Cryptobeginner.nl

 logo

Koers

$46,105.81 +1.91%

Market Cap

Market Cap verschil 24h

Volume 24h

Market Cap dominatie

Circulerend aanbod

Max

 

() kopen bij

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen.

Bitcoin kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak geaccepteerd.

Actuele  Koers

Details

Start Date

Afkorting crypto

Type coin

/BTC ratio

()/$20.121,00(BTC)

Koers veranderingen

koers afgelopen 24 uur

Koers afgelopen 7 dagen

Koers afgelopen 30 dagen

Koers afgelopen 365 dagen

prijs

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

Trading volume 24h

Market cap dominance

koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers was op . Als je dit vergelijkt met de koers van vandaag wat op staat zie je dat een is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een . 

Koers verwachtingen

De koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het nieuws, maar ook het bedrijf en team achter kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse nieuws

Wanneer je erover denkt om te kopen kun je het dagelijkse nieuws vinden op kanalen zoals , en ook op de website van .

kopen

kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat en voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens 

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veel gestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw , deze kun je vinden bij ,  , , en .

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; , de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen en de actuele koers geven een goed beeld. De markt cap rang geeft weer hoe hoog op de lijst de staat en het maximaal aanbod geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!