De opkomst van de crypto-industrie heeft de snelle evolutie van de bijbehorende producten en diensten mogelijk gemaakt. De volgende gids presenteert de 10 beste Bitcoin apps die ontworpen zijn om de activiteiten van de lange termijn belegger en de korte termijn handelaar te vergemakkelijken.

Van exchange en brokerage apps tot portfolio trackers, aanbieders van marktgegevens en portemonnees – laten we de beste crypto apps in elke categorie bekijken.

Top 3 Bitcoin apps:

 1. Bitvavo App

  Ontdek de Bitvavo App

Bitvavo werd in mei 2017 opgericht en startte in 2018 vanuit Amsterdam haar makelaarsactiviteiten voor de Europese markt. Hun doel is het dichten van de kloof tussen fiatvaluta en cryptokrenten met een ‘one stop shop’ formaat met toegankelijke en transparante prijzen, lage marges en een vrij grote variëteit aan crypto’s op dat moment.

In maart 2019 breidde Bitvavo zijn diensten uit van een makelaar naar een beurs, waardoor het direct de goedkoopste aanbieder op CoinCompare is met hun aangeboden crypto. De brokerfunctionaliteit en het gebruiksvriendelijke dashboard zijn nog steeds aanwezig voor de minder serieuze handelaars. Om de concurrentie voor te blijven, lanceerde Bitvavo begin juli 2020 haar iOS- en Android-app.

De Bitvavo Bitcoin app ziet er goed uit, is eenvoudig, snel en gemakkelijk te gebruiken en wat wij waarderen is dat de app de dark mode ondersteunt. Ook de gebruikerstoegang met pincode login is zeer efficiënt in vergelijking met sommige concurrenten die nog steeds werken met een e-mail login.

 1. Binance App

  Binance app
  Ontdek de Binance App

Binance’s applicatie is gewijd aan de handel op Binance. Binance is een blokketen-ecosysteem dat bestaat uit Exchange, Labs, Launchpad en Info. Binance Exchange is een van de snelst groeiende en meest populaire cryptocentransacties ter wereld.

Kenmerken van de Binance App & Tech Specs

 • Veiligheid Stabiliteit: Multi-tier & multi-cluster systeemarchitectuur
 • Hoge prestaties: In staat om 1.400.000 orders per seconde te verwerken
 • Hoge Liquiditeit: Overvloedige middelen en partners
 • Alle apparaten gedekt: Web, Android, iOS, Mobiel Web, Windows, macOS
 • Meertalige ondersteuning: Ondersteuning en FAQ’s beschikbaar in meerdere talen
 • Multiple-Coin Support: BTC, ETH, LTC, BNB
 1. LiteBit App

  Litebit app
  Ontdek de Litebit App

Veilig, gemakkelijk en tegen een concurrerende prijs kopen, verkopen en verhandelen in Bitcoin en andere cryptos.\LiteBit wordt verkozen tot beste crypto-makelaar 2019. U kunt crypto kopen, verkopen en verhandelen op een veilige en gemakkelijke manier. Litebit biedt meer dan 50 verschillende munten aan, keuze genoeg! U kunt deze munten veilig in uw eigen LiteBit portemonnee bewaren.\Koop crypto direct met euro’s en betaal met de meest gebruikte betaalmethoden zoals: iDEAL, Mastercard, SOFORT, EPS, Giropay, iDEAL, Bancontact, SEPA en MyBank.

Conclusie beste Bitcoin app

De waarheid is dat er in de afgelopen jaren veel prominente projecten op het gebied van cryptografie zijn ontstaan en dat er vandaag de dag zoveel nuttige toepassingen zijn die het vermelden waard zijn. Het maakt niet uit of u een iPhone of Android gebruiker bent, of u een handelaar of een lange termijn investeerder bent, of als u zich in de Verenigde Staten of Europa bevindt, er zijn genoeg geweldige oplossingen voor uw behoeften. Het combineren van de kracht van de beste cryptocurrency apps en de beste crypto uitwisseling is de veiligste manier om te slagen in deze competitieve markt.

Daarom is het essentieel om uw onderzoek te doen en te verdiepen in de voor- en nadelen van elke oplossing om de beste oplossing te vinden voor uw behoeften. Houd altijd de beoordelingen en meningen van gebruikers bij in de app stores, op forums zoals Reddit of Bitcointalk, in Trustpilot en andere geloofwaardige online bronnen. Het zorgt ervoor dat degene waar u voor kiest bewezen is en met een overvloed aan tevreden gebruikers.

Wat te zoeken in een Crypto App

Real-time gegevens

In de handel is het nooit een goed idee om te laat te zijn voor de partij. Vertraagde datafeeds maken het voor u onmogelijk om te profiteren van korte termijn bewegingen in de onderliggende cryptocurrency. Zorg ervoor dat u een van de beste cryptocurrency-apps gebruikt, die niet alleen de Bitcoin-prijs in real-time aanbieden, maar ook alle andere valutaprijsfeeds.

Kenmerken van de Crypto wallet

Zorg ervoor dat je portfolio een aantal coole en handige functies heeft zoals prijswaarschuwingen, een tracker-app en een goed portfolio-overzicht dat kan worden gebruikt vanaf je telefoon. Niet alle apps werken op alle telefoons en niet elke app accepteert installaties op elke telefoon. Zorg ervoor dat u de app op uw toestel test voordat u geld sticht of uw portemonnee vastmaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *