Training Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/1 stappen

Aan de slag met Cryptocurrencies

Je hebt in de media en misschien ook wel in je eigen omgeving veel
gehoord over bitcoin en andere cryptovaluta en je zou zelf eigenlijk
ook best graag cryptocurrencies willen gaan kopen en verkopen. Je
weet alleen niet goed waar te beginnen en je vraagt je af :

Hoe koop ik verschillende cryptocurrencies zoals bijvoorbeeld
Bitcoin?

Dit is een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. 
Daarom hebben wij nu deze online cursus gemaakt, waarin wij je in
5 stappen duidelijk uitleggen hoe ook jij aan de slag kunt met
Bitcoin en/of andere cryptocurrencies op het Nederlandse Bitvavo
handelsplatform.

Mijn collega Thomas en ik investeren al sinds 2015- 2016 in Crypto valuta’s. Door onze actieve rol in deze markt en in het netwerk krijgen wij regelmatig vragen over Cryptocurrencies. Veruit de meest gestelde vraag die wij krijgen is: ”Hoe koop ik Bitcoin/Ethereum/Dogecoin?”. Helaas is het initieel kopen van Bitcoin en andere cryptocurrencies na al die jaren nog steeds niet heel gebruiksvriendelijk. Het is dan ook helemaal niet gek dat veel mensen hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

Maar waarom is het nou zo lastig om Bitcoin te kopen? 

Je kunt dit een beetje vergelijken met het kopen van vreemde valuta in vroegere tijden

Ging je vroeger bijvoorbeeld op vakantie naar Amerika, dan moest je jouw Nederlandse guldens eerst inwisselen voor Amerikaanse Dollars. Hiervoor kon je terecht bij een geldwisselkantoor of bij een bank. Aan dit geldwisselkantoor of deze bank betaalde je naast de koers conversie van Nederlandse guldens naar Amerikaanse Dollars ook een transactiebedrag voor het wisselen. Het wisselkantoor of de bank gaf je vervolgens Amerikaanse Dollars en dan kon je op vakantie. Eigenlijk werkt het met Bitcoin en Crypto currencies op dezelfde manier, met dit verschil dat alles nu digitaal verloopt. Een bijkomend element hierbij is dat de identificatie en veiligheid het proces nog extra ingewikkeld maakt.

Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken of je het allemaal wel goed doet. In onze cursus nemen we je mee aan de hand en leggen we je in 5 stappen precies uit welke gegevens, documenten, websites, apps je moet gebruiken om veilig en vertrouwd Bitcoin of andere cryptocurrencies te kopen.

Veiligheid staat voorop

Wij begrijpen goed dat veiligheid erg belangrijk is, om die reden gebruiken wij de grootste en bekendste Nederlandse handelsbeurs, genaamd Bitvavo. Bitvavo is een partij die bij veel investeerders al een goede reputatie heeft.  Het kopen van Crypto valuta’s kan risicovol zijn als je niet de juiste veiligheidsmaatregelen neemt. Er zijn echter veel dingen die jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je de veiligheidsrisico’s voor jezelf minimaliseert. In de cursus leggen we je uit hoe je dit kunt doen.

Wat onze klanten zeggen...

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die nog geen ervaring heeft met het kopen en verkopen van Bitcoin en andere Cryptocurrencies op een crypto exchange en graag wil leren hoe je je kunt registreren en handelen op het handelsplatform Bitvavo. 

Dus, als jij snel aan de slag wilt en wilt investeren in Bitcoin en andere crypto valuta’s dan kun je met behulp van deze cursus je eerste belangrijke stap maken.

Spreekt dit je aan? Meld je dan nu aan voor deze cursus. Als je je nu aanmeldt krijg je tijdelijk ook nog eens toegang tot onze extra bonus module.

Bonus module: “Staking”

In de bonus module leggen we je uit hoe je een  gegarandeerd rendement op je aangekochte Bitcoin of crypto valuta’s currencies kunt genereren door middel van “staking”. Tegenwoordig levert het vrijwel niets op als je je (spaar)geld op de bank zet. In de crypto wereld daarentegen kun je nog wél relatief makkelijk en snel extra geld verdienen door middel van staking.

Wij hopen dat we je in de cursus mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Thomas en Ramon

Dus waar wacht je nog op !?

Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen.

€299 €19,97

Start met de beginner cursus

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!