Bitcoin verkopen voor euro

Als u investeert in cryptocurrency’s, moet u weten hoe u Bitcoin kopen kunt. U moet ook weten hoe u Bitcoin verkopen kunt. Tenzij u een echte evangelist bent die wacht tot het fiatvaluta’s verdringt, dan is het belangrijk om te weten wanneer u uw winst moet nemen en dat u dat nog meer kunt doen.

Digital Trends staat niet op het punt om beleggingsadvies te geven – dat is niet onze forte – maar we kunnen de technische basis voor u afbreken, zoals hoe u Bitcoin verkopen kunt.

Er zijn verschillende manieren hoe je btc verkopen kunt,, afhankelijk van of u wilt verkopen op een beurs of direct, maar hier zijn de top 3 beste mogelijkheden voor het Bitcoin verkopen voor euro.

1). Bitcoin verkopen op Bitvavo

Meer informatie over Bitcoin verkopen op Bitvavo

U kunt uw cryptocurrency verkopen met behulp van dezelfde pagina die u gebruikt heeft om het te kopen. Ga naar de Handelspagina en kies ervoor om de valuta te verkopen in plaats van te kopen (de tab bovenaan). Bitvavo zal uw cryptocurrency terug omzetten in euro’s en zal dit bedrag op uw rekening bijschrijven.

Bitvavo Betaling

Wanneer uw crypto wordt omgezet in euro’s, kunt u ervoor kiezen om een bankoverschrijving uit te voeren of te investeren in een andere crypto. Om een uitbetaling via bankoverschrijving te doen, kunt u klikken op Opname Credits. Selecteer het bedrag dat u naar uw bank wilt sturen, selecteer uw bankrekening, voer uw 2FA-code in en druk op Bevestigen.

Bitvavo zal het geld binnen een dag naar uw bankrekening overmaken. Meestal hebben we een uitbetaling binnen dezelfde dag (tijdens kantooruren).

Bitvavo zorgt ervoor dat al het geld van de klant veilig is. Als Bitvavo B.V. failliet gaat, blijft het geld van de klant bij de Stichting Bitvavo Betalingen. Wij hebben diverse betalingen gedaan op onze bankrekening. Op de screenshot kunt u één van de betaaltransacties zien.

2). Bitcoin verkopen op Binance

Meer informatie over Bitcoin verkopen op Binance

Het kopen en verkopen van cryptocurrencies kan soms zenuwslopend zijn als u niet bekend bent met de werking van een bepaalde beurs. Ook is het van cruciaal belang om de juiste crypto-omruil te kiezen die past bij uw behoeften.

Binance is er bijvoorbeeld in geslaagd om de aandacht van bijna elk individu in de crypto ruimte te trekken, voornamelijk vanwege de enorme handelsvolumes en het aantal munten dat het aanbiedt.

Binance was ooit een crypto-to-crypto wisselkantoor. In een notendop betekende dit dat het nodig was om al wat geld in cryptocurrency te hebben om in aanmerking te komen voor handel op Binance. Nu staat Binance haar gebruikers toe om bepaalde cryptocurrency’s met USD en Euro te kopen met behulp van een credit card.

Als u eenmaal geld in cryptocurrency heeft, kunt u naadloos handelen in meer dan 200 altcoins die Binance opsomt. Ook, als u Binance’s native coin (BNB) gebruikt voor de handel, dan kunt u ook profiteren van gereduceerde kosten.

3). Bitcoin verkopen op LiteBit

Meer informatie over Bitcoin verkopen op Litebit

LiteBit.eu is een online dienst die actief is binnen de cryptocurrency handel. Het bedrijf koopt en verkoopt zowel bitcoins als andere munten met een geweldige service. Het bedrijf biedt verschillende portemonnees aan waar munten kunnen worden opgeslagen.

Het biedt ook LiteBit-credits aan, een krediet dat de waarde van een euro heeft en dat gebruikt kan worden voor snelle transacties binnen het platform.

Het biedt veelgebruikte betaalmethodes zoals iDeal, Bancontact, Sofort/GiroPay, SEPA, en MyBank.

Hoe kies je de beste manier om bitcoin te verkopen?

Er bestaat niet zoiets als een beste manier om bitcoin te verkopen voor iedereen, want wat goed werkt voor de ene persoon is niet noodzakelijkerwijs een goede pasvorm voor de andere. In plaats daarvan gaat het erom uit te zoeken welke optie voor u de juiste is. U kunt dit doen door uzelf een paar belangrijke vragen te stellen:

Prijs – Hoe wordt de wisselkoers die u krijgt vergeleken met die van andere platformen?

Kosten – Vergelijk alle handelskosten die van toepassing zijn en of er een vergoeding is voor het opnemen van geld op uw bankrekening of crypto portemonnee.

Handels- en opnamelimieten – Is er een limiet op de hoeveelheid bitcoin die u kunt verkopen, of op hoeveel USD u van uw rekening kunt opnemen?

Beveiligingsfuncties – Zijn er veiligheidsmaatregelen getroffen om uw geld en uw privégegevens te beschermen, bijvoorbeeld 2-factor authenticatie of een reputatiesysteem voor kopers en verkopers?

Klantenondersteuning – Als er iets misgaat met uw transactie, hoe kunt u dan contact opnemen met de klantenondersteuning? Tijdens welke uren is er ondersteuning beschikbaar?

Reputatie en beoordelingen – Zoek online beoordelingen en controleer crypto-forumberichten van andere gebruikers om te weten te komen of zij een bepaalde beurs, handelsplatform of bitcoin ATM-provider zouden aanbevelen.

Er zijn verschillende andere belangrijke functies om te overwegen, zoals waar een beurs is gereguleerd en de betalingsmethoden die door peer-to-peer handelssites worden geaccepteerd, dus bekijk onze cryptocurrency exchange guide voor meer tips over hoe u het juiste platform kunt kiezen.

Het opnemen van uw geld na de verkoop

Zelfs nadat je je bitcoin hebt verkocht, is je transactie nog niet volledig afgerond. De laatste stap is het opnemen van de opbrengst van uw verkoop op uw bankrekening of uw cryptocurrency portemonnee.

Bitcoin verkopen voor euro´s

Als u bitcoin hebt verkocht via een platform dat opnamen in Euro toestaat, controleer dan welke opnamemethoden worden ondersteund. Opties zijn onder andere:

Als u uw opnamemethode kiest, moet u er rekening mee houden:

Bitcoin verkopen voor beste prijs

Het opslaan van uw cryptocurrency op een ruil voor de lange termijn is niet aan te raden. Ruilingen controleren de privé-sleutels van deze portemonnees en zijn ook populaire doelwitten voor hackers, dus de veiligste optie is om uw crypto over te zetten in een beveiligde portemonnee waarmee u het eigendom van uw privé-sleutels kunt behouden. Het is een goed idee om deze portemonnee ruim voor de verkoop van uw bitcoin op te zetten, en zorg ervoor dat u uw portemonnee-adres dubbel controleert voordat u geld stort.

Controleer nogmaals of er grenzen zijn aan de hoeveelheid crypto die u per transactie of in een periode van 24 uur kunt opnemen. U zult ook eventuele opnamekosten moeten meenemen in de totale kosten van de transactie.

Wanneer is het juiste moment om bitcoin te verkopen?

Helaas is er geen gemakkelijk antwoord op deze vraag.

Timing is cruciaal voor het maximaliseren van het succes van een transactie – iedereen die bitcoin verkocht op of in de buurt van de ~20.000 dollar piek in december 2017 kan dit feit bevestigen – maar het uitwerken van het juiste moment om te verkopen kan een lastige taak zijn. Van crypto-reglementaire ontwikkelingen en bredere economische factoren tot hype-niveaus van bitcoin en zelfs uw eigen risicobereidheid, er zijn vele factoren die van invloed kunnen zijn op de vraag of u uw BTC al dan niet moet verkopen.

Analyseer de markt zorgvuldig om te beslissen of u wilt verkopen of niet. Onze gids voor technische analyse van cryptografie is een nuttig instrument om u te helpen de crypto-markt beter te begrijpen en te lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀20 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 20 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.